Отговори
# 165
Момичета какво говорите вие, това ме изуми  Shocked как да не се препоръ4ва но шпа при бременност??????

# 166
  • София
Незнам моята лекарка ми каза,че това било по някакви най -нови изследвания правени от английски лекари

# 167
Незнам моята лекарка ми каза,че това било по някакви най -нови изследвания правени от английски лекари

Хм , ще взема аз да питам педъатъра на дъщеря ми.Тя много чете за новите изследвания при лекарствата.

# 168
Имах десетки пъти повод да посегна към но шпа, но за момента се въздържам. Когато лекарят ми изписваше него и деган-а, ми каза по възможност да не ги вземам. С болките някак се справях/м, но с пустото гадене, което няма никакви индикации да намалява и спира - не успявам и целодневно ми е зле.

# 169
Аз имам проблеми с камъни в бъбреците и от време на време ме наболяват, смао но шпа ми помага. А да не говорим 4е в на4алото го пиех по4ти всеки ден  Confused

# 170
 newsm78 Искам да попитам налагало ли се е на някоя от вас да лети? Мислите ли, че ще има някакви проблеми?   bouquet

# 171
newsm78 Искам да попитам налагало ли се е на някоя от вас да лети? Мислите ли, че ще има някакви проблеми?   bouquet
Мисля,че angel1 мислеше за някакво пътуване доколкото си спомням.

# 172
На мен ще ми се наложи да летя следващия понеделник, а това го разбрах вчера а няма да ходя на доктор дотогава и малко се притеснявам. Тукашните доктори са малко странни и не можеш да ги безпокоиш просто ей така, за някакви дребни въпроси и аз малко се притеснявам за полета  newsm78

# 173
Е, значи мен са ме объркали за близнаците, извинявам се за грешката... Имах съученик и съученичка... бяха напълно еднакви... ама напълно и, Биа, има как да си приличат... момчето си изглеждаше точно като момче на външен вид... наистина хващаше окото... Момичето пък изглеждаше.. точно като момче... казвали са ми, че са еднояйчни, дори момичето много страдаше от това, че с брат й си приличат толкова много и от тогава все си мисля, че ако имам близнаци искам да са задължително от един пол, защото гледката на момче и момиче напълно идентични по външен вид хич не ми се нравеше  Tired

# 174
Здравейте скъпи бъдещи и настоящи мами! Hug
Радвам се, че и аз мога да се похваля-един жив ембрион с добри сърдечни тонове и активни движения! newsm44 Толкова се развълнувах като го видях да се движи, че чак плаках Embarassed Simple Smile Всички прегледи досега затвърждават една и съща дата на термин - 12.08. Иначе аз се записах при гинеколожка по ЗК, за да ми минават изследванията, но ходя и при д-р Колева от Токуда, защото искам да раждам там Simple Smile Гади ми се почти непрекъснато, но досега, слава богу, съм повръщала само два пъти. Гледам да си хапвам по нещо между основните храненета, помага ми срещу гаденето. Нямам апетит и съм отслабнала 2 кг откакто съм бременна, което малко ме притеснява, но пък кръвните изследвания са ми в норма, така че следя зорко качеството на храната си, след като не мога нищо да направя за количеството Simple Smile Wink Не мога да спя (както виждате по кое време пиша  Wink ), но засега се оправям някак и с това, и съм щастлива - ще бъда мама!  Grinning
На всички пожелавам леко бременеене и здрави бебета! Grinning  bouquet  love001 newsm30

# 175
Добро утро!  Hug

Хайде по кафе от мен с пожелания за лек и спорен ден:

Отивам да чета какво сте писали снощи.

Добре дошли на всички нови мами!

Verdad, много е сладък вашия домашен любимец.

При мен гаденето също е налице, не повръщам за сега. Дано скоро мине това неразположение!

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 08:25 от Дю

# 176
Добро утро и от мене! На мен доки ми изписа още в началото нош-па и ми каза че това помагало за образуването на плацентата...не знам сега като ви чета се чудя..аз отначало не го пиех...после почнах да пия ,а сега като ви чета Tired много се притеснявам

# 177
Добро утро и от мен. Hug
Дю,мерси за кафенцето.  bouquet
Да ви кажа на мен не ми е вече толкова изморено,явно минах критичните седмици и сега съм много по бодра.
Добре дошла amellia. Hug
А за нош-пато,досега винаги са го изписвали и не съм чувала някоя мама да има страничен ефект.Има жени които цяла бременност са на нош-па. Rolling EyesЧудна работа. newsm78

# 178
Добро утро и от мен! Аз съм нещо притеснена - гаденето ми от 3-4 дни намаля до минимум, вчера нямах, днес също, гърдите не ме болят така, но за сметка на това имам разни тъпи болки в матката от време на време. Като гледам вие ходите доста често на лекар, а аз имам час за преглед чак на 30 януари. Това съвпада със спирането на витамините и се чудя дали от тях не ми се гадеше. Днес пак пих за да видя дали е от това. Доколкото съм чела в моите седмици /утре влизам в 8/ гаденето и симптомите трябва да са най-силни, а при мен изчезнаха. Идея нямам къде биха ме приели на преглед без час, защото навсякъде, където се записвам часовете са заети седмици напред.

# 179
Verdad, това голдън ретривър ли е? Защото около мен има две такива кучета - /едното е на свекърва ми/ и смело заявявам, че това е най-благородната порода кучета! С удоволствие ще си взема някой ден точно такова куче /ако си купим и къща с двор  Mr. Green/

Но-шпа пиех всеки ден по няколко пъти с първата бременност, а сега ми се струва напълно излишно. Аз за всяко придърпване и трепване на му мускулче пиех. А всъщност е нормално да има някакво придърпване, няма как.

Мерси за кафенцето, ще си пийна!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт