АВГУСТинчетата в столчета седят и с играчките се смеят и крещят

• 20 092
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Аууу, какво правите бе девойки? Не мога да ви изчета.
Записвам се за отчет и се връщам да дочитам предишните страници  Mr. Green
Дани вече е 7 400 гр. и 67,5 см.  bowuu

И ние с мъжа ми сме инжИнери  Mr. Green - той е електротехника, аз технология на машиностроенето. Работила съм като чертожник 5 години, но напуснах. Последната година и до момента работя в една неправителствена организация (няма да споменавам коя  Mr. Green)

Ето и една снимка на Дани, че скоро не съм го изтипосвала тук  Laughing

# 106
Коте, Марулка и тя голямо момиче станала  Hug

Да бе, да не повярва човек  Mr. Green
По-фина е от Ади, хем му е кака с къде половин месец, ама нали е госпожица, така трябва Wink

Ти как се справяш като мама на двама?  Hug

# 107
Я кажете колко струва това чиполино бънджи че и аз искам да му вземем на нашия. Thinking
Много сладки бебчета си имаме.Аз се бях притеснила че моя сашко е дунда но се успокоих като видях че има други пухкави бебчета.
Е доиде ред и моята кърма да спре и с нея 5 месечното ми посточнно цедене за да мойе моя принц да си хапва кърма но от шише.Сега яде замразената която е около 13 14 литра.А циците ми са в укаян вид не мога да ги търпя то не бе дърпане.Но съм доволна от тях справиха се порядъчно ooooh!
А за Стерилизирането аз пък оше го правя ми за какво и аз не знам то е супер безмисленно луд умора нема ooooh!

# 108
Ей ме на и мен!
Мойте гости си заминаха! Сега ще пушна една кротка да си допия виното и аз отнасям. Що ми е толкова изморено не знам, ама па и няма да се мъча, ще лягам! Айде че утре трябва рано да ставам да ви правя торта  Mr. Green Лека нощ!
ПП Благодаря на тези които са ми отговорили за стерилизирането. Аз мисля още месец да го правя и после край, а с гладенето отдавна приключих . Залъгалките не ги стерилизирам, а само ги мия. Пробвах с една дъвкалка на Чико и я направих на г...з, направо я съсипах - чисто нова  #Crazy ooooh! Къде е логиката тогава да се изварява като играчките с които си чешат венците се деформират до неузнаваемост от стерилизатора  newsm78
Егати отивам да видя етикета на виното, настрои ме много философски  Laughing
Бубка наточи се и за нас и смело щурмувай нощна София. Приятно изкарване!  Wink

# 109
Ей, ама страхотна положителна енергия лъха от тази тема.  Laughing

Аз нали обещах да се включа по-късно, ама май сте позатихнали вече.  Joy

За водата - още не давам на Алекс. От февруари като започнем захранването, ще започна да му предлагам. Това ме подсеща във вторника да питам доктора каква вода да давам.

За контрацепцията - засега сме или с презерватив или с прекъснат полов акт. Като спра да кърмя, сигурно че мина на хапчета.

За стерилизирането - залъгалките ги стерилизирам на 2-3 дни. Шишета още не ползваме.

Ама  толкова сладки бебоци, че прегледах темата 2 пъти, за да видя снимките.  Simple Smile

Още исках да пиша, но очите ми вече се затварят и отивам да си лягам.

Лека нощ на всички будни!

# 110
Как сте бе спамеркиииии Mr. Green

Да хвана да почерпя докато не е станало утре  Embarassed

а това е за..............те си знаят  Laughing

Абе муцкиии и не се сети някоя от вас барем едно картофелче да донесе на работещото момиче а ? Crossing Arms  

Анюткеее кво викаш муцка за чуждите тела ? Ся и за непорочно зачатие ще почнем да си говорим  Peace
Сега сериозно - ние ползваме презервативи за повторенията, иначе мъжото уж ме пази Wink Така ще е докато не си завлека Д-то до Дяволов да ми изпише хапчета Embarassed В тоя ред на мисли вас друса ли ви хормона? Малиии при мен е чудо от известно време  ooooh! Що така незнам, нещо хормонално ще да е  newsm78

Аз до сега имах гости, една приятелка с тризнаци и мойте 2 и се сещайте за какво иде реч  #Crazy #Crazy #Crazy

Теди споко мила Пуканка е така от раждането, минава за седмица и после пак. Очния каза че в много малък % минава само с масаж, ще чакаме да навърши 6 месеца и ако канала не се е отпушил, ще правим сондаж.

