епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 386 777
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 270
Еееее, лоши сте! Crossing Arms Тъкмо взема решение и някой пост тук ме разколебава и пак започвам да мисля Thinking И все пак тоз месец трябва да си взема, но въпросът е какъв?! Спряла съм се на Браун 5380, но сега пак започнах да мисля и за филипс...аз си махам моите косми/които са различни: имам и тънки и дебели; махам ги навсякъде с брауна, като не ми мърдат 2 часа и половина..., но често после дооскубвам някои пообръснати, т.е прекъснати, с пинсета  Confused

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 01:20 от _KIARA_

# 271
Kiara, не се колебай за брауна, аз имах стар браун, сега имам от новите модели филипс, обаче не знам дали ми се струва, но май много ги накъсва космите и много бързо избиват, на краката нямам оплакване, но на бикини зоната ....

# 272
Flowers,то за краката е ясно, там и аз нямам оплакване, старият ми върши чудесна работа, дори вече нямам косми от коляното надолу, обаче на най-интимните части още на втория,третия ден има по някое щръкнало косъмче ... Crossing Arms

# 273
То по някое и друго няма как да няма, не всички растат еднакво бързо, въпроса е че след семица пак имам не някое а много.С филипса обаче краката се минават много бързо, майка ми има и най- евтиния филипс, и с него е добре, с пинсетите е по-бавно.

# 274
  • Kyustendil
И аз пак да кажа, че от филипса съм по-доволна. Моят е с охлаждащата приставка. С брауна ме болеше повече, а и беше по-бавен.

# 275
Добре де...разбрах, че Филипсът е по-бърз/ това доста хора го потвърдиха/, някои казват и по-безболезнен, а хваща ли много къси косъмчета? И колко всъщност е бърз? С моя браун ми отиват 2 часа и половина, но аз се епилирам 1 път месечно Crazy

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 01:19 от _KIARA_

# 276
  • Kyustendil
Да хваща и по-късите, а времето е значително по-малко. Последния път ми отне 30 мин. - макс. 40, като повече от месец не ги бях почиствала.

# 277
  • До хладилника, който обичам
Да хваща и по-късите, а времето е значително по-малко. Последния път ми отне 30 мин. - макс. 40, като повече от месец не ги бях почиствала.

Потвърждавам Simple Smile Имам и Браун, ей, полудях с него, над час скубах два крака! Ужасно бавен е, вече го ползвам само като тример. С Филипса с дискове е чиста работа, по-бързо и съвсем прилично скубе. Къси-дълги-дебели-тънки, всякакви.

# 278
Здравейте,
искам да попитам, коя според вас е най-добрата марка епилатори.Или какъв ползвате,от кой сте доволни.И така да предценя какъв да си купя Blush
Имам един ,но вече почти на 10 години и искам да го сменя с по нов.

Благодаря ви.

# 279
  • До хладилника, който обичам
sweetasme, предлагам да прегледаш предходните 18 страници Grinning

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 22:30 от Бу

# 280
Аз имам един по-конкретен въпрос. Търся си епилатор на Филипс с керамични дискове, но БЕЗ бръснеща глава. Всъщност търся възможно най-евтиния вариант на Филипс с керамични дискове. Някой да знае къде в София мога да намеря такова чудо?

# 281
Аз имам един по-конкретен въпрос. Търся си епилатор на Филипс с керамични дискове, но БЕЗ бръснеща глава. Всъщност търся възможно най-евтиния вариант на Филипс с керамични дискове. Някой да знае къде в София мога да намеря такова чудо?

Технополис, Техномаркет и подобни. Проверяваш на място, защото наличността посочена в сайтовете им не е актуална.
Лятото като търсих се оказа, че няма никъде и накрая взех с бръснеща глава.

# 282
  • Kyustendil
Моя филипс е от технополис. Наистина най-добре е да отидеш в някой от техно магазините и да си избереш. Аз като го купувах /лятото/ имаше доста богат избор на обикновени модели.

# 283
Имам странен въпрос - може ли да се използва кабелът на 1 епилатор с друг?  Embarassed Или са различни и може да изгори нещо?

# 284
То от това проверяване в сайта и после на място отивам миналата седмица и установявам, че Техномаркета в ЦУМ вече не е там.....изнасяха целия магазин. Можеше поне в сайта да го обявят.

Общи условия

Активация на акаунт