LaRedoute - кодове - 20

• 51 750
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Като съм сложила прахосмукачката с реф. код, не мога да сложа и код за подарък, нали? newsm78
можеш да сложиш код за подарьк

red shoe досега само 1 момиче се похвали, че вече ги е получило, но "забрави" да ни пусне реални снимки. Иначе доста от нас го чакат.

А ти поръча ли допълнителните чанти към него?
Заринала съм се с чанти от подаръците на ларедут, обаче за още мисля  Mr. Green
А не, не сьм ги порьчала, не ми трябват, но за да не сьм капо го пуснах. Тогава все още Краси  Hug не беше ни светнала за кодовете на SoHome за БД. Вчера някой се похвали, че ги пуснал и тях, ама кой беше  newsm78... поразрови се, ако искаш  Peace

# 76
25836 някой успя ли да го подкара?
Ако става дума за кода за 15 евро намаление, той е за новата колекция ( пролетната), доколкото разбрах. Simple Smile

# 77
Момичета дайте код за БД. Публикуваните ги пробвах ама не стават.

# 78
Ако става дума за кода за 15 евро намаление, той е за новата колекция ( пролетната), доколкото разбрах. Simple Smile
Това и аз го разбрах.На мен не ми го приема изобщо,дава ми червения надпис,а ми е изпратен лично.

# 79
Моля Ви момичета, къде е онази анкета за кода за намалението от 15 евро, досега рових и във форума и през гугъл търсих но не можах да открия линк. Персонално на мейлите ли пращат или всеки може да я попълни.   bouquet

Това ли ?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=359948.msg9782332#msg9782332

bouquet Благодаря Манел, страшна си, как го откри, а аз рових, рових, даже и в предни теми...ама.

# 80
Това и аз го разбрах.На мен не ми го приема изобщо,дава ми червения надпис,а ми е изпратен лично.
хм, не знам тогава  Simple Smile

# 81
  • София
хм, не знам тогава  Simple Smile

Случва се, няма какво да се направи. Ако искаш все пак, пиши им и им кажи че така и така - пратен ти е пък не тръгва.... Да не би да не си изпълнила някое от условията?

А, да не би да е намаление 15 евро при поръчка над 30, валиден до 1 февруари? Този не работи при никай, както е ясно през 3 поста в темата

# 82
Да точно за него става въпрос, но и при мен все още не действа, ако въобще проработи

# 83
Здравейте, мами. На някой случайно да му се е случвало да изтеглят 2 пъти сумата? Едната изтеглена, другата блокирана. Обаждахме се в картовия център на SG Express и казаха, че ще ги отблокират, но ми е интересно кой е виновен за блокирането: банката или търговеца (в случая LaRedoute). Благодаря предварително.

Да на мен ми се случва всеки път от La Redoute се блокирва сметката още като пуснеш поръчката, а после си теглят парите и сметката остава блокирана, защото има несъответствие на сумата която ти е поръчката и тази която е в картата, поне така ми обясниха от експресбанк, по принцип така се получавало при карти с долари, защото долара се мени постоянно, а нашите са в евро и те незнаели защо така се получавало и трябва всеки път да ходя до банката да ми я разблокирвали ръчно, така че трябва да отидеш до банката, защото иначе няма да можеш да пуснеш друга поръчка или да теглиш.(ама че обяснение му дръпнах, дано си ме разбрала).

# 84
момичета, по-напред беше упоменато, че кодът - намаление 15 Е от анкетите важи ОТ 1.02.2009 нататък.

# 85
  • Пловдив
Аз бях тази ,която го пусна това инфо,че кодът е валиден след 01.02.2009 ,признавам.Преводачът ми го преведе неясно и моя колежка франкофонка ми поясни че е "след".Съжалявам ,ако информацията е грешна.  bouquet
Относно матрака ,искам да поясня,в това съм абсолютно сигурна ,че го поръчах и получих не с първа поръчка.Сега на втория ми акаунт кодът захапва ,а поръчката не е никак първа  Whistling

# 86
Змейковица,отново едно голямо Благодаря,както и на  mamaB и Finti   bouquet
Аз днес пуснах две поръчки : с код 61425 БД с бебешката олекотена завивка,много се радвам че и без това я исках подарък за племеника Simple Smile и 31402 БД с двете калъфки по 3,67,като едната незнайно защо веднага ставаше 3,43.....далаверка  Mr. Green
И аз имам новия код 15/30 за новата колекция,ама кога ли ще го активират  newsm78
еййй
защо не се получава при мен трябва ли да сложа нещо друго освем завивката

# 87
22624, - комплектa пътни чанти + 6 бр.сосиерки  и 6 бр. лъжички, само за нови клиенти. С първия код вече се получава прахосмукачка вместо чантите.

Аз използвах този код Heart Eyes Пише ми чанти. Къде да потърся снимки? Някой получавал ли ги е .

Много са ми неясни тия кодове, ама няма да ви разпитвам, знам че ви писна  Wink Каквото дойде това  Heart Eyes

Ето ги чантите

# 88
момичета, по-напред беше упоменато, че кодът - намаление 15 Е от анкетите важи ОТ 1.02.2009 нататък.
Не е вярно,до първи февруари е валиден!

# 89
  • Там....където всичко е възможно ....
 Записвам се  EmbarassedЕдвам ви изчетох Laughing
Не мога да намеря никакви деистващи кодове по френските форуми,всички се оплакват от липсата им  Mr. Green
Сега ще се опитам да намеря артикули които задеистват 61425 за БД.,че го имам пратен на единия акаут и още не съм го използвала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт