Всеки може да има собствено мнение, но Дюкан ни обединява без никакво съмнение -

• 31 168
  • 540
  •   1
Отговори
# 210
svetlat - благодаря много! Полезна си ми и още как. Точно такова пликче имам.

рошава - благодаря и на теб!

Lucie -  Joy Хе - страхУтен прЕвУпис!

# 211
  • Варна
     И аз да питам как стават нещата със списъка и аз искам да се включа  Thinking
Рони, пиши на Вещи на лични. Тя ще те прибави в табличката: НИЕ СМЕ ТУК, към която има линк на първа страничка от темата.   bouquet Пиши начални килограми, настоящи и цел, както и датата, на която си започнала. Peace

# 212
Здравейте сладуранки Hug
Най-после и аз пред компа за малко...От сутринта ходихме с малкия на разходка и сега се мъча да го приспя, че само мрънка Whistling
Аз тази сутрин съм -300гр.(за 2 дни съм -1.500) и съм много, много щастлива. Сега хапвах пилешки кюфтенца на тефлонов тиган и малко пилешко месо-омешах ги тези неща наситнени и им чукнах 2 яйца и ги сложих в микровълновата за малко. Беше голяма вкуснотия. Сега отивам за мляко със степ. После пак ще пиша(но ви чета редовно Peace)

# 213
  • Бургас
Здравейте  Hug
Честит Рожден ден на Слабето и Аби на патерици!Да сте живи и здрави,усмихнати и слаби!
Честито и на всички празнуващи  днес!
Аз малко съм в издънка....на 14.01 имах Дюканска годишнина,а забравих  Crazy Къде ли ми е отишъл ума  newsm78
Редно е да ви почерпя -скромничко,но от сърце!

Резултата ми е -34 кг.Който иска снимки-в подписа ми са  Flutter
Благодаря на всички,които са ме подкрепяли през тази 1 година и продължават да ме подкрепят!Обичам ви!
Приятен и минусов ден !

# 214
Уникални резултати за Татит и ДЕница:))))БРаво момичетата Hug Hug Hug
Рибката на снимката по- горе(пушената пастърва) на РЕЯ ФИШ я обожавам.

Момичета,желая ви лек и приятен режимен ден!!!

# 215
  • Варна
Слушам и изпълнявам:

Дора да излезе една крачка пред строя,

Ей ме на, тук съм! http://www.prikachi.com/users/dorchester/111y.jpg
 Joy глътнала съм корема в твоя чест
Честита годишнина, Бабке-Жабке!   bouquet Още много пъти по толкоз години, изпълнени с любов и радости ти пожелавам!

Сетила съм се да кажа, че и аз стискам палци на старите си познайници, да не мислят, че съм ги забравила:
Кри, Бачи, Сноу, Вещи, Жени, Креми, ех, едно време как се фукахме с минуси през ден-през два... Дано същата емоция ви споходи веднагически!!! Де го Фолито да ви изпраска сега по една  Joy Hug
Умности днес не ми идат на акъла, чао от мен.

ПП: Деница, честита годинка, ти си ни отличничка!!!  Peace  Hug

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 14:46 от dorchester

# 216
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
tonito27 , рошава , lepidopteria , Abrakadabra , aynur , lipstick , dorchester , дано неизпускам някого.  Blush Благодаря ви , момичета , много ме развалнувахте.  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 217
denica17 ,видях снимките ти и колкото и тривиално да звучи,браво,изглеждаш страхотно.Наистина ти се възхищавам ,както и на другите ветеранки естествено. Peace

# 218
Дени, честита ти месечинка със закъснение   bouquet
Разгледах естествено снимките  Simple Smile и не мога да се въздържа и ще кажа, че тая мнооого ми хареса  Hug

# 219
  • София
Бабка Жабка, честито и от мен! Да сте живи и здрави!
Май ние с теб и Филюдката сме единствените баби тук Mr. Green, че и сме луди за десет... както казваше Монро "подушвам че сме от една порода"... Тъй като и двете с теб сме от "село" Joy ти казвам, че лично ще те следя и в тази връзка - турвай си линийка веднага!

# 220
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Lucie , баби , баби , ма кви баби ще станем.  Crazy
Благодаря ти за поздрава.   bouquet
Ти от кое "село" си , софийско ще да е?  Wink
То ме е срам да турна лентичка с тез 108.400кг. дето започнах , но ето десети ден вече съм 105.100кг.  Crazy Много съм щастлива с тез -3.300кг.  newsm44
От вас не крия килата си , ма иначе ... чесно , срам мЪ е.  Embarassed

# 221
denica17 - честита ти годинка с режима! newsm51
Ти се сети със закъснение, и ние съответно със закъснение ти честитим.
Желая ти да изглеждаш все така перфектно! Много са готини двете малки слънчица!

# 222
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Айде и от мен специален привет  Hug в днешния по-мекичък ден!

Дени    bouquet Heart Eyes
Бабка Жабка - честита годишнина и дано още 5х25 да празнуваш с Дядко Жабко  bouquet  Laughing!
Дали ме лъже преуморения ми мозък, или видоФ Червенокоска  Heart Eyes Flutter
Светле, Халеевата и аз я търся и смятам скоро да я хвана изкъсо!  Joy

Пина.....  Naughty! Направих голяма грешка! Взех, че ти прегледах червените линкчета в подписа!  ooooh!. Сега ТРЯБВА да дойдеш на срещата във Варна, а аз като почетен гост (туй Катето го каза, не съм аз  Blush) ще седна до тебе и ще те заливам с въпроси.  Mr. Green. Сега сериозно! Ти си велика!!!   bouquet Направо съм много доволна, че си тук, дано пък измислиш такива култови рецепти и по Дюки!  Sunglasses Flutter

Още само 28 часа до тръгването ми за Варна!!! НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!!!  Laughing
Абии, от тук виждам как си позеленяла!  hahaha Имаш и файла и рамката и всичко - нъл знаиш къ тъ обичам!

# 223
  • Русе
благодаря момичета,  newsm03 поправям се веднага. сложих си линийка. извинявайте, че не поименно ама още не мога да запомня имената. Кажете ми може ли да пием сокове /прясно изцедени/- като не може плодови поне зеленчукови в ПЗ. И още нещо защо вечер съм по-лека от сутрин - нормално ли е newsm78
Поздравявам всички които имат празник  newsm51

# 224
  • София
Деница, браво страхотно постижение. Благодаря на всички публикували снимки, наистина ни надъхват за постоянство с режима. Grinning
Благодарности и на баба жабка за подкрепата! А и на всички останали!

Общи условия

Активация на акаунт