Рецепти за Actifry

• 333 990
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Побут малко на темата
Аз един път правих миш маш и ми се размазаха яйцата по перката Simple Smile
Моят взе странно да "ръмжи",ръмжи ту по-силно,ту се връща в ритъм
Някой да има подобни оплаквания?

# 721
За да не се получава така ги бъркай и махай на 2-3 пъти от там  Winkможе би ти липсва и теност, доматен сок например.  Peace

# 722
Най-накрая и аз имам такава машинка.  Rolling Eyes
Темата е много хубава   bouquet
Сега ще ви кажа какво съм пробвала аз.
1. Бланширани картофи - стават чудесно
2. Пресни картофи - стават много меки и препечени в крайщата
3. Готови панирани калмари - супер са
4. Филе от риба - също е хубаво
5. Пилешки и свински хапки стават чудесно
6. Пилешки крилца, половинката ги обожава
7. Пилешки парти бутчета - аз ги обожавам
За сега е това, ако направя още нещо ще ви се похваля  Heart Eyes

# 723
  • София
Аз може би малко тъп въпрос ще задам, но как правите рибата и бутчетата?
Бъркалката не прави ли рибата на кайма?

# 724
  • София
Аз може би малко тъп въпрос ще задам, но как правите рибата и бутчетата?
Бъркалката не прави ли рибата на кайма?

Бъркалката се изважда и не се ползва.

Ако например правите кюфтета, бъркалката също се изважда в началото, докато кюфтетата се запържат, и чак след това вече се добавя за да ги превърта.

# 725
  • София
Благодаря за бързи отговор  Hug
Предположих, че се вади, но да питам все пак Simple Smile
Аз от месата само свински и пилешки хапки съм пробвала да правя и до сега не съм го пускала без бъркалка.

# 726
Здравейте! От доста време се каня да купувам такъв уред и сега видях че е на промоция. Някой има ли отзиви от този с механичния таймер? (TEFAL FZ-7010)
Другият ми въпрос е, дали този с капацитет 1кг. е достатъчен за тричленно семейство, или да се насоча към по големите?
Ето го и уредът: http://www.technomarket.bg/products/09142898/tefal-fz-7010

# 727
  • София
Здравейте! От доста време се каня да купувам такъв уред и сега видях че е на промоция. Някой има ли отзиви от този с механичния таймер? (TEFAL FZ-7010)
Другият ми въпрос е, дали този с капацитет 1кг. е достатъчен за тричленно семейство, или да се насоча към по големите?
Ето го и уредът: http://www.technomarket.bg/products/09142898/tefal-fz-7010

Ами това е малкия вариант на уреда. За три, четири членно семейство ще ти се наложи да пържиш два три пъти картофи, особено ако ги омитат както е у нас.

# 728
Аз използвам Actifry само за пържени картофки. Преди месец си взех Muticooker на Philips. Много по-доволна съм, защото наистина може да готви всичко с минимални усилия.

# 729
  • Пловдив
Моя уред побира 800гр картофи
На нас ни стига

# 730
Mоя е за 1кг, но вече година и нещо му слагам 1,8кг без проблем, при 2кг вече му е леко зор Simple Smile

# 731
  • La casa de Mickey Mouse
Моя го пенсионирах, с две думи отиде в боклука. И преди съм го казвала, качество не отговаря на високата цена.

# 732
Моят се захаби само от стоене до електрическия котлон на печката. Търкам го от време на време. Поне да бях го прибрала в кашона  Laughing Толкова не е ползван, колкото се изхаби от постоянното чистене.
И според мен парите са много, ама прекалено много за такъв уред. Преди години струваше колкото една фурна, че и още държи такава цена.

# 733
  • София
Здравейте, малко да защитя един от най- ползваните у нас уреди.Картофки, кюфтета, меса и ястия с ориз- ясно, стават много добре.На мен любими са ми зеленчуците- по "китайски" нарязани чушки, зеле,чесън,морков- овкусени с оцет и соев сос.Люти чушки- леко да се поъртят и после овкусени.Гъби- махам бъркалката. Филии- с кашкавал или с кайма- стават като на фурна.Може и замразените банички- не бухват достатъчно, но пак стават.

# 734
  • София
Здравейте момичета и момчета,

Четох, четох....ииииии съм на ръба на отида още утре в Техномаркет за това http://www.technomarket.bg/friturnik/tefal-yv-96013-09124077

Но предвид цената, моля ви най-искрено, потвърдете още един път, че не съм луда да дам толкова пари. Ужасно ме блазни идеята за пържени патладжани, тиквички, картофи и риба в тоз уред, без печката ми да става на мазно петно.

Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт