Всеки може да има собствено мнение, но Дюкан ни обединява без никакво съмнение -

• 31 168
  • 540
  •   1
Отговори
# 180
Привет и от мен,

Blumchen_fee , kri_kri -  Hug мерси за поясненията за витамините и допълнителните хранителни добавки. Ще видя как се чувствам и ще преценя какво и дали въобще ще взимам нещо, но по-нататък...

babka_jabka - Честита годишнина! Още 2 пъти по толкова да празнувате и да сте щастливи един до друг! Това си е сериозен повод за една сериозна Дюканска почерпка!  Hug

Лори Хю - Честита ти месечинка   bouquet Страхотен резултат - 30 кг за 6 месеца - уникално!  smile3501 Искам и аз, искам и аз!!! И аз ще чакам снимки, да плакна очи  Simple Smile

Аз продължавам да задържам след 5 дни ПЗ и 1 ден П кантаря не ще и да мърда и вече почвам леееекинко да се отчайвам. Защото съм СУПЕР режимна, пия ужасно много вода и не мога да разбера защо задържам  smile3518
Иначе се чувствам много добре, енергична, по-слаба /сигурно откачам, приположение, че съм свалила само 3 кг/ ... само тоз пуст кантар да ме беше зарадвал поне малко сутринта ! Ама не би... Как да е, продължавам напред с вяра в светлото бъдеще

# 181
кантара не помръдва. Премахна 1кг. от сложените 3 и така си стои... Tired Ама няма да му се давам я! Хапвам си режимно и си чакам минуса.  Whistling Wink
mar4ela5 Hug и аз съм със същият проблем и малко се поуспокоих, че не само при мен е така!  Качените незнайно как два кг, които няколко дни ги нямаше на кантара пак се върнаха, а съм абсолютно режимна! Изчистих един, остава още един....Явно борбата ще е по-дълга, защото тялото ми не помни да е било с такива кг от много години Peace Praynig Hug

babka_jabka, честита Ви годишнина!   bouquet

Клер, аз бях една седмица в провинцията и не знаех какво точно ме очаква там! Преди да тръгна си изпекох две пилета, обезкостих ги и ги взех в две кутии с мен. Взех и няколко кутии риба тон, направих си  кексче и бисквитки и винаги имах ядене под ръка! 

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 11:22 от ЦвеTи

# 182
    Здрасти,банда!
   Баба жабка,честита ви 25 годишнина.Мноооггго здраве и на двама ви и все така в сговор и любов още толкова по толкова....
   Лори хю,честита месечинка ииии прекрасно постижение...
    Феелгоод, HugШуши,Сагииии PraynigМарчела5,Крииии,Светлат,Коте,Нелсън,Ривелка,Сноуууу newsm51  love001

# 183
Записвам се към новите! От една седмица ви чета ,а от три дни съм и на режима  Simple Smile Надявам се да устоя ...пък да видим . Най много ме амбицирват снимките ви от "Преди и сега". Много полезен е и отделът с вашите рецепти,те внасят голямо разнообразие в менюто на всички...абе изобщо- браво!

# 184
Направо сте неуморни , аз вече изобщо не смогвам да чета. От два дни не съм писала и вече преполовена нова тема Shocked
Да споделя и да се оплача, че вече изобщо не мърдам. Стигнах до кг. от калкулатора на Дюки и зациклих Confused Схемата ми е 1/1 и досега напредвах чудесно, но сега вече ми е едно криво - че днес имам и + на това отгоре.
Може ли някой, който е променял схемата си да сподели - дали това е дало резултат за по-бързо сваляне? newsm78

Забравих да питам - с какво си подправяте салатите? само със сол и оцет ли? Това с парафиновото олио не ми звучи добре и не го употребявам - само като прочетох, че има връзка с нефта и прочие - не се изказах много научно, ама се надявам, че ми разбрахте мисълта. Дайте идея за сосче за салата - освен вездесъщото кисело мляко с чесън и копър Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 11:39 от djini_selena

# 185
Здравейте всички!
Аз още съм си в застой - редувам един ден 56.0, следващия 56.1, днес пак 56.0... но пък ми е перфектно така! Супер оптимистично съм настроена, че ако продължавам режимно, ще стигна точно до там, където искам Simple Smile Утре ми е първата месечинка, и може по този случай да премина пак границата на 55  Grinning
Искам да кажа и на новите (не че аз съм стара, но видях няколко такива поста) - от лентичките виждам, че имате по 6-8 кг за сваляне, не очаквайте да ги свалите за 2-3 седмици - ако имахте по 30 за сваляне, тогава е възможно, но като се има предвид, че това са ви последните запаси на организма мазнинки (като при мен), той няма да си ги даде така лесно!
Лек ден от мен!  Hug

# 186
Здравейте, момичета  Simple Smile
Аз изчитам всичко, но още ми е трудно, тъй като не ви познавам и не съм запомнила всяка! Но и това ще стане! Бавно и славно наваксвам!
Фея на цветята, благодаря ти, за отговора за сминдуха! Много съм щастлива, че предложи да ни следиш какво си хапваме и да ни коригираш навреме! Благодаря ти! Оценявам труда ти от цялото си сърце!
Жабке, честита годишнина! Бъдете щастливи с мъжа ти поне още толкова години и нека хубавите мигове бъдат много повече от лошите!!!
Марчела, аз не съм от тези, които са се обидили, заради списъка! Напротив! Мисля, че идеята ти е много находчива и ми е много интересно какъв ще е резултатът на 1. февруари.
Коте, мерси за съвета! Днес се опитвам да хапвам повече – сутринта освен киселото мляко с триците мушнах и 2 сварени яйца.
Ева х 2, няма да се отчайваш! Simple Smile Сигурна съм, че дори кантарът да не е мръднал, си свалила на обиколки! Погледни се в огледалото и се усмихни, защото съм убедена, че си по-слаба от вчера!
А мен, момичета тази сутрин ме боли ужасно главата. Все едно ме е изритал кон! Не, че някога ме е ритал, де  Laughing И съм се изпъпчила цялата! Челото ми е пъпка до пъпка и ме е срам да изляза навън  Embarassed Иначе не съм се мерила, защото съм с механичен кантар и не знам какво ще отчете, а няма да допусна нищо да ме разколебае! Решила съм живот и здраве да се измеря след 7-ия протеинов ден!
Успех на всички и лека работа на работещите! Аз ще изкарвам малката с количката, че навън е чудно слънчице Sunglasses
Лори Хю, браво за страхотните резултати! Много ме впечатли и амбицира! БРАВО!

# 187

Kristina23 още не съм ти пробвала рецептата, защото се оказа, че калмарите ми са нарязани (голяма съм офца). Но другата седмица задължително ще я пробвам. Снощи си направих от калмарите на lipstick. Станаха много готини, но ще ги ям довечера като гарнитура за рибата.

Снощи сънувах калмари и реших, че ми се хапват, ама тези рецепти съм ги проспала Embarassed. Можете ли да ме упътите - благодаря!

# 188
  • Варна
EVA x 2 , това не е задържане, задържане се води ако продължи над 10 дни. Peace Иначе те разбирам, друго си е да мърда кантарчето, пък било то и със 100гр. А обилколките как са?  Wink Пожелавам ти да има раздвижване скоро. Хапвай повечко рибка.  Hug
djini_selena , трудно и бавно се преоборват килограмите под калкулатора на Дюкан, но не е невъзможно - тук има много примери. Тръпение и режинма храна.  Peace Hug
Флучия  Hug.

# 189
  • София
Жабке, честита годишнина!
Трети ден стоя не тези проклети 71 кг Sad закусих к.мляко 3 лъжици трици,сега успях да си направя направя ролца от раци с извара и кисело мляко на фурна.

# 190
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
EVA x 2 , ЦвеTи , vesito5 , Флучия , Ива&СиЕ , сърдечно благодаря.

# 191
  • София
Момичета сигурно ставам досадна, но ще ви попитам, за кураж в борбата с килцата.
Преди 8 години бях 50кг, но реших да отслабна още Crazy, купих си капки за отслабване на доктор Тайс и качих 12 кг, няма смъкване ooooh!. Мислите ли че с режима ще успея да се преборя с тях?

баба жабка Честит Юбилей! Бъдете живи, здрави, много щастливи! newsm51 1dating

# 192
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
iv_mikova , благодаря ти.   bouquet
Ако си точна и стриктна съм убедена , че ще успееш и повече.  Hug
Не се отчайвай , с теб сме.  Peace

# 193
djini_selena - ето малко помощ за калмарите   chef

рецептата на lipstick: Нарязах ги на по-дебели парчета, сложих им каквито подправки реша  в случая - сол, черен пипер, девесил и чесън на прах, и с малко водичка ги мушнах във фурната.

и на Kristina23: Задушават се в тиган лук, чесън, гъби, чушка ( може и печена от буркан) и патладжан без обелката (може да добавиш и един настърган домат, но аз не обичам). Прецени количеството за да ти стигне за калмарчетата. Като се позадушат слагаш една чашка бяло вино и накрая преди готовност трябва да се сложи някакво сирене, в случая извара. Подправките са по твой вкус. Пълниш изчистените калмари и ги затваряш с клечка за зъби. Подреждаш ги в йенска тавичка, наливаш малко водичка и ако обичаш 1/2 зел. бульон. Печеш около 50 мин на 200 градуса, но задължително трябва да са под капак. Ако нямаш такав атавичка сложи фолио и 10-тина минути преди да са готови го махни за да се препекат.

Bon apeti  Hug

# 194
Като сте почнали - дайте някакви предложения за замразени морски дарове.
Не можах да открия нищо с търсачките. Признавам си без бой - не съм преглеждала блогсайта сега. Иначе най-редовно го разлиствам, но за морски дарове - не съм.

Общи условия

Активация на акаунт