LaRedoute - кодове - 20

• 51 750
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Може би не си разбрала съобщението - изписвало ти е, че не можеш да поръчаш повече от 3 персонализирани продукта, т.е. на 3 продукта си променяла параметрите в кошницата

Въпросът ти е за другата тема между другото, няма общо с кодовете  Peace

# 331
Бихте ли ми казали защо с един и същи код вчера ми направи по голямо намаление става въпрос за 15/30 да не би в събота да е по изгодно да се пуска поръчка? newsm78

# 332
На мене ми е пратен код 68470, на първа страница не го видях а за другите страници незнам дали го има 4е те толкова много станаха. това е описанието от което много много не разбирам.  Cry
-40% sur toute votre commande PRET-A-PORTER passée dans les collections FEMME, LINGERIE, ENFANT, HOMME La Redoute Automne-Hiver 2008/2009 (hors pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges, Prix Mini) et dans la collection So’Home Automne-Hiver 2008/2009 (sauf pages 22-23 et articles signalés dans le catalogue)*. -35% sur toute votre commande LINGE DE MAISON et BEAUTE de la collection La Redoute Automne-Hiver 2008/2009 (hors pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges, Prix Mini) et dans les collections Anne Weyburn et Taillissime (hors pages vertes, pages rouges et chaussures) Automne-Hiver 2008/2009*. -25% sur toute votre commande MEUBLE et DECO, LITERIE, JOUET, PETIT ELECTROMENAGER de la collection La Redoute Automne-Hiver 2008/2009 (hors pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges, Prix Mini) et dans les collections AM.PM. et Solutions Maison Automne-Hiver 2008/2009*. -20% sur toute votre commande MARQUES et EQUIPEMENT passée dans toutes les PAGES VERTES, le SPORT et le GROS ELECTROMENAGER La Redoute Automne-Hiver 2008/2009 (hors pages rouges, prix rouges, Prix Mini, articles Converse et Repetto)*. * Offre valable une seule fois jusqu'au 22 Décembre 2008 dans les collections indiquées, et non cumulable avec une autre offre. Les réductions ne sont pas ouvertes aux nouveautés, exclusivités, produits déjà démarqués et articles Repetto et Converse.

# 333
................
Но калъфката трябва да си е там.
Извинявам се, но може ли линк към калъфката?
Това е калъфката,слагам само една...цвят бял....р-р 63/63,на цена 3,67е
http://www.laredoute.fr/vente-taies-coton-uni-la-redoute-essenti … tegoryid=51020833
 дава ми без доставка с код 31372

На мен ми е за пръв път /да поръчвам от сайта/ , и сложих калъфката и кода и ми махна доставката , имам 11 артикула в кошницата  Peace

# 334
Линка със снимката на палтото не работи
Може би защото линкът е към форума, а там пуска само регистрирани.
Ето малко по-големи снимки

# 335
  • София
veenii офертата е валидна до края на декември 2008 (но има шанс още да работи)

иначе ако мога да ви предложа нещо за по-лесно търсене на значението на кодовете. Търсила съм тук по номер на код но форумът не ми връща резултат.

В моя сайт в полето за търсене може да напишете кода и ако го има описан ще ви се отвори директно статията в която го има. Оттам нататък е лесно да намерите конкретния код защото, собено в големите статии, съм си играла да подреждам кодовете в растящ ред на самия код.

Ако го няма кода там явно и аз още не съм го изровила, а има шанс и във форума да не е споменаван защото гледам каквото е дадено тук да го отразявам възможно най-бързо и там.  Peace

# 336
  • ВАРНА
Моля Ви помагайте ,вчера ми изпратиха това  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d8a0b52c6e0209121f  !
Да не би да е свързано с това ,че детето ми скоро има рожден ден? newsm78

# 337
Да, заради рождения ден е  Peace Предлагат ти: 1. Да си разпечаташ покани; 2. Да купиш играчка подарък и 3. Рецепта за торта. За съжаление не ти предлагат код за подарък или намаление  Sad

# 338
Питанка към получилите скоро надуваемия матрак( четох,че бил малко по-различен)-
 Размерите 140 /190 ли са ? Пак ли трудно се надува ?
Благодаря   bouquet

# 339
  • ВАРНА
Да, заради рождения ден е  Peace Предлагат ти: 1. Да си разпечаташ покани; 2. Да купиш играчка подарък и 3. Рецепта за торта. За съжаление не ти предлагат код за подарък или намаление  Sad

bouquet Благодаря ти!

# 340
Питанка към получилите скоро надуваемия матрак( четох,че бил малко по-различен)-
 Размерите 140 /190 ли са ? Пак ли трудно се надува ?
Благодаря   bouquet

130/185 го меря моя ,а за надуването мъжа ми го наду за 10на мин. и не се беше изпотил Peace
супер е матрака,децата са щастливи и вече 4ти ден не могат да му се нарадват

# 341
http://mail.dir.bg/Session/235400-uScX5vd0ktyho2Lw4Ru0-aormkka/M … INBOX&MSG=634
момичета , ,здравейте ! изпратили са ми това- долкото разбирам  е от тези покани за разпродажби и намаления
май на матраци- не че ги доставят! Thinkingно може да има и завивки 
 newsm78надявам се правилно да съм поставила линка
Blushредактирам се - не съм успяла да пусна линка правилно , но после видях , че евка  е публикувала същото
5-6 поста  след този

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 17:45 от penze

# 342
Ще пускам поръчка и се чудя на надуваеми матрак.Става ли?

# 343
Момичета,моля за съвет/помощ  Rolling Eyes Имате ли идея дали мога да си намаля това ренде  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3566811& … ue&ksource=-1 Пробвах с разни кодове с които мислех,че може да стане,ама не.От скоро пускам поръчки и много не са ми ясни нещата.
Благодаря ви   bouquet 

# 344
  • Плевен
Здравейте, слагам си неща в кошницата, ще пробвам да пусна поръчка за първи път...Опитах да поръчам маратонките Пума с референтен номер, черните и доколкото разбрах май са изчерпани newsm78
Някой поръчвал ли ги е скоро?

Общи условия

Активация на акаунт