# 111
Ех-блазе на Бубето....блазе и на теб Дони за винцето-аз отдавна пресуших полагаемата ми чаша Rolling Eyes и сега гледам Слави. И на мен ми е уморено, ама нещо отвикнах да лягам преди 00,00 ч и после някой ми е крив, че не си доспивам.
И аз вече нищо не стерилизирам, то по принцип покрай кърменето няма кой знае какво за стерилизация(при положение, че и вода не давам), но като се е налагало, а и залъгалките мия с гореща вода и веро. Днес подреждах чекмеджетата й и установих, че доста дрешки са й станали малки и ги махнах....колко бързо растат ooooh! И на Мари къпането и пляскането във водата й е ултра любимо и аз цялата ставам мокра...а пък ние все още я къпем в спалнята: там внасяме коритото, че ми се струва най-топло и дюшемето цялото подгизва Wink
Граци-я кажи Ния във бънджито като е на кои дзвъчки най се кефи? Мариела обожава да лапа патето(което е до делфина), като почти цялото го засмуква в устата Mr. GreenКато я обърна към другата страна, върти бясно огледалцето до премала(явно го пита дали е най-красивата,но не получава удовлетворяващ отговор Laughing); а като й натисна патетата до него, постоянно мига от шума Crazy

# 112
Имам въпрос към кърмещите маминки - До кога мислите да кърмите?  Аз през Април започвам работа и мисля че до тогава трябва да сме приключили с тази дейност  newsm78. Днес пак се опитах да и пробутам една бутилка АМ преди нощния и сън. Изчаках да огладнее хубаво, 3 ч и половина, и изпи само 60 мл. Другото пак от мен.

Да кажа и аз, много хубави бебешори си имаме!!!  Heart Eyes

# 113
Нелка Вики до следобед е фенка на патето ( до основата го налапва , майчушка  Laughing ), вечер се кефи повече на делфина и само опашката му стърчи отвън  Laughing

Счупи ми се микровелето онзи ден и от тогава нищо не стерилизирам, вода и давам Девин - розов, чай Блевит Дигест или Суеньо, захар не добавям никъде ( не съм и фенка) , но вчера почти изсмука един от зрънчовците на кака си  Embarassed

Боби 160 лв е бънджито на Чиполино Wink

# 114
Ей много сте готини и човек не може и да си легне от зор да ви изчете. При нас от днес започна забава с люлка от тия дето са и за градина и за стая. Слагам го дребока на полулегнало положение и той се вцепени от изненада. Утре ще видим как ще продължи. Мисля да идем до Хиполенд и да разгледаме бънджита и проходилки, както и кошари - от тия дето са с дръжки. Вие какво мислите по темата. Щерката при мен много киснеше в една такава кошара с много играчки вътре и все се набираше там да се изправя, та мисля, че е полезно нещо. Сега с люлката съм задръстила хола, а ако взема и кошара и бънджи/проходилка, ще се прескачаме, ама буквално. Както чета май бънджитата обират повече точки от проходилките, ако ще взимам само едното.
Ама каква е тази 1 чаша вино която се полагала, аз вече направо не му мисля толкова и като пие половинката/а тя пие съвсем редовно/ гледам да не изоставам, че тия свободни радикали с какво ще ги трепя, ако не ги накисна обилно с червено вино. Joy
Някой ако позва Бебефон на Филипс, нека сподеи, че се чудя дали да взема един дето го намерих изгодно.

# 115
Хайде за лека нощ и аз да се разпиша....

Бланш, ние от както нямаме локално я къпем в стаята и яз супер много се дразня, че това е егати хамалогията...Иначе в банята преди, ама на всякъде ни беше топло. Ще видим като ни монтират климатиците какво ще да е...

За стерилизирането - аз имам онсовно 3 шишета, които ползвам и не ми е проблем да ги стерилизирам, но верно е, че файда никаква, при положение, че тя си слага всичко в устата. Но докато я кърмя и и давам кърма от шише ще го правя.

Mary J, доволна ли си от люлката? Аз за сега искам такава да й вземем на Жаки, а бънжи за другия месец. Една позната ми разправяше, че нейната щерка е на 3 години вече и тази люлка все още й е голям хит и любима занимавка.

Айде лягам си , че днеска и на мен много ми се спи цял ден, пък утре ме чакат разходки по разни техномаркети...

# 116
Бизу той тоя спортен вид шЪ го придобия като смъкна още 10тина килца  Confused Щото тая мойта дупара 9 месеца яде попара и ела да видиш зор сега   261uu  261uu  261uu Е как няма емотиконка със слон на колело  Thinking

Абе само ние ли нямаме бременна мама в отбора, я гледайте какво става по другите теми  newsm78

# 117
Привет и от мен! Hug

Много пишете, брей! Няма изчитане!
Много сте ми забавни! Искрено завиждам на чувството ви за хумор! Не че аз го нямам, но при мен е друго тесто!

И мен ме пишете в ЛаРедут-ките с моите 2 поръчки! Embarassed  Дечицата ми оздравяха от варицелата, аз тръгнах на народни танци  261uu. Една моя мечта от много време най-накрая ще я осъществя!  И още много неща щях да пиша, ама няма да е сега.

Поздрави на всички мацки!

Ето фото. Забележете дясната вежда и при двамата

A като види фотоапарат ето такава сериозна , бих казала ядосана, физиономия прави:

# 118
здравейте и от мен!!! ей, верно нямате изчитане, но много ви се кефя на всички!!! с тези 7 часа, които съм назад сутрин с кафето форума ми е основно четиво и си знам, че поне 5-6 страници ще имам да се чета, докато закусвам Party
то май вие вече си лягате, но да се включа по темите:
за водата - още не му давам на Макс. На 3-ти февруари сме на ваксина и след това ще изчакам 3-4 дни и започвам захранването с оризова каша (тук такива са препоръките на педиатрите и смятам да ги послушам!!) тогава и водичка ще започна да му давам, ако иска разбира се Simple Smile. За какъв вид?! Мисля да му давам преварена в началото, а после чешмяна, преработена с Брита. Peace

за контрацепцията - засега уж се пазим, но аз и не се притеснявам много, защото забременяването ми беше трудно и с доста медикаменти, така че май изненади не мога да очаквам, пък ако стане още по-добре..няма да се мъча при второт Joy

за стерилизирането - Шишета още не ползваме, но съм купила едно и се чудя как точно да го стелизирам?! newsm78 Колко минути се вари във вода (нямам стерилизатор)? Залъгалки и бибички не признаваме много, много..има едни такива, които ги държа в хладилника да се охлаждат и с тях си чеше зъбите, та тях мия само с гореща вода!! Wink; а гладенето отдавна съм го прекратила, то не че и много гладих, де Blush

за кърменето - смятам да кърмя докато Макс навърши годинка, но да видим дали той мисли така!!! Засега любовта към цицата е основно!! Heart Eyes

и настина августинските бебоци са най-сладки  bouquet

ето и една снимка от нас..да не ни забравите - любимото занимание напоследък - скачане!!!

лека нощ на вас и утре ще чакам нов материал за четене  Hug

# 119
Добро утро мамита.Айде ставайте кафето е сервирано.

За тези които не пият кафе по едно чайче

Така ето и закуската

Кой каквото си избере.
Честити месечинки на Мая на Сикей и Моника на чери

п.п Бях направила и баница ама не ще да се показва нещо.Нищо утре. Peace

Общи условия

Активация на акаунт