епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 386 680
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Взех си епилатар Филипс 6400. Не ми трябват приставки. Щях да купувам 6402, но консултантката ми каза, че няма разлика в ефектовността, а само в добавената приставка. Доволна съм. Хваща много къси косъмчета - всякакви. Не къса и щипе, но ще видя колко дълго ще е така резултатен. Цената е ниска и ако се развали няма да му мисля. Направо нов. Темата ми беше много полезна за избора.

# 406
Търся ефтин и безболезнен начин да се отърва от космите.Даите предложения.
Аз намерих разни работи из нета ама не знам кое е наи добро и сигурно.

http://www.tehnoshop.info/product/463/epilator-e-pen-ot-verseo-u … i-po-tyaloto.html

# 407
Oх, бясна съм  #Cussing out  #2gunfire

Епилаторът Филипс, който взех преди 2 (!) месеца (и който хвалих в темата даже), вчера нещо се прецака!!! Работи, работи и спре. Подозирам (и се надявам) да е кабелът и дано да е поправимо. Пазя гаранцията, ама тя по отношение на кабелите е една такава неотзивчива... Къде ще ходя сега да се занимавам със сервизите им и глупости.  #Cussing out Много неприятно.

Следващия път като го ползваш обърни внимание дали не се изважда кабела при самия епилаторр. Често ми се е случвало с моя Браун (който е вечен, имам го от 10 години и не е мръднал). Като се случи да съм по далеч от контакта, кабела се опъва и по някое време спира, защото леко се е извадил и не прави контакт. Първите пъти и аз се бях обезпокоила... така, че обърни внимание, може да е нещо съвсем просто!

# 408
Аз съм с епилатор Браун с пинсети и ми върши прекрасна работа. Имам го от 8(!!!) години и не е мръднал. Иначе отдавна ми се иска да пробвам някой по-нов модел и все чакам ли чакам да се развали, но той -  Naughty

# 409
И аз съм така с моя Браун, много съм доволна и за сега не мисля да го сменям, поне докато си работи така добре.

# 410
Момичета препоръчайте ми епилатор до 200-210 лева,който да има бръснеща глава и да може да работи на батерия ...   bouquet
Бях се навила на Филипс ,но от мненията тук сякаш се разколебах и може би ще е Браун Simple Smile
Моля ти помагайте  Hug

# 411
Аз съм от тези, които имат от дълги години Браун - 10! Преди няколко месеца си купих Филипс - уж да е по-нов. Какво да ви кажа - по-бързо става, но сякаш е по-некачествено и главното - много е нетрайно това обезкосмяване. С Брауна имах по-дълготраен ефект и май ще се върна към него. Между другото всичко, което имам с марка Браун е желязно издръжливо и не се разваля!

# 412
  • София
Момичета препоръчайте ми епилатор до 200-210 лева,който да има бръснеща глава и да може да работи на батерия ...   bouquet
Бях се навила на Филипс ,но от мненията тук сякаш се разколебах и може би ще е Браун Simple Smile
Моля ти помагайте  Hug

На Браун имаме с батерия. В момента, в който се скапе батерията, няма как да се използва. Не го вярвах, но е факт. Жицата служи само за зареждане. Тъй като вече е на 3 години, батерията издържа около 10 минути. След това се чака да се зареди за няколко часа и се използва пак и т.н. Още като го купувах ме предупредиха за това, но не повярвах. Логичното е като не държи батерията да се използва, включен в контакта. Но ми излязоха криви сметките.  Confused 

Да, два Брауна минаха през ръцете ни. Разочароващи са. Иначе имам кухненски уреди Браун по над 10 години и им няма нищо. Възможно е преди да са били по-добри. Или по-скъпите модели да се неудачни, защото и двата епилатора бяха най-новия модел, който се продаваше в момента.

# 413
Да, моят Браун още преди години беше някакъв евтин и прост модел, но съм много доволна. Нещо тези уреди с акумулиращите батерии, независимо дали са прахосмукачки или някакви други им нямам доверие на качеството на зареждане и се въздържам да купувам. А и Филипса си купих от евтините, но не зная дали затова не съм толкова доволна.

# 414
Наистина би следвало да може да се ползва епилатора както на батерия,така и на ток.Искам да работи и на батерия,защото не винаги имам възможност да извадя епилатора и да започна да си правя краката (почти не оставам сама) и искам да си го върша в банята без да преча на никой.
И аз имам Браун,но не съм доволна от него,много от космите ги подминава дори и след няколко минавания,да не говорим че късите не може да ги скубе.

# 415
Като притежател на два брауна-стар и почти най-нов модел и един нов на Филипс мога да кажа, че за мен истината е във Филипса. Просто недоумявам как може толкова години да съм се самоизтезавала с епилатор Браун!!!

# 416
Като притежател на два брауна-стар и почти най-нов модел и един нов на Филипс мога да кажа, че за мен истината е във Филипса. Просто недоумявам как може толкова години да съм се самоизтезавала с епилатор Браун!!!
Аз сега съм решила да купя Филипс и аз след толкова години, даже питах някой знае ли нещо за този модел
http://www.technopolis.bg/b2c/details/834023/P11130501/Epilator- … ILIPS--HP-6540/00, дано си права  Hug

# 417
След прочетеното във форума,сякаш не смея да купя Филипс,не искам да дам 200 лева и след 2 години като му мине гаранцията епилатора да се счупи Simple Smile

# 418
Не искам да те убеждавам в нищо, но Браун след 1 год му изгоря лампичката, а тя е доста важна, според мен. Другото, което искам да ти кажа е, че ако имаш по-чувствителна кожа и след всяка епилация си в рани, защото машинката ти е защипвала кожата тогава 100 лв за филипс няма да ти се сторят толкова много! Другата алтернатива е кола маска, ако можеш да се довериш и да вярваш в съзнателността на козметика.
Друго интересно, според мен, е че въпреки всеобщото мнение, че с Филипс боли повече, аз не мисля така!

# 419
Здравей, след всичко изписано и аз се ориентирах към този модел. Би ли споделила от къде си го взе и на каква цена- в техномаркет и технополис са около 50лв, но приятелка ме посъветва, че би трябвало да ги има около 30?

Взех си епилатар Филипс 6400. Не ми трябват приставки. Щях да купувам 6402, но консултантката ми каза, че няма разлика в ефектовността, а само в добавената приставка. Доволна съм. Хваща много къси косъмчета - всякакви. Не къса и щипе, но ще видя колко дълго ще е така резултатен. Цената е ниска и ако се развали няма да му мисля. Направо нов. Темата ми беше много полезна за избора.

Общи условия

Активация на акаунт