Рецепти за Actifry

  • 334 360
  • 1 504
  •   2
Отговори
# 330
  • София
  • Мнения: 103
Продължавам да събирам мнения - наистина съвсем се обърках вече. Едни казват  че продуктите били като пържени, други че били като печени - къде е истината? По средата? Grinning Специално картофите ме интересуват - другите продукти така или иначе никога не съм пържила - обикновено ги пека на фурна освен риба естествено

# 331
  • София
  • Мнения: 6 118
Продължавам да събирам мнения - наистина съвсем се обърках вече. Едни казват  че продуктите били като пържени, други че били като печени - къде е истината? По средата? Grinning Специално картофите ме интересуват - другите продукти така или иначе никога не съм пържила - обикновено ги пека на фурна освен риба естествено
Намери някъде да пробваш картофи пържени с него,тук няма кой да може да ти даде на 100% отговор. До колкото знам има заведения пържещи с такъв фритюрник.
Да- картофите стават по-различно,на повечето от нас ни харесва,но никой не може да гарантира,че на теб ще се харесат.

# 332
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 760
Най- добре да се опита наистина.  Бланшираните стават за 25 мин. На мъжът ми бланшираните в Актифрая му харесват  повече, от току що нарязаните, тях ги предпочита в стария фритюрник.

# 333
  • София
  • Мнения: 6 232
Продължавам да събирам мнения - наистина съвсем се обърках вече. Едни казват  че продуктите били като пържени, други че били като печени - къде е истината? По средата? Grinning Специално картофите ме интересуват - другите продукти така или иначе никога не съм пържила - обикновено ги пека на фурна освен риба естествено
Според мъжа ми, не са пържени-отиват по-скоро към печени-правим ги хрупкави, но има разлика с истински пържените. Аз по-ги харесвам,защото не са ми мазни,както понякога стават някои сортове картофи  newsm78

# 334
  • София
  • Мнения: 103
то вярно всичко е въпрос на вкус. Лошото е че няма къде да пробвам - никой около мене няма такова чудо - всеки е с добрия стар мазен фритюрник Laughing

# 335
  • София
  • Мнения: 8 535
Нашата машина от както е купена не е прибирана в кашона.
Постоянно нещо се върти на нея, като се почне от разни ми ти ястия та се стигне и до карамелизирани плодове (тия банани и ябълки няма ли да ги спрат временно на пазара бе).

# 336
  • София
  • Мнения: 103
Абе хората са си го казали - колкото повече четеш, толкова повече се объркваш! Ама нали пусто доста парички струва - реших да се информирам предварително

# 337
  • Мнения: 72
някой готвил ли е замразени зеленчуци на уреда?

# 338
  • София
  • Мнения: 8 535
някой готвил ли е замразени зеленчуци на уреда?

Аз навремето ползва някакъв микс там грах, моркови, царевица и не помня още какво. Ама да ти кажа първо го размразих и тогава. Ако ще слагаш само тове пусни ги замразени ама ще трябва да пуснеш малко повече време.

# 339
  • Мнения: 72
някой готвил ли е замразени зеленчуци на уреда?

Аз навремето ползва някакъв микс там грах, моркови, царевица и не помня още какво. Ама да ти кажа първо го размразих и тогава. Ако ще слагаш само тове пусни ги замразени ама ще трябва да пуснеш малко повече време.

Мерси. Мисля да сложа пилешко, лук, замр. зеленчуци и накрая малко дом. пюре. Обикновено готвя същото но с пресни зеленчуци и става супер. Дано става за ядене със замразените. Мерси

# 340
  • София
  • Мнения: 8 535
някой готвил ли е замразени зеленчуци на уреда?

Аз навремето ползва някакъв микс там грах, моркови, царевица и не помня още какво. Ама да ти кажа първо го размразих и тогава. Ако ще слагаш само тове пусни ги замразени ама ще трябва да пуснеш малко повече време.

Мерси. Мисля да сложа пилешко, лук, замр. зеленчуци и накрая малко дом. пюре. Обикновено готвя същото но с пресни зеленчуци и става супер. Дано става за ядене със замразените. Мерси

Значи превърти по назад тука в темата мисля, че скоро споделих как правихме със синът ми пилешко със зеленчуци. Понеже ни трябваше голямо количество отделно направихме месото отделно зеленчуците и ги размесихме в една тенджера и стана страхотно.

# 341
  • Мнения: 72
Супер и аз така направих за нова година .
Един тиган със всякакви зеленчуци
и 1 със пилето, лук и дом. пюре.

Аз редовно следя темата, имам само няколко страници да наваксам Simple Smile

# 342
  • Мнения: 142
Аз съм много доволна от машинката. Правих картофи от тези замразените, направо ги сложих така като са си замразени с 1 лъжица мазнина и станах супер. Хрупкави, не толкова мазни, трябва обаче веднага да се консумират. Правих и обикновени картофи по препоръката тук с 2 лъжици мазнина и 1 лъжица вода и станаха мекички и определено пържени. На мен така по-ми харесват. След това почиствам само с домакинска хартия и готово. Peace Моята препоръка към тези на които им изглеждат по-скоро печени е да слагат малко повече мазнина от указанието и малко вода за да не станат сухи. Аз без вода не съм ги правила и незнам как стават. Замразените са обработени с някакъв вид мазнина и затова им слагам по-малко - 1 л., на обикновените - 2 л. Но въпрос на вкус както се казва.

# 343
В момента в един магазин в Бургас е на 50% намален и се чудя дали да си взема.Четох ,че много време отнема да се приготвят ястията.Също си мисля ,че ще консумира много ел.енергия:)

# 344
  • София
  • Мнения: 6 232
Според мен не отнема повече от нормалното  newsm78 картофите в тиган не ги пържя, например, по-малко от 35-40 минути,като през това време мися на котлона и ги бъркам, докато тук  за 20-30 стават и без мен. Същото е и за кюфтетата и рибата,да не говорим,че не се омирисва цялата къща на тях. Пък за електроенергията, не съм забелязала като го ползваме,сметките да са значително увеличени, всъщност, консумацията на ток ни е горе-долу еднаква-в зависимост от летни и зимни месеци

Общи условия

Активация на акаунт