епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 392 942
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте момичета, днес си купих ето този комплект: http://technomarket.bg/products/09140148/philips-hp6542
преди малко реших да го пробвам, като до сега опита ми с епилатор е бил преди няколко години и не помня точно каква марка беше, болеше много. Е с болката се спогодих някак си, но нещооо май не е както трябва, все едно не ги издърпва ами ги накъсва в мен ли е проблема, че не са ми много пораснли косъмчетата или в него?
При вас колко г/д трябва да са пораснали, че да ги захваща и излизат ли ви няколко минути след това моментално едни червени ситни пъпчици, защото при мен точно това се случи и предвидено си взех и успокояващ крем за след епилация?

# 736
Филипса къса - да. И кожата се раздразва доста от дърпането - при мен имаше изтръпване повърхностно и почервеняване като рак. Кремовете не помагаха много.

# 737
Филипса къса - да. И кожата се раздразва доста от дърпането - при мен имаше изтръпване повърхностно и почервеняване като рак. Кремовете не помагаха много.

Вчера ходих и си го смених за Браун 5-чка доста повече ми хареса, но въпреки това краката ми са все още са с тези червени петна  ooooh! . Всеки път след епилация ли ще е така ? Thinking

# 738
Трябва да ти се успокои кожата. С Браун аз имам зачервяване, но след час-два вече изчезва и болката е много по-поносима, не ми изтръпва кожата. Няма да мине съвсем без - все пак има скубане Simple Smile

# 739
Трябва да ти се успокои кожата. С Браун аз имам зачервяване, но след час-два вече изчезва и болката е много по-поносима, не ми изтръпва кожата. Няма да мине съвсем без - все пак има скубане Simple Smile

Значи да разбирам, че след 3-4-то  епилиране зачервяванята ще са по малко?
Имам и един доста странен въпрос, имам руси косми по ръцете ако ги епилирам ще станат ли черни и ще имам ли същите зачервяваня по ръцете?

# 740

Имам и един доста странен въпрос, имам руси косми по ръцете ако ги епилирам ще станат ли черни и ще имам ли същите зачервяваня по ръцете?

Черни не знам дали ще станат, но ръцете са по нежни и ще се зачервят... и при мен става така , но за няколко часа и после минава.

# 741

Черни не знам дали ще станат, но ръцете са по нежни и ще се зачервят... и при мен става така , но за няколко часа и после минава.

Мерси за отговора  Heart Eyes

# 742
Момичета, искрено се радвам, че ви изчетох темата преди да си купя епилатор. Много съм доволна от новия си: Филипс с дискове Grinning http://www.technopolis.bg/bg/Epilators/Epilator-PHILIPS-HP6420-00/p/833644

Първоначално се бях спряла на този: http://www.technopolis.bg/bg/Epilators/Epilator-PHILIPS-HP6422-00/p/833648, да не е най-евтиният, обаче какво се оказва - разликата между двата епилатора е масажиращата глава и торбичката при по-скъпия. А да, и цвета.

И от черния щях да съм доволна със сигурност. Само че предпочитам да платя 39, вместо 65лв за едно и също качество.

# 743
Здравейте  Simple Smile

Обмислям да си купя епилатор, но се чудя дали да е с дискове или пинсети. Въпросът ми е: Braun продават пинсетни епилатори, а Philips изтъкват дисковите, като отхвърлят пинсетните, тъй като опъват кожата.

Какви са предимствата на пинсетните и съответно какви са предимствата на дисковите?

Благодаря предварително! 

# 744
Здравейте  Simple Smile

Обмислям да си купя епилатор, но се чудя дали да е с дискове или пинсети. Въпросът ми е: Braun продават пинсетни епилатори, а Philips изтъкват дисковите, като отхвърлят пинсетните, тъй като опъват кожата.

Какви са предимствата на пинсетните и съответно какви са предимствата на дисковите?

Благодаря предварително! 

Цялата тема е посветена на този, така труден избор 😉 прочети я преди да пишеш....

# 745
Kristin-Lavransdater, благодаря за отговора Simple Smile

Прочетох темата и доколкото разбрах пинсетните са по-прецизни, но повече боли, отколкото с дисковите. А кой от двата вида повече щади кожата и кой като цяло е по-добрият вариант? Ако някой е използвал и двата вида, ще се радвам да прочета компетентно мнение Simple Smile

# 746
аз твърдо съм за браун
ползвала съм филипса на сестра ми-ами то като луксозно бръснене-излизат твърди косми и то скоро след епилацията
сега си взех браун 5 и съм много доволна

# 747
The Invisible, благодаря за мнението Simple Smile
А след епилация кожата ти става ли на червени точки, там където е отскубнат косъмът от пинсетата?
И ако да, колко време е необходимо за успокояване на кожата?

Да попитам, някой използвал ли е на браун епилатора за лице? За ето този модел става въпрос:
https://www.technomarket.bg/products/09138443/braun-silk-epil-810
Ефективен ли е, поносима ли е болката, колко време след епилиране няма поникнали косъмчета, т.е. кожата е напълно гладка?

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 15:28 от stargazer8

# 748
стават на червени точки -да
ама то по това си личи че косъма е отскубнат , а не скъсан
като ги направя на единия ден, на другия са минали
също може да използвате охлаждащата ръкавица , свива порите и зачервяванията изчезват по-бързо  Peace

# 749
мерси много  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт