Астма, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 4

• 85 046
  • 701
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, много искам да ви се похваля - днес имаше състезание по плуване за училищата в Люлин и Надежда. Лудницата беше голяма - много деца , родители, треньори... Минко ми е с две 5-ти места, в две дисциплини. Мария е с две втори места - два сребърни медала в две дисциплини. Много сме щастливи, тя направо лети.

# 586
marychery браво на децата Hug

# 587
Момичета, много искам да ви се похваля - днес имаше състезание по плуване за училищата в Люлин и Надежда. Лудницата беше голяма - много деца , родители, треньори... Минко ми е с две 5-ти места, в две дисциплини. Мария е с две втори места - два сребърни медала в две дисциплини. Много сме щастливи, тя направо лети.

Браво  на децата  !!

# 588
Благодаря Ви момичета Hug

# 589
  • София
marychery, браво на децата!  bouquet Предполагам, че ти си по-горда и от тях дори!  Simple Smile

# 590
  • София - Младост 1А
marychery да са ти живи и здрави дечицата. И все успехи да жънат. Ако бях аз... нямаше да стъпвам по земята... щях да летя направо. Представям си как се чувстваш и чистосърдечно ти завиждам.

# 591
  • Here, There and Everywhere
marychery, браво на децата! ДА растат все по- здрави и да израснат всички болести. Да ви радват с много успехи. Много се радвам за тях   Hug

# 592
Еее, ама Марийка май ще излезне борбена и страхотна като майка си!!! Браво на всички вас дружно, че и ти имаш пръст в тези победи, меричериbouquet  bouquet  bouquet

# 593
Много, много благодаря за милите думи и пожелания. Да и аз съм много щастлива, това са години наред труд от страна на децата и издръжливост от моя страна и от страна на мъж ми, да ги водиме. Ние общо взето почти нямаме свободна събота и неделя. Все сме на плуване. Всеки наш болничен, отпуска или някаква почивка се използва да ходят да плуват. А Мария наистина лети от щастие, защото тя е малка, състезава се с по - големи деца и положи наистина много труд.
Сърдечно благодаря Hug
Весело посрещане на празника, пожелавам весели и засмяни дечица.

# 594
  • София - Младост 1А
Христос Воскресе! Да сте много здрави и Господ да пази нас, децата ни и близките ни!

Пожелавам ви всичкото здраве на света!
Хубав празник на всички ви!

# 595
  • София,
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! БЪдете живи и здрави и само щастие на всички ВИ!

marychery браво на твоите малки юнаци! Все така да ВИ радват с нови успехи и най вече да са здравички!  Hug

Аз в последно време нещо ви поизгубих, ама времето се стопли и все сме по разходки, та хич не ми остава време за компа.
Имахме проблеми с рефлукса пак  миналата седмица, та замалко и пристъп да направим, но явно сингулера си оказва голямо влияние, размина ни се само с кашляне през нощтта, та чак до давене и то поне пет шест вечери, а бяхме и на гости в провинцията, но всичко е наред. Минахме само с кашлицата и с лекото давене. Явно нещо пак се раздразни това нещо и то от някаква храна, но аз пак неуспях да разбера от какво точно стана. newsm78 Сега вече две нощти не е кашляла, а и дано да няма повече проблеми, че тези дни мислим да и слагаме последната ваксина.

# 596
  • Here, There and Everywhere
Воистина воскресе!
Drina, най- хубавото пожелание! Господ да пази и даде много здраве на децата и близките ни!

На мен от няколко дни ми се върти въпросче в главата- моят много често прави ушни инфекции- който лекар да го види, казва, че има инфекция в дясното ухо. И все се чудят защо той не се оплаква от болки. Случайно чух страничните ефекти на сингулера от една реклама по Тв- ушните инфекции бяха на челнито място в списъка... Смятам на следващия преглед да питам лекарите. Някой от вас има ли такива подозрения- имали ли сте такива проблеми? Моят син приема редовно сингулер вече девети месец, а не мисля, че има голям ефект, защото пристъпите си продължават.

# 597
Воистина воскресе!
Семирамида радвам се че сте по - добре.
pirinka а ходихте ли на УНГ, какво казва доктора там, може ли да е от Сингулера? Обади се и попитай лекувщият ви лекар.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 21:43 от marychery

# 598
  • София - Младост 1А
Ние пием сингулера от скоро. Нямаме още два месеца. Пепи по принцип не е имал проблеми с ушите до сега (надявам се и да няма). А иначе според мен при него сингулера действа. Или е комбинация от инхалациите, ходенето на Сандански и сингулера. Сега изкара едно боледуване първо с температура и пневмококи в носа, после почна да кашля жестоко, но не направи спазъм. Белите дробове бяха чисти. Всичко беше само нагоре.

Между другото майските празници ще ги караме на Сандански. Има ли някой друг запланувал почивка там и по това време?

# 599
  • София,
Drina и на нас ни се отрази много добре въздухът на Сандански, и пак ми се ходи много, но най евентуално ще е чак през септември - октомври. А с вас сигурно сме се разминали. Ама като не се познаваме!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт