епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 386 801
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, харесала съм този PHILIPS HP-2844/02. Някой има ли отзиви, най-вече върши ли работа бръснещата глава?  Hug

# 256
Здравейте, момичета. Много ви благодаря за всички теми, който отваряте, защото са ми много полезни. Нова съм във форума и за първи път се включвам. Имам намерение да си купя епилатор. Но условието е  ДА НЕ Е ПО-СКЪП ОТ 50 ЛЕВА. Веднъж съм ползвала Браун, но не останах очарована. Всъщност не знам защо сега се спрях именно на Браун, след като единственият ми опит не беше кой знае колко ефективен. Изчетох всички мнения и препоръки, които сте писали и  според мненията на повечето от дамите, Филипс са доста по-ефективни. Другото което ми направи впечатление е, че препоръчвате епилаторите с дискове, пред тези с пинсети. И в крайна сметка реших, че ще си взема Филипс с дискове. Но понеже съм ограничена с паричките за епилатора, може ли да ме посъветвате какъв да си взема. Засега се спрях на тези два модела: http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09052136   и    http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09052135   Някоя от вас ползвала ли ги е? Какво е мнението ви? Тези двата стават ли за деликатните зони? След като нямат никакви екстри, значи ли, че ще ме боли повече и ще епилират ли всички косъмчета?
Много ще се радвам, ако ме посъветвате какво да избера!
Благодаря Ви предварително!

# 257
ivelina_25, милото ми  подари черния, който е с приставка за начинаещи и се оказа супер. А предишния Филипс нямаше приставка и доста болеше. Сега като сложа приставката се преродих като обезкосмявам деликатните зони. Приставката наистина върши работа!

# 258
wienerka, доволна ли си от този модел Филипс /имам предвид този,който си си купила/?
ivelina_25 , накрая на кой модел се спря? И доволна ли си от него?
Аз още обмислям Филипс или Браун...и понеже виждам,че старият ми Браун вече е на път да се развали,а и много бавно се епилирам с него, та вече е време за нов и тъй като ми се иска да пробвам Филипс реших да си взема някой модел среден клас до 80 лв...ей така за проба Thinking

# 259
Имах епилатор Филипс,който тотално ми разказа играта-получих подкожми косъмчета с всички усложнения,които ги съпътстват.След време го смених с Браун,който модел вече не е нов,но поне спряха да ми се образуват подкожни косъмчета.Обаче кожата ми вече не е същата кавато беше преди да започнат проблемите с подкожните...

# 260
  • В къЩи.
Събирам мнения за този http://www.technomarket.bg/products/09037500/philips-hp-6511.

# 261
*Л-и-я* ти провери първо какво имат в наличност, че и аз се бях спряла на модел, който на сайта го имаше, но не и в магазините  Crazy

# 262
Те са променили сайта на техномаркет нещо. newsm78 Преди под всеки продукт имаше списък в кои точно магазини е наличен. Rolling Eyes

# 263
Те са променили сайта на техномаркет нещо. newsm78 Преди под всеки продукт имаше списък в кои точно магазини е наличен. Rolling Eyes

Да, но не си актуализираха списъка с месеци.

# 264
  • Варна
Аз съм супер доволна от епилаторите на Philips. Дори ги препоръчвам на приятелки. Никоя от тях не се е оплакала от който и да било модел. Всички са много доволни. Два пъти съм ползвала на Braun и страшно ме болеше.

# 265
Е,това за болката не го разбирам...от толкова години се епилирам с Браун без приставка и вече съм свикнала дори на интимните части...За мен по-голямо значение има дали накъсва косъма или тегли всичко, макар че и това е относително, защото ако косъмчето е много нежно/което е неизбежно след многогодишна употреба на епилатор/ няма как да не се накъса или поне така ми се струва Thinking иначе моят стар Браун не пропуска хубаво,здраво косъмче - всичко си вади с корен, но вече е стар и ми отнема прекалено много време и за това реших да го сменя с някой негов по-нов брат Wink

# 266
Миналата година мъжът ми ми подари за Коледа епилатор на Браун с пинсети, няма как да направя сравнението, защото просто не съм ползвала друг, от моя съм доволна като цяло, работи си прекрасно, хваща дребни косъмчета ...единственото, което няма как да се избегне е, че трябва да намеря 2 часа на всеки две седмици за епилация,...а специално за епилатори с дискове съм чувала, че са по-болезнени Rolling Eyes

# 267
Здравейте Simple Smile малко късно се включвам май, но се надявам да съм полезна  Blush ползвах 4 години епилатор на Браун с пинсети и с уж обезболяващи приставки, обаче си беше адски болезнено всеки път, а и не хващаше хубаво късите косъмчета и го смених...от 5 години съм с Филипс с дискове без каквито и да било приставки и съм адски доволна - не боли (е, само малко де, ама то е нормално), хваща и къси косъмчета и се епилирам по-рядко, отколкото с предишния (епилирам си само ръцете и краката, а майка ми с нейния си епилира освен краката - мишниците и триъгълника, а аз все още не смея да пробвам). А това дали боли си е до кожа - моята е адски чувствителна и си ме боли винаги, а се епилирам от 9 години. Според мен има значение и дали си бръснеш  от време на време краката, ако те домързи или нямаш време за епилатора  Whistling Аз не съм си бръснала никога краката или ръцете, но съм си правила кола маска домашна, майка ми знае рецепта и след тая кола маска забравям за повече от месец за косъмчетата по краката, но за кола маска гадното е, че трябва да ги оставиш да порастнат, за да стане хубава, а на моя приятел няма да му хареса особено  Embarassed Mr. Green

# 268
Да се включа и аз.Имам и Браун и Филипс от най-обикновените.Браун ми е от над 5 години и с него до сега се епилирах навсякъде включително и на "много интимните" места Laughing.Днес пробвах за пръв път на Филипс и останах приятно изненадана-по-малко болеше.Това е моето мнение.

# 269
и аз ползвам на браун, с приставка за обезболяване, но моите косми са дебели, твърди и винаги си ме боли. Sad на по-интимни места дори и не помислям да пробвам.за тях ходя на козметик.пак ме боли, но някак си май е по-поносимо.

Общи условия

Активация на акаунт