епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 392 579
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 915
Филипсът има толкова много дискове, че няма нужда да се повтаря една и съща зона. С едно минаване, хваща всичко.

Аз съм била 75 кг, сега съм много под тези кг, все едни и същи косми си имам Simple Smile Те не зависят от килограмите ми. Чистя цяло тяло за 1 час, вече написах - ръце, крака, мишници. Просто глвата толкова бързо се върти и хваща всичко, че за 0 време се случват нещата.

Браун обикновено имат по 5 пинсети на кръст на цялата глава и трябва да се минава 100 пъти на 5 см зона.

Написала съм личното си мнение, използвам филипс епилатор многоооо години, не желая да подведа никой. Просто съм се ядосвала с Браун, знам какво е и бих искала да избавя всяка дама от мъките  Laughing

# 916
ivil може ли линк какъв филипс имаш, че аз съм в търсене на хубав епилатор. Моят вече не бива.

# 917
  • София
При мен не става с едно минаване Peace
Може би си зависи от корена на косъмчетата Peace
Филипс имат 21 диска, По- новите на Браун- 40 пинцети. Но съвсем различна им е технологията, тъй че да се сравнява брой не е много уместно. : )

# 918
   Съгласна съм, че зависи от корена на косъма на човек. Ако е твърд и има доста косми по краката си, съмнявам се дали с епилатор с дискове ще почисти за половин час цели крака.

Доколкото съм запозната, и ако не е така ме поправете, броят на дисковете не се е променил при епилаторите до сега, говоря по-специално за марката Philips. Докато при епилаторите на Braun пинсетите са станали двойно повече. Може би епилирането става по-бързо с повече на брой пинсети.

# 919
ivil може ли линк какъв филипс имаш, че аз съм в търсене на хубав епилатор. Моят вече не бива.

Моят е от преди няколко години и не знам дали е точно същият, но е подобен. Най-простият вариант Simple Smile
http://www.technomarket.bg/epilatori/philips-hp-6420-09127930

# 920
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, искам да попитам незнам дали е много правилно да е тук, за което се извинявам, ако не е.
Искам да питам някоя от вас ползва ли епилатора за почистване на тригълника? Иска ми се да почна и там, но малко не ми стиска и затова реших първо да се допитам.
Иначе аз имам един Braun, който е много стар, но ми върши работа единственото, което ми прави малко проблеми е като си почиствам мишниците и защото кожата е по-тънка леко се разранява.

# 921
  • Varna
Аз съм ползвала епилатор за почистване на триъгълника доста години.

# 922
и аз ползвам, но първите няколко пъти много боли поне при мен беше така. Но не можах и така целия тригълник. Отдолу точно не мога, първо започнах с пинцета, но пак много ме болеше, около корена на всеки косъм имаше някакъв слуз и после кървеше от местата. Сега действам така: епилирам горната страна и отдолу бръсна. Пробвах и с кола маска но е кошмарно и за нищо, боли но не мога да изчистя космите. Моите са много дебели.

# 923
С епилатор, но с бръснещата глава, мтого е удобно Peace Моят имаще и подарък дамски тример, и с него е много удобно

# 924
С епилатор, но с бръснещата глава, мтого е удобно Peace Моят имаще и подарък дамски тример, и с него е много удобно

Каква марка е епилаторът ви и с пинсети ли е или с дискове?

# 925
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, пак имам въпрос Simple Smile. Много се чудя дали да не си взема един такъв епилатор http://m.emag.bg/komplekt-epilator-philips-satinelle-essential-1 … -01/pd/DFPK32BBM/ основното, което ме привлича е малкият епилатор, защото предполагам, че с него ще ми е по-удобно за мишниците и бикини зоната, а ако събера смелост може и цялата Simple Smile. Но незнам дали ще е добре и ще обира ли всички косъмчета, а освен това той е на батерии и дали няма да се налага да сменям батериите прекалено често. Затова имам молба към момичетата, които имат този или подобен да ми дадат някакви насоки. Много благодаря  bouquet

# 926
Аз съм с един епилатор на Sapir от преди 8год. и е на батерии. Зареждам и ми стига за изчистването на краката. Но вече не хваща както преди и искам да го сменям

# 927
Здравейте Simple Smile, искам да попитам незнам дали е много правилно да е тук, за което се извинявам, ако не е.
Искам да питам някоя от вас ползва ли епилатора за почистване на тригълника? Иска ми се да почна и там, но малко не ми стиска и затова реших първо да се допитам.
Иначе аз имам един Braun, който е много стар, но ми върши работа единственото, което ми прави малко проблеми е като си почиствам мишниците и защото кожата е по-тънка леко се разранява.
Опитвала съм, но доста подкожни ми се появяват. На кола маска ходя само на интим.

# 928
  • Варна
Вкъщи имаме два епилатора Браун с пинсети.Един за мен и един за майка ми,много сме доволни!  Sunglasses Hug

# 929
  • Варна
Здравейте дами,

пред пълна дилема съм Sad както и повечето, които влизат в тази тема...
Изчетох цялата тема и съм още по-объркана от преди това Sad
Моят верен спътник с керамични дискове: http://www.philips.bg/c-p/HP6517_00/satinelle-ice-premium-epilator, след около 10 годишна вярна служба спря да епилира, работи и изведнъж спира да върти дисковете, а мотора си шуми. Освен това си спомням, че батерията му не държеше и последните години го използвах на кабел.
Предполагам че е заминало колелцето, както доста често сте наблюдавали и вие с епилаторите на Филипс.
Тъй като съм свикнала с дисковете и обмислях да си взема пак Филипс, пак с керамични дискове, но...
Някой да  е пробвал този:
http://www.technopolis.bg/bg/bg/Epilators/Epilator-PHILIPS-BRE630-00/p/833927
Но ме притеснява че, ако замине батерията бързо, не може да се ползва на кабел.
Искам епилатор с бръснеща глава, за да я използвам под душа за триъгълника...

Ще се радвам някой да сподели опит от горния Simple Smile)
Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт