епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 386 703
  • 1 410
  •   2
Отговори
# 375
  • Бургас
Да ви кажа честно, имам Браун, не мога да преценя дали върти по-бавно отколкото в началото, но съм доволна. При това първия ми Браун го ползвах 5 години и се развали /изтъркаха се зъбчетата на зъбчатите колелца, чрез които моторчето задвижва пинсетите, пластмасови са/. Настоящия го ползвам от пролетта на 2003, т.е почти 9г вече. Все пак мисля за смяна и се оглеждам, но не знам дали да рискувам да пробвам Филипс, при положение че съм доволна и съм свикнала с Браун Rolling Eyes

# 376
Да ви кажа честно, имам Браун, не мога да преценя дали върти по-бавно отколкото в началото, но съм доволна. При това първия ми Браун го ползвах 5 години и се развали /изтъркаха се зъбчетата на зъбчатите колелца, чрез които моторчето задвижва пинсетите, пластмасови са/. Настоящия го ползвам от пролетта на 2003, т.е почти 9г вече. Все пак мисля за смяна и се оглеждам, но не знам дали да рискувам да пробвам Филипс, при положение че съм доволна и съм свикнала с Браун Rolling Eyes
Аз съм същия случай - от 2002 година съм с Браун и съм доволна, няма никаква промяна в работата на епилатора, единствената ми забележка е, че става малко бавно и ми се иска нещо по-съвременно да си купя. Обаче цена над 130 лв не бих дала за епилаторите с керамични дискове и ще чакам да паднат малко цените на моделите с новата технология. Засега макар и по-бавно си се оправям добре и със стария Браун.

# 377
          Искам и аз да си изплача мъката...
          От 10 год. ползвам Браун и бях супер доволна. Преди 2 си купих този http://www.technomarket.bg/files/ARTIKLI/09037617/image_thumb_600.jpg.
          Бях очарована. Въобще не болеше, за около час се справях с ръце, крака, подмишници и интим и беше супер тих. И така около година. След това започна да върти все по-бавно. Почна се едно ходене по сервизи - без резултат. Наложи се да си купя нов - пак същия. Като му смених главата и старият проработи. Оказа се, че едно зъбчато колелце се е износило, но Браун не предлагат смяна на колелото, а на цялата глава, която струва колкото половин епилатор. Та сега се чудя какво да правя. Дали да си купя още един Браун и да се моля да изкара поне 2-3 години или да мина на Филипс .
Моля посъветвайте ме!   Praynig
Искам да е бързо и да не боли  Confused

# 378
В никакъв случай не минавай на Филипс! Аз подведена от какви ли не хвалебствия си купих Филипс след Браун и дълбоко съжалявам. Скубе по-малко, но за сметка на това по-болезнено! Аз бих те посъветвала да си вземеш същия щом си доволна от него.

# 379
И мен с Филипс ме болеше повече отколкото с Браун, но имах базовия модел на Филипс отпреди 10 години Peace

# 380
  • Бургас
Има ли някой този епилатор? http://www.braun.com/pk/silk-epil-epilators/silk-epil-5/silk-epil-5-models.html. Изглежда доста добре, но ме притеснява това, че стария ми е с две отделни глави за тяло и за деликатни зони, а този е с една епилираща глава, на която се поставят някакви капачета за тези зони и за лице. Удобно ли е така, хигиенично ли е... Дайте мнение, моля ви.

# 381
Благодаря за съветите  Wink
Вече реших въпроса - купих си от малките глави, че са по-евтини и ще сменям зъбчатите колела. Един съвет от мен - браун са супер(като качество на епилация ), но се молете да не се стига до гаранционен (а и до друг) ремонт. Не може да се разчита на сервизите  #2gunfire

# 382
Благодаря за съветите  Wink
Вече реших въпроса - купих си от малките глави, че са по-евтини и ще сменям зъбчатите колела. Един съвет от мен - браун са супер(като качество на епилация ), но се молете да не се стига до гаранционен (а и до друг) ремонт. Не може да се разчита на сервизите  #2gunfire
То не е само с Браун така. За съжаление. Направо при тези цени при някаква повреда по-сериозна бих си купила нов, отколкото да се разправям с некадърници. Визирам особено гаранционните сервизи. От доста утвърдени марки ме отказаха като клиент с некадърността и наглостта си.

# 383
  • Бургас
А някой знае ли каква е разликата между Braun Silk Epil 5770 и Braun Silk Epil 5780

# 384
Преди 11г си взех Филипс, струваше 60лв и беше от най-скъпите тогава. Много съм доволна. Преди 3г реших да си купя нов, един модел пак на Филипс, беше 45лв, но с изненада установих, че къса някои от косъмчетата и продължих със стария. Мислите ли, че има някаква зависимост между цената на различните модели и качеството?

# 385
Най-сетне мога да направя сравнението между двете марки и определено Филипс ме спечелиха  Crazy

Купих най-базовия модел HP6400/00 (в момента е на промоция в Технополис -- 44 лв. с подарък душгел) -- уникално добре почиства и работи в пъти по-бързо от пра-стария ми Браун (който имам от 7-8 години и в общи линии носеше повече вреда, отколкото полза -- повтаряне, потретване, накъсване, врастване). Е, ще видим как ще се държи Филипс-чето и след време, разбира се, но засега съм много, много доволна  bowuu

Между другото, сравнявах няколко модела и техническите им спецификации бяха 1:1, единствената разлика (която съответно и оскъпява) е наличието на разни приставки (които за мен лично са глезотийка).

# 386
  • Sofia
След като прочетох чинно цялата тема и ми беше много полезна, давам и своя принос изцяло от опит.
Години наред съм с Браун и като цяло бях доволна. Ставаше мнооого бавно, но си мислех, че си е нормално. Вчера си взех Филипс (съвсем обикновен), след изчетеното тук и мога да кажа, че разликата е голяма по отношение на скоростта. 3 пъти по-бързо се справих и съм много доволна. Иначе, като качество и болка и т.н. мисля, че ефектът е еднакъв, нямам забележки.
Благодаря за мненията и споделения опит, полезно ми беше   bouquet

# 387
  • София
Здравейте, имам стар епилатор на Браун на повече от 10 години. Искам  да го сменя с по-нов модел, но колкото повече чета и разглеждам толкова повече се обърквам. Искам да си взема нов модел с 40 пинсети, но те вървят със всевъзможни джиджавки. Някой от вас ползва ли тези допълнителни екстри и от кои от тях е най-доволен .
Има ли голяма разлика в самия епилатор от тези модели
http://www.technomarket.bg/products/09119475/braun-se-7181wd
http://www.technomarket.bg/products/09119474/braun-se-7681wd
http://www.technomarket.bg/products/09055121/braun-xpressive-wet-dry-7381
приставката за бикини зона добавена в последният модел, заслужава ли си цената и върши ли по-добра работа от базисната?

# 388
Здравейте, имам стар епилатор на Браун на повече от 10 години. Искам  да го сменя с по-нов модел, но колкото повече чета и разглеждам толкова повече се обърквам. Искам да си взема нов модел с 40 пинсети, но те вървят със всевъзможни джиджавки. Някой от вас ползва ли тези допълнителни екстри и от кои от тях е най-доволен .
Има ли голяма разлика в самия епилатор от тези модели
http://www.technomarket.bg/products/09119475/braun-se-7181wd
http://www.technomarket.bg/products/09119474/braun-se-7681wd
http://www.technomarket.bg/products/09055121/braun-xpressive-wet-dry-7381
приставката за бикини зона добавена в последният модел, заслужава ли си цената и върши ли по-добра работа от базисната?
[/quote

Аз имам Браун,но не този модел,с 2 или 3 приставки и не ги ползвам-никаква работа не вършат.

# 389
.......................

Аз имам по-стар модел, който също има интимна приставка. Ами тя просто е с по тясна работната площ, предполагам   идеята е да не минаваш през място където няма косми или понеже бикини зоната и под мишници е място с повече гънки да е по-лесно. Но аз лично моята не я ползвам, защото масажиращата представка не може да се слага на нея приставка, а без масажора си ме боли  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт