епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 386 776
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 285

Позвала съм и двата,като сега съм с Браун-пинсети. Според мен по-добър е брауна Peace Става по-бавно,но е по-трайно. Сега се оглеждам за нещо по-добро.

# 286
  • София
Да попитам тези от вас, които имат и от двата - нормално ли е Филипса да е много по-шумен или се е случил дефектен? Досега беше Браун с всички възможни екстри, но вече на 4-5 години и работи само с жица, а сега е Филипс с акумулатор.

# 287
# 288
  • В къЩи.
Да попитам тези от вас, които имат и от двата - нормално ли е Филипса да е много по-шумен или се е случил дефектен? Досега беше Браун с всички възможни екстри, но вече на 4-5 години и работи само с жица, а сега е Филипс с акумулатор.

КОгато минах от Браун на Филипс и на мен ми направи това впечатление,Филипса е по-шумен. Сега вече свикнах и не ме дразни толкова колкото в началото,а и става доста по-бързо с него.

# 289
  • София

КОгато минах от Браун на Филипс и на мен ми направи това впечатление,Филипса е по-шумен. Сега вече свикнах и не ме дразни толкова колкото в началото,а и става доста по-бързо с него.

Благодаря! Значи не е повреден  Mr. Green. Наистина е по-бърз и май е по-безболезнен. Засега си мисля, че е правилна смяната на марката.  Grinning

# 290
Искам да си взема PHILIPS HP-6509 . Кажете ми добър ли е .

# 291
Здравейте,
Моля препоръчайте ми епилатор. Аз имах на Philips от преди 10 години и си работеше  безпроблемно до днес. Моля за идеи - какви характеристики да гледам, кой марки.

# 292
  • София
Моя еилатор е ROWENTA fresh extreme.Аз съм много доволна от него.Има лампичка, с която виждаш и най-малките косъмчета и студена струя,която облекчава болката.А също има и накрайник,който се използва след епилацията за обирането на мъртвите клетки, като по този начин след това не ти излизат подкожно косъмчетата.

Не знам каква му е цената сега, купуван е преди 3 години и беше нещо от сорта 130-150лв. Wink

# 293
или Braun or Rowenta качествени са

# 294
  • София
Вземи си пак Филипс  Peace Колкото по-малко глезотии има към него, толкова е по-здрав  Hug Имаше тема за епилаторите дали с дискове или с пинцети... ВСЯКАКВИ мнения  newsm78 Аз се придържам при избор към "семплото" правило и действа   bouquet

# 295
Аз ползвам филипс с пинсети и съм супер доволна Peace

# 296
Моят е с дискове .

# 297

Аз съм за Броун с пинсети Simple Smile  Peace Ползвам го от 5 години и не е мръднал.

# 298
Бях си купила на Phillips с дискове за над 100 лева преди 1-2 години и всеки път щом го използвах, полудявах. Само ми късаше косъмчетата, резултатът беше все едно съм се бръснела. После си взех пак на Phillips, но с пинсети за около 20 лв. - един от първите модели сигурно  Grinning .. и си го ползвам безпроблемно. Доста по-доволна съм Simple Smile

# 299
Няма Филипс с пинсети.

В това се състои разликата с Браун -- различна технология, както при направата на Якобс 3 в 1 и Нескафе 3 в 1, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт