епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 392 962
  • 1 410
  •   2
Отговори
# 705
  • София
Не знам, аз честно казано, като цяло съм недоволна от новите неща на пазара. Дали са телефони, епилатори, микровълнови и тн. Старите ми уреди са по-добре мислени като функции и работа. Нямам идея какъв съвет мога да дам...

# 706
Браун е по добре, но има и друго като мине време купуваш нова глава, понеже всички марки вече ги правят от такава пластмаса , че се прецакват вътре има едни колелца измислени, и ако хванеш нещо някога без да искаш примерно конец попадне сред това и да се махне конеца се изронват колелцата и ако не внимавате по-често трябва да купувате , продава се резервна глава в севиза ти казват 45 лв, в Технополис я има без да чакаш доставка е 57 лв за браун 5 и подобни, 5 има кампичка, която е полезна и си работи супер, добавката уж май се води бръснеща е неефективна.Тя по скоро само събира отстранени косми.

# 707
и аз трябва да си взема нов епилатор
имам един браун отпреди 15 години, бяло и жълто, но вече почти не дърпа
доколкото разбрах всички епилатори браун са с пинсети, а филипс с дискове, уж с дискове е по-добре, но всички предпочитат браун  newsm78
този ли е базовия на филипс
http://www.emag.bg/epilator-philips-satinelle-21-diskove-2-skoro … -00/pd/E9KSNBBBM/
ще ми трябва само за лятото, иначе си взех машинка за кола

# 708
The Invisible това е базовия Филипс и аз не съм доволна. Накъсва косъма и не хваща всичко. Нямам база за сравнение, този ми беше първия епилатор и все пак не ми хареса. Сега си поръчах Браун 5-та серия и ще видя как е. Умишлено не взех 7-ма серия, защото работи само на батерия 40 мин.
Имам позната с Филипс, но от по-горен клас за около 200лв. - тя е доволна, но не е имала Браун, за да сравни.
По-добре си вземи Браун щом си доволна.

# 709
  • Варна
Благодаря за напомнянето за намаленията от днес в Емаг.   bouquet Ще подновя Филипса. Сега тъкмо сравних модела с моя наличен (HP 6402), надявам се и този HP6420 да работи така добре. Аз предпочитам да е без екстри и да сменям на няколко години.

# 710
Devil_Rose благодаря
http://www.emag.bg/epilator-braun-se3170-20-pinseti-2-skorosti-b … 790/pd/E99QMBBBM/ а този в сравнение с 5-цата
просто не ми се дават много пари, защото рядко го ползвам
базовия на филипс го ползвах веднъж, чисти идеално, не боли , но излизат като бръснати-то моите са ттвърди де

# 711
The Invisible наистина нямам наблюдения върху други модели. 5-цата аз я поръчах за 95лв., в Технополис е 99лв.
С Филипса и при мен беше като след бръснене и то не особено гладко.
Скоро ще споделя за Браун чакам го утре и до края на седмицата ще го ползвам.

# 712
ако тази е петицата даже в техномаркет е 85 лв
https://www.technomarket.bg/products/09129088/braun-se-5185-trimer-fs-1100
който иска да се възролзва

# 713
Тази е -  Mr. Green останах си без тример. Както и да е. Важното е да скубе ефективно и да изкарам 8 дни на морето без да повтарям.

# 714
Devil_Rose чакам отзиви за петицата, по-нататък и аз може да си купя
ако някой има мнение, има ли голяма разлика между 3 и 5 на браун  Praynig

# 715
Такаааа - 5-цата на Браун ме спечели от първия път  newsm10
Още с външния вид и изработката уреда изглежда много добре направен. Кабела на зарядното е подсилен където е нужно и в двата края, за да не се прекъсне лесно. Главата е подвижна и следва контура на тялото. Мен ме боли много по-малко в сравнение с Филипса. Отдавам го на масажиращия ефект, на повдигащите косъма крачета. След 50мин. вече имах гладки крака и триъгълник с минимално зачервяване. Сега вече след почти 3 часа кожата ми се успокои.
Пропуски няма - намерих само 2 неоскубани косъма. За мен това е в нормата на статистическата грешка Simple Smile.
Голямо удобство се оказа вградената лампичка - неочаквано.
Не съм усетила защипване на кожата и нямам белези за такова.
Ползвах го на суха кожа без предварително третиране, дори не сложих охлаждащата ръкавица, че нямах време.
Главата се маха лесно за почистване - доста материал беше събрала.

# 716
  • FRANCE
Може ли точно модела? За триъгълник има ли някаква специална приставака (по малка глава) ?Благодаря

# 717
 Devil_Rose добри новини
и аз ще си взема
а тази приставка за триъгълника, бръснач или епилатор е пак

# 718
Този е - няма приставка за триъгълник, нито бръснеща глава.. Аз действам с стандартната, но при обезкосмени крака. Така мога да контролирам каква зона обезкосмявам и само половината от ширината на главата влиза в окосмената зона на интима. Минавам на по-тънки ленки така. Не знам дали ме разбрахте.
Преди ползвах пинсета/ужасна хамалогия и загуба на време най-вече/ и болката при мен е минимална, а става много побързо вече.

# 719
благодаря
ще го пробвам скоро  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт