LaRedoute - кодове - 20

• 51 750
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
мОМИЧЕТА, този куфар и чантите, които могат да се поръчат към него дали си заслужават?

# 61
22624, - комплектa пътни чанти + 6 бр.сосиерки  и 6 бр. лъжички, само за нови клиенти. С първия код вече се получава прахосмукачка вместо чантите.

Аз използвах този код Heart Eyes Пише ми чанти. Къде да потърся снимки? Някой получавал ли ги е .

Много са ми неясни тия кодове, ама няма да ви разпитвам, знам че ви писна  Wink Каквото дойде това  Heart Eyes

Аз 2 пъти получих чантите и сосиерките. Чантите не са лоши. Най-голямата е на колелца и събира доста багаж.
мОМИЧЕТА, този куфар и чантите, които могат да се поръчат към него дали си заслужават?
В предишните теми имаше добри отзиви за него. Аз го чакам с поръчка от началато на януари.

# 62
  • Стара Загора
22624, - комплектa пътни чанти + 6 бр.сосиерки  и 6 бр. лъжички, само за нови клиенти. С първия код вече се получава прахосмукачка вместо чантите....
...Къде да потърся снимки?...
По скоро се получаваше, по моите наблюдения с порьчките от края на ноември. След това отново започнаха да пращат чантите.  Peace Снимки в края на предната тема, а може и в 1-вия пост...

Здравейте момичета 31402 ми се хваща, дава ми подарък,но не ми маха доставката нищо че сложих един продукт so home, моля някой който е успял да го излъже да каже какво точно пусна и подейства бд

В предната тема доста го коментирахме, хваща се с 1(2) кьльфки и с 1(2) кьрпи по референтен номер.  Линк кьм кьрпите и реф. номер ще намериш пак там.

red shoe досега само 1 момиче се похвали, че вече ги е получило, но "забрави" да ни пусне реални снимки. Иначе доста от нас го чакат.

# 63
В крайна сметка поръчах кода за подарък покривка, прие ми го... и така ме е яд... ак ознаех, че на първа поръчка мога да си взема по-специален подарък, а аз като първото агънце багънце  Mr. Green

# 64
  • гр.Бургас
Не мога да платя с Visa Electron от Райфайзенбанк в La Redoute. Вече четири дена опитвам и не успявам. Моля дайте ми съвет как до постъпя!
Благодаря предварително!

# 65
  • Стара Загора
... и така ме е яд... ак ознаех, че на първа поръчка мога да си взема по-специален подарък, а аз като първото агънце багънце  Mr. Green
Може и с втора. Аз с пьрва порьчах дюшека, а с втора чантите.  Peace

# 66

red shoe досега само 1 момиче се похвали, че вече ги е получило, но "забрави" да ни пусне реални снимки. Иначе доста от нас го чакат.

А ти поръча ли допълнителните чанти към него?
Заринала съм се с чанти от подаръците на ларедут, обаче за още мисля  Mr. Green

# 67
Този код  23604 ми дава това - Valise -gris et anis     тази чанта ли е или друга, че нещо не схващам , знам че има друг код за нея , но не откривам друга снимка http://media.snimka.bg/1659/009572788.jpg

# 68
Моля Ви момичета, къде е онази анкета за кода за намалението от 15 евро, досега рових и във форума и през гугъл търсих но не можах да открия линк. Персонално на мейлите ли пращат или всеки може да я попълни.   bouquet

# 69
  • София
 31402  при два артикула So home избирате неща  от тук дава БД и подарък май някакви десертни чинии в сиво .
Този код ми даде БД при 1 бр. възглавница на стоиност 3.67,но не дава подарък. 

# 70
Моля Ви момичета, къде е онази анкета за кода за намалението от 15 евро, досега рових и във форума и през гугъл търсих но не можах да открия линк. Персонално на мейлите ли пращат или всеки може да я попълни.   bouquet

Това ли ?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=359948.msg9782332#msg9782332

# 71
  • София-Младост
31402  при два артикула So home избирате неща  от тук дава БД и подарък май някакви десертни чинии в сиво .
Този код ми даде БД при 1 бр. възглавница на стоиност 3.67,но не дава подарък. 
При два продукта дава и подарък. И дано не бъркам, но е калъфка, не е възглавница, това което си сложила.

# 72
МерСедес, мерси !   Hug /как само звучи.... Laughing/

аз нещо съвсем не разбрах в крайна сметка какво се получи, защото сутринта сумата ми беше една, сега е друга - сутринта не намирах подаръка, сега го намирам.....явно ще чакам, за да видя.

благодаря на всички за отзивчивостта !    bouquet

# 73
Като съм сложила прахосмукачката с реф. код, не мога да сложа и код за подарък, нали? newsm78

# 74
25836 някой успя ли да го подкара?

Общи условия

Активация на акаунт