епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 386 751
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 330
Имам въпрос,ако е коментирано по-напред втемата,моля за извинение,но откато ползвам епилатора повечето косми ми растат подкожно.Можете ли да ми кажете на какво се дължи това?

# 331
Tani-Ass, това често се получава при скубането, защото откъснатото косъмче расте по-тънко и не може да 'пробие' кожата. Пробвай с редовно ексфолиране и обилно мазане с хидратиращ лосион. В никакъв случай не ги човъркай, защото стават трудно минаващи ранички.  Confused

# 332
# 333
  • София
4 седмици-не,но сякаш преди изкарвах без да се скубя 1,5-2седмици.  newsm78

И аз забелязвам, че в един момент епилаторите започват да накъсват... ма то нормално това - техника е, скапва се. 10-ина дена ако не са накъсани е нормално да няма нужда от епилиране.

# 334
Tani-Ass, това често се получава при скубането, защото откъснатото косъмче расте по-тънко и не може да 'пробие' кожата. Пробвай с редовно ексфолиране и обилно мазане с хидратиращ лосион. В никакъв случай не ги човъркай, защото стават трудно минаващи ранички.  Confused
аз съм така от 1 година не минават незнам какво да правя  Cry

# 335
  • София
Момичета, препоръчайте ми някакъв епилатор, с дискове, на Филипс или Браун до....70 лв макс.Моя се развали  и трябва уикенда да си купя нов...Sad

Сега се загледах в тази промоция в Зора...Вярно, че е  над сумата, която написах, но ми изглежда доста добър епилатора и може и да прежаля парите. Някоя от вас има ли наблюдения за този модел? Simple Smile  :  http://epilator.tehnika.zora.bg/catalog/product_details/epilator … ilips_hp_6570_00/

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 15:55 от @ddicted_to_

# 336
От години използвам този на Филипс. Няма друга толкова здрава машинка. Не е скъпа и чисти добре.
Допълнителната приставка не върши работа.

http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/833731/P11130501 … HILIPS-HP-6402/00

# 337
http://www.technomarket.bg/products/09077483/philips-hp-6570-00

http://www.technomarket.bg/products/09052136/philips-hp-6402-00

Според вас, коя трябва да си взема(спряла съм се на 1вата), защото е с керамични дискове, а другото с ротационни ли не знам си какво... По-широка глава(по-бърза работа)... Разбира се, и има повече "екстри"

Ако може да ми помогнете по-бързо, че до ден два трябва да я поръчам...

От коя сте доволни, каква работа върши и т.н.   Heart Eyes Колко време ще ми издържи?  Whistling

Момичета, препоръчайте ми някакъв епилатор, с дискове, на Филипс или Браун до....70 лв макс.Моя се развали  и трябва уикенда да си купя нов...Sad

Сега се загледах в тази промоция в Зора...Вярно, че е  над сумата, която написах, но ми изглежда доста добър епилатора и може и да прежаля парите. Някоя от вас има ли наблюдения за този модел? Simple Smile  :  http://epilator.tehnika.zora.bg/catalog/product_details/epilator_philips_hp_6570_00/
Взе ли си я, доволна ли си??? Как е?  newsm78

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 09:37 от waller12345

# 338
Ползвам все още един епилатор на Браун, ще го сменям вече, и да ви следя

# 339
  • Страната на чудесата
Имам ето този, много съм доволна:
http://www.technomarket.bg/products/09009368/philips-hp-6407
В момента в Зора е на 55 лв.промоция newsm10

# 340
моля, ако някой е по-компетентен да ми отговори , защото и това мисля, че е важно:

1. за по-тънки, късащи се, фини косЪМИ кое е по-добре - дискове или пинсети  newsm78
2. има ли разлика между ротационни и керамични дискове /в смисъл - вторитв - ясно от акво са, но първите - ???/ Embarassed
3. на какъв принцип работят дисковете - въртят се сигурно, но как захващат косъмчетата!

Много благодаря предварително на всеки, който ми отговори!  Hug

# 341
Наскоро си купих епилатор на Браун и съм много доволна. Не ме боли и много бързо става.
Но сега, като ви чета, следващия ще бъде на Филипс с порцеланови дискове.

# 342
Наскоро си купих епилатор на Браун и съм много доволна. Не ме боли и много бързо става.
Но сега, като ви чета, следващия ще бъде на Филипс с порцеланови дискове.

Присъединявам се, а при мен и дълго издържа Peace. С големия корем не ми се наложи цяло лято да повторя процедурата Party Е прорастнаха няколко по-дълги косъма, но не е болка за умиране, когато така или иначе трудно виждаш долните си крайници hahaha

# 343
Купих си епилатор Филипс HP 6572/00 и съм страшно доволна! Струва 149 лв. в Технополис, в Техномаркет е 169 лв. Преди това 5 год. ползвах Ровента с пинсети и епилирането беше истинска мъка - изключително бавно, некачествено и болезнено. Този новият е невероятен, много бързо епилира, боли малко, но се търпи и най-вече е качествено, дори много малки косъмчета изскубва и остава гладко навсякъде. Останах много позитивно впечатлена и определено бих препоръчала Филипс с дискове - керамични.

# 344
Аз имам на Филипс може би най-най-стария модел. Върши идеална работа. Вярно, винаги в началото боли, защото косъмчетата са си най-дебели (особено като при мен преди това сте се бръснали с години), но след 3-4 пъти ще забележите огромна промяна. Много по-тънки, малки и меки са. Аз се минавам с епилатора веднъж седмично, за да отстраня малките косъмчета и за около 15 минути старателно оглеждане съм готова и без болка. Няма никакви приставки и идиотщини и преди 4-5 години, когато си го взех ме беше яд, защото наистина си боли, а всички останали с по-скъпите се тупаха по гърдите, че техните са доста по-добри с тези приставки против болка. После ми стана все едно, защото така или иначе след няколко ползвания не боли и без приставки... А сега като ви чета, че са почти безполезни се и радвам, че не си взех друг...
 Имам приятелка, която има същия като моя, но го ползва от доста повече години. И двете не сме имали проблеми с машинките. Не мисля, че скубе по-леко или нещо друго.  Thinking
А и моите косъмчета растат подкожно, но гледам да нанасям повече омекотяващи кожата продукти след епилация.

Общи условия

Активация на акаунт