Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между епилаторите с пинсети и тези с дискове?
Кой тип епилатор е по-добър за епилация - с пинсети или дискове?
Какви са мненията и отзивите за епилаторите на марките Philips и Braun?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между епилаторите с пинсети и тези с дискове?
-
Кой тип епилатор е по-добър за епилация - с пинсети или дискове?
И двата вида епилатори имат своите предимства и недостатъци. Някои потребители предпочитат епилаторите с дискове за по-бързо и по-малко болезнено обезкосмяване, докато други предпочитат епилаторите с пинсети за по-добро издърпване на космите. Важно е да се отбележи, че резултатите могат да варират в зависимост от индивидуалните предпочитания и вида на косата. И двата вида епилатори имат своите предимства: епилаторите с дискове обикновено са по-бързи и по-ефективни, докато тези с пинскети са по-нежни и могат да бъдат по-подходящи за чувствителна кожа. Изборът зависи от индивидуалните предпочитания и тип на кожата.
-
Какви са мненията и отзивите за епилаторите на марките Philips и Braun?
Мненията за епилаторите на марките Philipps и Braun варират. Някои потребители предпочитат Philipps заради неговата бързина и ефективност, докато други са доволни от епилаторите на Braun. Има също потребители, които са опитали и двете марки и са имали както положителен, така и отрицателен опит с тях. Важно е да се отбележи, че изборът на марка и модел зависи от индивидуалните предпочитания и нужди на потребител.
-
Какви са приставките за деликатни зони и охлаждащата приставка в епилаторите?
-
Какви са разликите между епилаторите Philips и Braun?
Преди под всеки продукт имаше списък в кои точно магазини е наличен.
малко късно се включвам май, но се надявам да съм полезна
ползвах 4 години епилатор на Браун с пинсети и с уж обезболяващи приставки, обаче си беше адски болезнено всеки път, а и не хващаше хубаво късите косъмчета и го смених...от 5 години съм с Филипс с дискове без каквито и да било приставки и съм адски доволна - не боли (е, само малко де, ама то е нормално), хваща и къси косъмчета и се епилирам по-рядко, отколкото с предишния (епилирам си само ръцете и краката, а майка ми с нейния си епилира освен краката - мишниците и триъгълника, а аз все още не смея да пробвам). А това дали боли си е до кожа - моята е адски чувствителна и си ме боли винаги, а се епилирам от 9 години. Според мен има значение и дали си бръснеш от време на време краката, ако те домързи или нямаш време за епилатора
Аз не съм си бръснала никога краката или ръцете, но съм си правила кола маска домашна, майка ми знае рецепта и след тая кола маска забравям за повече от месец за косъмчетата по краката, но за кола маска гадното е, че трябва да ги оставиш да порастнат, за да стане хубава, а на моя приятел няма да му хареса особено
на по-интимни места дори и не помислям да пробвам.за тях ходя на козметик.пак ме боли, но някак си май е по-поносимо.