епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 386 811
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 240
И аз съм доволна от моя филипс.а пък и на мен си ми харесват приставките и си ги ползвам  Peace

# 241
  • по света
Днес си купих Браун 7781,много ми хареса вече го пробвах  Laughing

# 242
И аз съм доволна от моя филипс.а пък и на мен си ми харесват приставките и си ги ползвам  Peace

И аz съм от около месец с тоzи. Но нещо... не мога да му свикна и това си е, може би нещо аz не съм в ред  Blush Лампичката, вместо да ми помага, ми пречи ужасно, както и да го държа, накъдето и да гледам.. все ми свети много неприятно в очите, та чак после виждам бяла точка  Rolling Eyes
Не мога да свикна и на формата му... Приставките дори не съм вадила от найлончетата още.. Абе.. какво да ви говоря, няма угодия  Rolling Eyes
С една дума.. май си бях по-доволна с обикновените ми модели преди..
Нямам оплаквания относно ефективността де...

Момичета, не zнам как полzвате епилатори по толкова много години. Моят максимум е.. 4г, или може би до 5г. После имам чувството, че самите дискове се иzносват и zапочват прекалено много да иzпускат. А и аz съм с тънки косми, може би е е zатова...

По темата, в същност не мога да гласувам. От повече от 10 години имам епилатори, но вече трети е все Филипс. Нямам реален поглед над Браун. Та тоzи път бях решила да си купя Браун, тоzи с 40те пинсети (а и сестра ми все ме убеждава, че Браун  били по- по-...). Но.. мъжът ми решил да ме иzненада, zнаеше, че пак ще купувам епилатор  и същия ден се прибра с  тоzи горе  Simple Smile Знае, че все Филипс полzвам, zатова така решил, дори питал в магаzина. Каzа, че го посъветвали ЗА тоzи.
Та... пак се "раzминах" с Браун-а  Joy

Да сега видях реzултатите, доволна съм. Явно Филипс има повече поддръжници.

Обсъждате ръцете. Махам и там от години. Нямам проблеми. Не ме боли, както и при краката. Ноо.. така и не се научих да си полzвам епилаторите zа триъгълник и мищници. Ужасно ме боли. Понякога се лъжа да пробвам и пак после съжалявам. Не става при мен и това си е.. Но мисля, че е много късно вече. Почва се от рано, а аz не го направих, та сега няма вече как..

Но вида на космите по принцип е много важен, както и много ли са, или малко, гъстотата им... Затова не всички реагират еднакво и zа всички zони. При едни се накъсват, при други растат после подкожно... Едни някъде ги боли, други пък не... Нормално. Раzлично е при всички, няма как да съдите как ще е при вас, по това как е при някой друг  Wink

П.П. Видях, че някой наzад беше питал каква е раzликата между керамичните дискове на Ф. и обикновените и zащо първите са скъпи, в сравнение с обикновените. Ами в магаzина бяха обяснили точно това на мъжът ми. А именно, че керамичните не се иzносвали с времето (едва ли не, уж.., били вечни). Та това трябва да е основната раzлика, дано и да е така наистина..

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 01:54 от Сова

# 243
и керамичните били антибактериални ...

# 244
Обмислям закупуването на обикновения модел на Филипс, обаче космите на краката и ръцете са ми много тънки и рехави, как мислите, дали ще ги накъса?

# 245
  • Kyustendil
И аз се сдобих с нов филипс модел HP6517 Satinelle ice Premium. Днес го пробвах, определено съм доволна и мисля, че има ефект от приставката за изстудяване. Досега бях с браун от преди 4 год., а преди това пак имах филипс. И мен епилаторите не могат да изкарат повече от 4-5г., почват да не могат да хващат. Момчето от магазина каза, че съпругата му ползвала най-евтиния модел на филипс и била много доволна. Та и аз затова доста се чудих дали си заслужава за допълнителните приставки още толкова пари, но накрая идеята да е с керамични дискове надделя и реших да пробвам филипса. Определено и аз съм за повече за филипса - по не ме боли, поне при мен е така.

# 246
От 12 години съм с Philips и съм доволна. В момента съм с най-обикновения модел дето струва 30 и няколко лева. Може ли някой да ми каже по- новите модели за 80-100 лв дали са по-бързи от този? (епилирам си ръцете и краката 2 пъти седмично за 20-30 минути)

# 247
Да, и аз много им се чудя на новите модели дали си заслужават. Особено пък сега, когато тези с керамичните дискове задъжително имат и в комплекта си бръснеща глава и трябва да плащам още 40 лв за нещо, което няма да ползвам...

# 248
  • 7800
От 12 години съм с Philips и съм доволна. В момента съм с най-обикновения модел дето струва 30 и няколко лева. Може ли някой да ми каже по- новите модели за 80-100 лв дали са по-бързи от този? (епилирам си ръцете и краката 2 пъти седмично за 20-30 минути)

Наистина ли 2 пъти седмично имаш предвид? Това да не е електрическа самобръсначка? Мерси! Предпочитам веднъж на 2-3 седмици да си загубя 40-50 мин. (Аз съм с Браун на 9 години.)

# 249
Аз си купих PHILIPS HP-6517. Предишния ми епилатор пак беше филипс, купен преди 15 г. Разликата - дисковете на новия са по-малки, керамични и се движат по-бързо. Епилацията на подмишниците почти не я усещам  Grinning След епилация кожата ми много по-малко се зачервява и подува. Охлаждащата глава.... мога и без нея, както и от бръснещата. Голям плюс за мен е акумулаторната батерия - скриваш се в банята или в тоалетната и за 10-15 мин. си готова  Laughing А преди ми беше много трудно да си обезопася една стая от набезите на домочадието. С две думи доволна съм  Peace

# 250

Наистина ли 2 пъти седмично имаш предвид? Това да не е електрическа самобръсначка? Мерси! Предпочитам веднъж на 2-3 седмици да си загубя 40-50 мин. (Аз съм с Браун на 9 години.)

Това да не мислиш, че ти е от епилатора. Tired Аз ако използвам електрическа самобръсначка сутрин, ще съм пак за бръснене вечерта. Crazy
С веднъж на 2-3 седмици, се радвай, че си късметлийка. Peace

# 251

Да, наистина се епилирам 2 пъти в седмицата с този ЕПИЛАТОР http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09019869. Просто космите ми са тъмни и личат. А ако не се епилирам 2-3 седмици ще "обрасна" толкова че ще ми е нужен поне час да се приведа в приличен вид.

# 252
  • София
И аз ползвам най-обикновен Филипс от 8 години. За да нямам косми се минавам 2 пъти в седмицата, но тъй като са ми малко ми отнема 10-тина минути за крака и мишници  Peace
2- 3 седмици няма как да не растат косми с каквото и да са отскубнати  Peace Освен ако не си се залял с киселина  Mr. Green

# 253
Досега бях с Филипс и сега пак съм с Филипс. Стария го ползвах 8 години и още си работи, но не може както в началото. Последните няколко месеца започна да хваща по-бавно. Сега съм с този http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09052136  Heart Eyes И приставката я ползвам смело при обезкосмяване на триъгълника. Супер е!

# 254
аз ползвах ровента доста скапичък не ставаше за нищо добре че се счупи  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт