епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 386 733
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 345
Аз също ползвам горния (розовия) Филипс.И съм много доволна.Имам и същия само че с бяло и зелено (малко по-нов модел-новостта се изразява предимно във визията му)Косъмчетата ми растат доста по тънки.Епилирам се веднъж в седмицата Simple Smile Преди няколко седмици беше започнал да ми прекъсва,но беше от адаптора,купих си нов( за 10 лв , а може и да го намерите на по-ниска цена,но моя е с много приспособления) и сега е 6 точки Simple Smile

# 346
Имам Браун и не бих рискувала с Филипс, още повече като ви слушам едни доволни, други не...и май всичко зависи от самия косъм.

# 347
  • На земята, която е всъщност звезда.
Имам Браун и не бих рискувала с Филипс, още повече като ви слушам едни доволни, други не...и май всичко зависи от самия косъм.

Повечето са недоволни от Браун.

# 348
  • София
Бях писала през март, че имаме 2 Браун-а, на 3 и 4 години. 4-годишния се наложи да го сменим и затова се записах в темата. Купихме Филипс и засега дъщеря ми е много доволна. Сега се налага да сменяме и "по-младия". Все по-трудно хваща космите, а батерията вече издържа епилиране само на 1 крак. После се чака да се зареди  Sad. Все си мислех, че ако е вързан на жицата ще работи на електричество, но не става. Освен това натрупва косми в една цепнатина и трябва да се махат с пинсета, защото като се задръсти, отказва да се върти. Става дума за най-скъпия модел на Браун от преди 3,5 години.

# 349
  • София
Момичета, реших за рождения си ден/ след около месец/  да си поискам нов епилатор,  разгледах модели в една верига магазини, но има толкова богат избор, че се обърках тотално. Сегашният ми модел е подарък от преди 6-7 години, затова всички новости са ми непознати. Ще ви бъда много благодарна, ако споделите мнения от вашия личен опит   bouquet

/разгледах теми за епилатори, но са или много стари или архивирани/

# 350
Момичета, реших за рождения си ден/ след около месец/  да си поискам нов епилатор,  разгледах модели в една верига магазини, но има толкова богат избор, че се обърках тотално. Сегашният ми модел е подарък от преди 6-7 години, затова всички новости са ми непознати. Ще ви бъда много благодарна, ако споделите мнения от вашия личен опит   bouquet

/разгледах теми за епилатори, но са или много стари или архивирани/

В тази тема в страничките по-назад момичетата  са били любезни да споделят. Какво по-конкретно те интересува?
Моя го купих преди 2 месеца от един от моловете но техномаркет. На Браун, сравнително прост модел само с 2 приставки, едната за чувствителни места. Беше около 78 лв.

# 351
  • София
 Inka5, благодаря за отговора, аз чак сега видях, че въпроса ми е преместен тук. Бях пуснала тема, защото с търсачката не открих тази тема. Връщам се да ви чета и ще  питам, ако имам още въпроси   bouquet

# 352
Имах на Филипс, но стар модел. Исках да си взема нов, безжичен  реших да е на Браун (ползвала съм и такъв), дадох не малко пари, не бях доволна и се наложи да дам още толкова за безжичен на Филипс.
Определено съм "за" дисковете, макар, че моите косми все се късат и като се епилирам на следващия ден са се показали, но съм се примирила.
Наистина си е до косъм, моите дори и с пинсета ги накъсвам, но повече Браун - НЕ.
Сестра ми използва и двете марки, но каза, че откакто ми пробва Philips-a 6576 е за него!
 Peace

# 353
  • София
 Момичета, харесах си тези модели
http://www.technomarket.bg/products/09066398/braun-xpressive-7380 и
http://www.technomarket.bg/products/09077483/philips-hp-6570-00,
дали някоя от вас е ползвала някой от тях   bouquet
 Макар, че  взех да клоня към Филипс, след като ви четох, още не съм цялата тема, но все пак newsm78

# 354
Момичета, харесах си тези модели
http://www.technomarket.bg/products/09066398/braun-xpressive-7380 и
http://www.technomarket.bg/products/09077483/philips-hp-6570-00,
дали някоя от вас е ползвала някой от тях   bouquet
 Макар, че  взех да клоня към Филипс, след като ви четох, още не съм цялата тема, но все пак newsm78

След като съм отскоро горд притежател на Браун  bowuu ако сега ми предстои избор и пак се спра на Браун, бих си избрала най-простия модел за около 48 лв. То едно момиче консултантка ми го препоръчваше, ама аз исках да си купя с повече приставки и скорости. Купих си по-сложния модел. Приставката за щадящо епилиране я пробвах и ми се вижда излишна, както и втората скорост.
За 160 лв. (видях, че толкова струна избрания от теб Браун) аз бих си купила базовите модели на Филипс и Браун. По-напред в темата има добри мнения за базовите модели и на двете фирми. 

Даже се замислям и май ще го сторя наистина.

# 355
Здравейте,
темата ми беше много полезна и миналата седмица си купих първия ми лично мой епилатор. Спрях се на този модел:
http://www.technomarket.bg/products/09052135/philips-hp-6400-00
Много съм доволна. Цената е супер, а качеството е на ниво. С него махам косми три дни след бръснене, което с кола маска нямаше шанс да се случи. Цяло лято се разкарвах с обрасли косми докато станат за кола. Сега съм много доволна. С него вече си епилирах цялото тяло /и триъгълника на всякаде/. Препоръчвам с две ръце.

# 356
  • София
 Момичета, благодаря ви   bouquet

# 357
Имах и единия , и другия.Истината е да избереш модел,според това с колко пари разполагаш,защото общо взето ще ти свършат една и съща работа.Внимавай....обикновено ако ти е нежна кожата,след минаването на епилатора,се появява проблем с врастването на новите косъмчета!
Та така...въобще не ти трябват някакви изстудяващи глави,масажни допълнителни приставки и тем подобни глупости.Така или иначе ти се обезкосмяваш- ще те боли! И дисковете и пинсетите вършат едно и също!Няма как едното да забави растежа или нещо от този род.Това е твърде индивидуално!
Ти си решаваш! Simple Smile

# 358
Здравейте,
темата ми беше много полезна и миналата седмица си купих първия ми лично мой епилатор. Спрях се на този модел:
http://www.technomarket.bg/products/09052135/philips-hp-6400-00
Много съм доволна. Цената е супер, а качеството е на ниво. С него махам косми три дни след бръснене, което с кола маска нямаше шанс да се случи. Цяло лято се разкарвах с обрасли косми докато станат за кола. Сега съм много доволна. С него вече си епилирах цялото тяло /и триъгълника на всякаде/. Препоръчвам с две ръце.

Peace имам същия от повече от 2 години, много съм доволна, върши ми чудесна работа.

# 359
Аз имам и Браун и Филипс и трябва да ви кажа, че винаги бих предпочела Браун, много по-добър е.

Общи условия

Активация на акаунт