АВГУСТинчетата в столчета седят и с играчките се смеят и крещят

• 20 095
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Цитат
До кога мислите да кърмите?
до 1 година ,ако мога разбира се! Naughty

Цитат
Абе само ние ли нямаме бременна мама в отбора, я гледайте какво става по другите теми
И аз наскоро се чудех - няа ли някоя да се престраши? newsm78

Асе,не само хормона ме друса ,а и зимна депресия ме мачка! Confused

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на ИМЕНИЦИТЕ НИ !

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 08:21 от mi6imadi

# 121
Добро Утро. Аз снощи съм заспала пред телевизора.
Асе мило чедо, то това на Калин не е чуждо, а и пребивава вътре  за картко. Не е като спиралата за по- дълъг период от време Simple Smile  hahaha Презервативи не харесваме и двамата. 
айде почнах се от рано Simple Smile Днес ще излизаме така че няма да ви досаждам цял ден като вчера  smile3505
Бланш Ния не се кефи много на дзвъчките. Предпочита някой да я държи за ръцете, та да може тя да скача. Ако и дам книжка си седи мирно, а като и пусна музика и още малко ще почне да прави конкуренция на Магария Simple Smile Миши   bouquet , а иначе от онези дето издават звук като пружини и тя мижи  и гледа като миш в трици. Мисля че я е страх Simple Smile
А хормона не ми се е успокоявал от както съм забременяла Simple Smile Сега още повече Simple Smile
Честит имен ден СВАТЯ Simple Smile Да ти е живо и здраво името и да си най-добрата свекърва Wink

# 122
  • Germany
Добро утро и честит имен ден на всички Антоновци и най-вече на нашата мила Доника! Дони, да ти е славно името, да го носят внуци и правнуци   bouquet

Теди, нали знаеш кога се поднася баница, сутрин за закуска  Grinning.

Граци, вчера забравих да ти кажа, че ако аз си бях загубила апарата щях да умра, много си обичам фотоапаратите, голяма мания са ми, дано поне снимките успееш да възстановиш.

Чакай и аз да кача някоя снимка, че и аз отдавна не съм показвала Калина.

# 123
Ковачева знам мила за баничката,ама като не иска да покаже снимката Confused.Днес ще минете и без еБаница,а за утре 2 ще поръчам Wink Wink
Дони мила честит имен ден.Да ти е живо и здраво име.

п.п Спешъл фор Ковачева:

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 09:36 от tedi_vt_86

# 124
Здравейте,момичета!
Ето ни и нас.Не съм ви изчела,но мернах, че обсъждате мерки и теглилки - та да кажа,че ние може и да поведем отбора на финните - на 4м и 3 седмици Дара е едва 6200кг,но пък е 66см.Да са ни живи и здрави,пък колкото толкова.
Иначе сме горе-долу добре.Надявам се и вие да сте добре - и бебчета и мами!
Сега се връщам да почета.После пак ще пиша.
Честити месечинки на празнуващите!

# 125
Здрастии!
Гледам за хормони сте говорили-аз проблем нямам с контрацепцията, защото хормоналните ми нива са ударили дъното hahahaИ в този ред на мисли-и баници сутрин не ми се налага да въртя  Flutter(Теди-това "еБаница" прозвуча ултра двусмислено Joy)
Ковачева-и мен заинтригува с тези влагоуловители. Бях чувала за тях, но нямах никакви отзиви, а ето, че ти ги хвалиш ThinkingИ у нас положението с конденза е  сложно, след като сменихме дограмата. И аз в стаите имам цветя и мъжа ми все на тях си го изкарва SadИмаме сега като временно решение от тези-Церезит ли, как бяха, но са слаба работа.
Коте-шапката на Михаела е трепач, много й ходи Heart Eyes
Днес и аз  не смятам да ви досаждам-ще ходя по задачки цял ден навън с хлапетата и баща им LaughingАко мога, ще ви нагледам по някое време Party
Дони-миличка, честит имен ден!Здраве, здраве и здраве иии всичко, каквото искаш  bouquet
Честит имен ден и на други , които празнуват днес(не се сещам за конкретно име Embarassed)
Бубе-кутията ти е фул, та затова ще пиша тук: ще те чакам към 8 без 15. Като стигнеш към нас ми звънни, за да не се чакаме в студа Simple SmileПиша тук, а не пращам смс, да не те събудя, че тежка вечер сигурно си имала bowuu
Хайде отлитам, на всички августовски бебенца много целувки! Heart Eyes

# 126
Аз пак влизам да се карам ,ей -  Crossing Arms стига с тези килограми и сантиметри!Важното е да са здрави децата - я вижте Калинчето ,мъничка ,мъничка ,ама много сладичка!Едни са по-едри,други - по-дребни,но всичките са сладури !
Пиша го,защото знам аз колко страдах преди ,като каките вървяха дребнички и слабички.Мили мами с по-дребни дечица не се притеснявайте и не се сравнявайте с никого - вашите деца са прекрасни.И пак казвам - Най- важното е да са ЗДРАВИ!

(Само да не ме набиете)

# 127
  • Бургас/Пз
Влизам да ви почерпя за именния ми ден, понеже съм Антоанета!!!!!

Доника, честит имен ден и на теб, да ти е живо и здраво името!!!

# 128
Ани-и на теб честит имен ден! Всичко най-най от мен Heart Eyes

# 129
честито на Ани и Доника! Да сте живи и здрави и много щастливи!!
честито и на празнуващите месечинковци днес! Моника е една от тях и черпи:

По този повод аз днес съм на фризьор, козметик и на масаж!  Party Crazy

# 130
Честит име ден и на Ани!!!Жива и здрава.
Ако има и други именници да се чувстват поздравени.
Аз днес малко съм spam2 spam2 spam2

# 131
Честит Имен ден на нашите именячки !

Доника, специално за теб

Ани_Д, специлано за теб:

Да сте здрави, умни, разумни, заобиколени от семействата си, с обич и разбирателство

Честито и на всички останали, които още не са се издали  Grinning

# 132
Добро утро!

Ани и Дони да са ви живи имената! Здраве, много любов и късмет ви желая!   bouquet

# 133
Пак съм аз Laughing
Как можах да забравя поне по едно букетче да ви подаря doh
за дони

и за  Ани

# 134
Добър ден!  Hug
Мен днес ме оставиха да спя и аз като невиждала!  smile3524
Благодаря ви много за пожеланията. Да ви се връщат стократно!   bouquet
Ани_Д Честит празник и на теб, живот, здраве и късмет ти желая от все сърце, на теб и прекрасното ти семейство!  newsm51 Честито и ако има други празнуващи! А сега торта:
 за любителите на соленото:
 и нещо за преглъщане:

Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт