Отговори
# 120
Навсякъде ли регистрацията за ЖК става след 12 седмица и заплаща ли се такса във всички болници?
Аз ще ходя на ЖК по ЗК,но ще си доплатя пакет услуги,който включва още 6-7 видеозона,няколко допълнителни прегледа гинекологични и няколко консултации.Цената на пакета е 150лв.,платени на три вноски.

Къде е това за София ли става въпрос?
Не за Варна става въпрос
Много ви моля,искам да си кача снимка на коремчето ,но немога.дали трябва да вляза с потр. име и парола ,за да ми даде опцията за качване на снимки?
Да трябва да влезеш с потр.име и паролата там има няколко албума ще ги видиш и ще ти даде опция да качиш снимка в някой от албумите.

# 121
 HugЗдравейте момичета Hug  да се запиша и аз при августовските мами, Merylyn-29г трета бременност ,две неуспешни, от Пловдив.
На 5.01 чухме сърчицето  Laughing много вълнуващо и приятно,надявам се след две седмици да видим ръчички и крачета  Laughing baby_neutral Grinning Доста трудно се справям с гаденето,че понякога и повръщане,ако знаете нещо за облекчаване ще ви бъда благодарна
Това е от мен момичета късмет на всички и леко бременеене Hug

# 122
спря ми тока и не можах да напиша,че цфрата е 800лв,а не 8000лв Joy

никой ли не подкрепя протеста  Rolling Eyes

# 123
как да го копирам.....

# 124
и аз протестирам Wink
Merylyn, добре дошла  newsm03
Тина, къде са тези допълнителни консултации по 150 лв, че ми стана интересно Simple Smile

За прикачването на снимки: влизате с username august2009 и паролата в snimka.bg.
Вече ще сте в меню Профил. Избирате съответния албум, в който искате да сложите снимката си. Вляво има бутон "Качи снимки в албума" и от там избирате Мулти прикачване или Стандартно. Избирате снимките от компютъра си. Изчаква се малко време, за да се видят качени на сайта след това.
За да сложите надпис към дадена снимка отивате на бутон организирай албума. От там цъквате "Опиши снимките", като внимавате да не опишете някоя чужда снимка Wink
Извинявам се за дългия пост, но ми се иска повече хора да видят, за да им е по-лесно Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Ако някой има още въпроси, май по-добре на лични Wink

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 13:55 от Perpeto

# 125
Стрелче, да разнояйчни са в твоя случай  - от две яйца /яйцеклетки / произлиза думата. Шансът ти за разнополови е 1:3  Grinning

Ако са еднояйчни са задължително от един и същи пол и обикновено тогава си приличат "като две капки вода", защото гените им са 100 % еднакви.

Дю, аз бях в Селена миналата година заради миседа и ми хареса обстановката, но всъщност следвам лекаря си.

За домашните любимци. Ние имахме болонка и нямах абсолютно никакво намерение да я махам, и ужасно се дразнех някой като ме пита. Но кучето реагира много лошо като се върнахме с бебето. Преди спеше при нас до спалнята, а изведнъж я затварям в хола. По цяла нощ горката виеше и драскаше по вратата. Това щях да го изтърпя или тя да свикне, но само като ме видеше, че държа бебето започваше да ръмжи. Няколко пъти скачаше да го хапе и едвам съм я удържала. Невъзможна обстановка за гледане на бебе. И затова я дадох на баща ми, а той живее сам и е много щастлив с нея, много рев изревах, но нямах друг избор...

# 126
аз отивам пак да ям........днес за 3 път

# 127
Момичета, аз отивам сега на първия си преглед по ЖК.
Принципно съм записана за понеделник, но тогава имам рожден ден, а и не ми се чака.
Дано да не ме върнат.
Дали лекарката в местното ДКЦ ще има вагинален ехограф или ще е нещо доста старо, защото досега не ме е гледала и незнам. Thinking

# 128
Момичета, аз отивам сега на първия си преглед по ЖК.
Принципно съм записана за понеделник, но тогава имам рожден ден, а и не ми се чака.
Дано да не ме върнат.
Дали лекарката в местното ДКЦ ще има вагинален ехограф или ще е нещо доста старо, защото досега не ме е гледала и незнам. Thinking
Не е задължително ехографа да е стар,аз ще ходя при една лекарка в ДКЦ където е със сравнително хубав ехограв,прави снимки измерване на плода и всичко,което искам.Успех! Hug

# 129
  • София
Лекарката при,която ще ходя в Тина Киркова ми обясни,че 400лв.се плаща пакет,който ти включва всички изследвания през бременността без генетичните

# 130
Лекарката при,която ще ходя в Тина Киркова ми обясни,че 400лв.се плаща пакет,който ти включва всички изследвания през бременността без генетичните
Да,това е,ако си с платен прием,но по принцип в ТК може да си водиш консултацията и по ЗК,ако платеното не те устройва.

Какви са тези генетични изследвания?

# 131
  • София
генетични изследвания са БХС фетална морфология и др.

# 132
никой ли не подкрепя протеста  Rolling Eyes
А за какво протестираш newsm78

# 133
генетични изследвания са БХС фетална морфология и др.
Ааааа LaughingКолко съм зле напоследък не  е истина. ooooh!Мислех,че ми говориш за друго.
Еми то никъде не се включват БХС и ФМ.

# 134
аз отивам пак да ям........днес за 3 път
Ох и аз. BlushКога ще намалее тоз апетит. Crazy
Добре дошли на всички нови мами. Hug

Общи условия

Активация на акаунт