Рецепти за Actifry

• 334 289
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Би ли дала линк към кошництаа, че тамън тия дни щях да търся. Благодаря!

# 1 291
  • Пловдив
Здравейте.Как приготвяте риба в уреда и на коя програма?От скоро Имам  Actifry Genius Xl. Днес  поръчах и кошница за него.
Риба съм приготвяла на кошница, друг път с бъркалка, трети път в основния съд без бъркалка. И трите пъти стана като сварена. Уреда ми е от тези без програми.

# 1 292
  • have faith and be patient ..
И м8я е без програма, имам само копчр он оф.. Рибата се изпича перфектно и в двата случая, прибвайтр да я държите повече време, до златист загар

# 1 293
Би ли дала линк към кошництаа, че тамън тия дни щях да търся. Благодаря!
https://www.servicebg.net/bgsg_sp/index.php?id_product=2441& … ontroller=product.Тази кошница поръчах.

# 1 294
  • Русе
Здравейте , и моят мъж ме зарадва за РД с  Actifry Genius 1.2 кг. Виждам че има доста програми за кекс , зеленчуци, риба , стек , картофи. Видях че в модела 2в1 има допълнителна кошница(тавичка) ,която се слага върху картофите. Мога ли от някъде да си я закупя, продава ли се отделно? Или как приготвяте кюфтета, риба, сладкиши? Без бъркалката ли?

# 1 295
  • Добрич
За XL си взех кошница от тук:

1

2

Трябва да се гледа кой е моделът.

Кюфтетата в кошницата стават чудесни, но е твърде малка.

# 1 296
  • София
Здравейте , и моят мъж ме зарадва за РД с  Actifry Genius 1.2 кг. Виждам че има доста програми за кекс , зеленчуци, риба , стек , картофи. Видях че в модела 2в1 има допълнителна кошница(тавичка) ,която се слага върху картофите. Мога ли от някъде да си я закупя, продава ли се отделно? Или как приготвяте кюфтета, риба, сладкиши? Без бъркалката ли?

Поставянето на тавичката в модела 2 в 1 става върху бъркалката и по тази причина не може да се ползва в гениус. В гениус се ползва мрежеста кошница, която се поставя ВМЕСТО бъркалката.  С други думи, гениусът е 1 в 1 Joy

# 1 297
  • Русе
Благодаря ви за отговорите, поръчах и аз кошница ☺, дано съм я уцелила 😀.

# 1 298
  • Русе
Да се похваля и аз чудна баничка стана, хрупкава 😊. 

# 1 299
  • София
За XL си взех кошница от тук:

1

2

Трябва да се гледа кой е моделът.

Кюфтетата в кошницата стават чудесни, но е твърде малка.

Благодаря за линковете! Леко ме издразни сайта, направих поръчка и ден по-късно ми се обадиха, че и двата поръчани продукта не са налични, да ги чакам около месец. Склада им бил малък и не поддържали всичко показано като налично в сайта в наличност.

След месец, ще дам отзиви за кошницата, загледах и купичките за десерти, но реших, че само ще ми заемат място.

# 1 300
Здравейте, аз поръчах кошницата на 04.01 и вчера я получих. Казаха че ги нямат налични и от чужбина ги поръчват. И наистина кошницата не събира много.

# 1 301
  • София
На мен ми казаха три седмици за доставка от Франция. По мои сметки, някъде средата на февруари трябва да дойде.

# 1 302
  • Добрич
Многократно съм поръчвала от този сайт през годините. Обикновено срокът е 3 седмици. Случвало ми се е да се забави и повече от месец поръчката, а едния път случайно улучих, че поръчали повече бройки и още на другия ден ми изпратиха тавата (беше тава за оптигрил Тефал XL).  До сега всичко, каквото съм поръчала е пристигало.

А относно размерът на кошницата: затова предупредих, че е малка, защото, като имам уред XL, очаквам и кошница XL, а не с капацитет за 6 бр. кюфтета. На моята се наложи леко да ѝ подрежа дръжката, защото опираше в капака, а е точно за моя модел. Като изключим това съм доволна. Картофените кюфтета направени в нея стават фантастични и са любими на всички, които ги опитат.

# 1 303
Многократно съм поръчвала от този сайт през годините. Обикновено срокът е 3 седмици. Случвало ми се е да се забави и повече от месец поръчката, а едния път случайно улучих, че поръчали повече бройки и още на другия ден ми изпратиха тавата (беше тава за оптигрил Тефал XL).  До сега всичко, каквото съм поръчала е пристигало.

А относно размерът на кошницата: затова предупредих, че е малка ( за 6 бр. кюфтета), защото, като имам уред XL, очаквам и кошница XL. На моята се наложи леко да ѝ подрежа дръжката, защото опираше в капака, а е точно за моя модел. Като изключим това съм доволна. Картофените кюфтета направени в нея стават фантастични и са любими на всички, които ги опитат.

Вела, може ли да ми дадеш рецептата за картофени кюфтета Simple Smile
Слагаш ли хартя за печене в кошницата, моята е мрежеста и гаранция всичко ще залепне....

За сайта - аз също съм поръчвала от там и не е имало никакви проблеми. Кошницата я чаках около две седмици, наскоро си счупих капака на фраера и новия пристигна за два дни.

# 1 304
  • Добрич
Нямам точна рецепта за картофените кюфтета, всичко слагам "на око". В повечето случаи слагам хартиено кръгче под всяко кюфте.
На снимката се вижда и как отрязах дръжката на кошницата.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 20:52 от Вела

Общи условия

Активация на акаунт