епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 386 773
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 300
Твърдо за Браун, пинсети.
Преди няколко месеца, реших да сменя Браун-а с Филипс, но съм много, много недоволна от Филипса, предимството му е само, че е с миеща се глава.
Брауна доста по-ефективно епилира, въпреки, че моят е модел отпреди 4 години, еми пак него си ползвам. Филипса съм го натикала в най-дълбокия шкаф и не искам да го виждам, а като си помисля, че беше и на двойна цена от последния модел на Браун ... абе направо съжалявам, че не се придържах към изпитаната марка

Ей такива са ми и на мен впечатленията от Филипса, само дето моя е за почти 200 лв., затова се върнах на Браун:
Бях си купила на Phillips с дискове за над 100 лева преди 1-2 години и всеки път щом го използвах, полудявах. Само ми късаше косъмчетата, резултатът беше все едно съм се бръснела.

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 23:57 от мери джо

# 301
Да изкажа и аз мнението си.Цял ден четох форуми кой да избера Braun или Philips.
Повече от 10 години използвам Braun-смених 3,най-доволна бях от първият си,със всеки следващ купувах последен модел,но оставах все по-разочарована.Бях роб на марката Braun и скептично настроена към всяка друга,но днес рискувах и си купих Philips HP6574,изпробвах го няма място за сравнение-толкова бързо и безболезнено до сега не бях се епилирала-ОЧАРОВАНА съм от резултата.
Бих посъветвала всеки които се двоуми между тези две марки да избере Philips,няма да съжалява особено ако преди това е имала Braun,ще усети разликата моментално.

# 302
  • София

Peace

Имаме 2 епилатора Браун - на 3 и 4 години. И двата последен модел за съответната година. За рождения ден на дъщеря ми се наложи да сменим по-стария, защото вече накъсвал космите, а не ги издърпва. Новият е Филипс (пак е от скъпите модели - с всички възможни приставки, акумулатори и т.н.), но аз все още не съм го видяла, защото ѝ го поръчах по интернет. Във възторг е от него. Много по-бърз е и не къса косми. Болката е по-малка. Единственото, което я беше шокирало е, че е много шумен и дори попитах тук в темата дали е нормално. Засега другия Браун работи добре, но ако се наложи да го сменям, ще е с Филипс.

# 303
някой да има мнение за най-новият "двоен""  епилатор ,наскоро започнаха да го вартят по рекламите

# 304
И аз влизам да попитам за този нов двоен епилатор на Браун??? Присъединявам се към тези които се двоумят.....Филипс или Браун?? Аз имам Браун, но вече на около 10 години, за сега съм се насочила пак към Браун...но не се знае на къде ще завия Laughing

# 305
Момичета, знам, че темата е за Браун и Филипс ама не ми се иска да отварям нова тема само за да питам дали някоя е ползвала друга марка..

Та..заглеждам се по PANASONIC, някоя от вас ползвала ли е? Те също са с пинсети като Браун. Също искам да може и под душа да се епилирам. Моят епилатор е вече около десет годишен, така че май каквото и да взема ще е по-добре хихи. Спряла съм се на ето този модел. Ако някоя е ползвала ще се радвам на отзиви, че от няколко дни чета, чета..ама реших и тук да попитам.   bouquet

Моделът е ES-WD72, предпоследния модел на PANASONIC, последният е 92, но май разликата е само там, че има една приставка повече.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41gH8yMYq9L._SS350_.jpg

# 306
Minaaa, консултатнтката в магазина ми каза, че дефектирали и не работели добре на една от степените, макар че аз гледах друг модел.
Сега след каро пробвах и Браун, и Филипс, съм с две ръце за Филипс Peace

# 307
Аз бях 10 години с един и същ обикновен Филипс. Тук поради липса на голям избор си взех Браун и съм много доволна, вече почти 3 седмица почти не се усещат поникнали косъмчета, а епилирането беше по-безболезнено за мен от Филипса. Но все пак Филипса ми служи вярно 10 години и щеше да продължи, ако си го бях взела тук Peace

# 308
Minaaa, консултатнтката в магазина ми каза, че дефектирали и не работели добре на една от степените, макар че аз гледах друг модел.

Здравей, мерси за отговора...ами аз докато чакам някой да ми отговори тук и вече си го взех. Има само една степен и вече го пробвах и под душа и на сухо, така да се каже. Доволна съм. Не боли толкова колкото с дисковете, а може би стария ми беше прекалено стар и за това... Иначе под душа не могат да се обират много хубаво всички косми, обаче го ползвам за чувствителните области като подмишници и т.н... Не боли чак толкова много и след като излезна дообирам Simple Smile защото от пяната не се вижда къде има и къде няма. Simple Smile

# 309
Имам силк епил Браун на почти 7 години, от който съм много доволна, но му стана време за смяна. След толкова позитивни мнения за Филипс реших да пробвам. Няма такова разочарование. Малки и по-тънки косъмчета въобще не хваща, освен ако не минеш поне 4 пъти от горе с натиск, тези които са с нормална дължина и дебелина ги къса (на ръцете), единствено се справи добре с по-дебели и дълги. По напред в темата също имаше негативно мнение за точно този модел, но вече бях поръчала моят и го чаках да пристигне. За толкова пари въобще не си заслужава, дори и по-малко да струваше пак не бих го препоръчала. Единственото положително което мога да кажа е, че дизайна е доста красив. Simple Smile

Сега имам забрана да си купя нов, след като ръснах прилична сума за тоя, но смятам след месец, два да се обзаведа с новият Силк епил на Браун, до тогава ще си ползвам старият.  Sunglasses

# 310
  • Пловдив
Някой знае ли разликата във видовете на новият Браун 7? Няколко модела са и не намирам подробно описание?
 Нана,радвам се да видя и в тази тема,ще чакам отзиви от теб  bouquet

# 311
armira,  Hug Не знам това ще ти свърши работа. Ориентирала съм се към Xpressive Pro за момента, но пък много негативни мнения в нета относно живота на батерията.  Tired Само не ми е ясно не може ли просто да си работи с кабела постоянно, дори и батерията да се прецака в един момент.  Rolling Eyes Ще докладвам като се преобзаведа на ново.  Laughing

п.с. Цъкаш на модела, който искаш и от там ти излизат подмоделите с характеристики. Ето за xpressive-a цък

# 312
  • София
Само не ми е ясно не може ли просто да си работи с кабела постоянно, дори и батерията да се прецака в един момент.

Mного често по навик, го използвам както си е на жицата и работи, но все пак акумулатора му е наред. Мисля, че и с изхабен акумулатор би трябвало да може да работи.

Нана, явно зависи от косъма. Точно такъв на вид е епилаторът, който подарихме на дъщеря ми в началото на март(беше около 100 евро). След 4-годишния супер скъп модел Браун, който спря да работи ефективно, е възхитена от Филипс.

# 313
Тaня67, права си за косъма. Моите са тънки (на ръцете специално), на краката средна работа, с Брауна обаче хващам всичко и не ги къса, което ми е по-важно. Като повечето неща и за това не може да се даде категорично мнение, а на принципа проба - грешка всеки си намира правилният продукт.

Поръчах си Xpressive Pro, намерих го с добра цена та не устоях.  Embarassed За Филипса видях, че има в кутията форма да го върнеш на производителя - love it or money back. Утре ще и го изпратя, дано ми уважат причините и възстановят парите.

bouquet

# 314
Здравейте, мами Simple Smile Искам ви мнението за този епилатор - http://www.technomarket.bg/products/09052365/philips-hp-6507 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт