АВГУСТинчетата в столчета седят и с играчките се смеят и крещят

• 20 097
  • 290
  •   1
Отговори
# 135

честит празник и много здраве на всички който носят това име и в женски и в мъжки род!

# 136
Ей днес е супер ден - именници, пораснали бебчовци! За всички много здраве и любов!  Heart Eyes Heart Eyes Весели семейни празници!!Дони, Ани  cheers

Ние тази нощ спахме порядъчно (най-накрая) Сега даже доспиваме, а пък аз готвя супа и чета форума..Вярно много сме се активизирали тея дни в писане!

Коте - относно двете деца.. да ти кажа свиква се  Party Каката започва да слуша все повече, отмина периода вечно да ми е до полата, сега я оставям сама в другата стая да си играе с нейните бебета (докато аз кармя, че моя голям любопитко, не ще да яде ако чуе шумове)  Mr. Green

Асе, не се прави, нали те видях на дивана с Вики, изглеждаш супер!! Знам, че си много упорита и ще стигнеш скоро до мечтаната форма, аз да му мисля  Mr. Green

Чери, ти щом ще почваш от Април може би трябва от другия месец да се ориентираш към захранване (ако не си почнала вече) Аз мисля да кърмя поне до 8 месец, пък да видим...

Миши, Габи   Hug Hug

Приятен, слънчев уикенд на всички!!  bouquet

# 137
Честит празник на Ани и Дони!!! Hug

На Митачето май не му стига кърма.Най-после се усетих да пробвам колко мога да изцедя след като е ял и-нищо.А горкичкия успява да глътне макс.120.Това определено не му стига за 8-те кг.

Слагате ли вече бебчовци да седят? И от кога се започваше,че аз нямам спомен newsm78

# 138
Асе и Теди,на Никола му беше така оченцето и преди Коледа му направиха сондажа.Всичко мина много безболезнено и бързо.Само подготовката около това е малко подтискаща,защото е като за операция.Слага се упойка докато трае манупулацията.Очната при която бяхме на прегледа реши,че няма нужда да се чака повече,защото накрая на нищо не се поддаваше оченцето.Ако искате да питате нещо,няма проблем.Нищо ,че не пиша редовно,но ви чета.

# 139
Честит имен ден на Ани и Дони!

Аз не слагам Светли да седи, защото изобщо не се задържа, веднага пада. Мисля че от 6 мес. трябваше да се слагат, ама то всяко дете си е различно.

За стерилизацията - аз никога не съм стерилизирала. Само като му купя нещо ново го изварявам един път и това е. Варя го 5 мин. А за гладенето - гладих само първите 2 седмици.

Честито и на месечинките и всички други, които празнуват!

# 140
меви, аз слагам денис да седи в стола за хранене докато яде - 2,3 пъти на ден за по 15-20 мин. леле, това дете как сладко мляска като яде зеленчуково пюре - направо пу-пу , а в началото не искаше дори да го лизне. при нас модерни са тиквата, спанака, картофите, морков мога да му набутав само ако е микс иначе чист с картоф не ще да го опита - плюе  ooooh!  smile3534

# 141
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ДОНИ,АНИ,НЕКА МНОГО ЩАСТИЕ ДА СЪПЪТСТВА ЦЕЛИЯ ВИ ЖИВОТ!

# 142
За седенето - аз го слагам да седи с подпори или опрян в мен от както навържи 4 месеца, но не е много стабилен, току се килне нанякдъде. Иначе редовно си седи в скута ми на масата.

За кърменето: мисля да е максимално дълго, но колкото детето си определи и по този повод вече чета в кърмаческия темата за кърмене в тандем  Mr. Green

Да ви питам, бебетата ви заспиват ли сами през деня? При нас като му се доспи ства нервен, не му харесват нито игарчки, нито да е на ръце и се приспиваме в количката, а ако опусна момента и много му се приспи и съответно много се изнерви вече само люшкане на ръце или сукане го успиват. В слинга винаги заспива, дажи и когато го нося с лице напред, но това навън, вкъщи одавна не съм го ползвала за приспиване...

# 143
Да се включа и аз най-накрая............ами то тъкмо ви изчитам Гогича се събужда и нямам време за писане...после не мога да наваксам пак да ви изчета Simple Smile Ама сте супер позитивни всичките Hug

Ние сме още на гости на бабите в русе, та може да си организираме една ссрещичка тук по дунавски ?!
Захраних го от понеделник с домашн атиква; и аз мислех да държа до 6те месеца, но той така се облизваше и примляскаваше, че какво да правя склоних глава. С цел да заместя хранене колкото се може по-далеч във времето давах тиквата след около час от обедното кърмене, но не се приемаше особено добре. Днес реших първо тиква и после кърмене и Гого беше вери хепи; та явно пак съм си правила сметката без кръчмаря...това ще е нашият начин.

За седенето - в скута ми си стои много стабилно; на столчето го слагам в най-полегналата позиция; набърасе много, на си мисля да изчакам до 6 навършени месеца.

За стерилизирането  - не стерилизирам, но и при мен няма какво вода не пие, залъгалките с неговото си веро.

Мея, Гого въобще не заспива сам, сутрин, вечер все е на ръцете ми Rolling Eyes боли ме всичко, ръце, кръст ама го приемма филосовски - до време е Wink

И накрая, но не на последно място
Честит имен ден на Дони и Ани!!! Да сте живи и здрави, всичко друго ще се нареди!

И за тези, на които съм пропуснала да  честитя поводите за парзнуване

# 144
Относно очите. На Тристан преди 4-5 дни спря и второто око да секретира, първото някъде преди 2 месеца. Бях изгубила надежда, че ще се оправи от само себеси. Не можах да повярвам на очите си ! Много съм хепи, дано не е временно  Praynig

Хубав празник на Дони и Ани   bouquet

# 145
  • Лондон
Честит имен ден на Ani the Charming / & Donica the Coolest!

Маруляка е страхотен с шапката!

Меги, Трикито просто е видял че лИбовта му е споделена и е спрял да плаче!

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 16:31 от eya

# 146
Здравейте, мили мами.  Grinning Отдавна се каня да се включа в темичката за августинките, но все не ми остава време. Моята бебка се казва Емили и е родена на 4 август 2008г. Роди се 3.450 кг и 52 см. От края на първия месец сме на АМ, безславно приключихме с кърменето(по-точно изцеждането). Започнах да я захранвам от 4-я месец и вече имаме 2 заместени хранения(обяд - пюре и след обяд - каша). Тази информация я предоставям и на внимането на момичетата, които оформят темите с молба да ни включат. Ще приложа и снимчица за колажа Praynig
Е, като начало толкова за нас Simple Smile Ще се старая да се включвам редовно в темата и се надявам да станем част от позитивната ви дружинка Hug

# 147
Здравейте мамита   Hug
Минавам само набързо да се похваля, пък после ще пиша повече. Имаме си и ние бънджи - Костенури е очарован  Sunglasses

Добре дошла на новата мама Ловд55  welcome Включвай се често - при нас е весело  Hug

# 148
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,ДОНИ И АНИ!!!

Иска ми се да кърмя колкото се може по-дълго.Незнам обаче Бобчо на какво мнение е. newsm78
Така че ще видим. Simple Smile

Добре дошла на новата мама Lovd55 Hug

Боби изобщо не се задържа седнал.Мисля да не насилвам нещата,а и ми се струва раничко ThinkingПредполагам,че от следващия месец вече ще е по-стабилен.

Мелфин,Костенури изглежда много щастлив в новата си придобивка.Да му е честита и много да се забавлявав нея Simple Smile

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДНЕШНИТЕ БЕБЧЕТА!!!

# 149
Честит имен ден на Ани и Дони да сте живи и    здрави и все така красиви Hug Hug Hug
Асе мерси много се смях за патето как го налапва като маичушка Laughing Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт