АВГУСТинчетата в столчета седят и с играчките се смеят и крещят

• 20 073
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Дони ,Мелфин браво на на вас ,темата и колажа са много свежи и на мен лично ми харесват!  Peace

marian1 направо ме застреля с мерки и теглилки то децата на годинка са горе долу толкова ,педито  сигурно доста се е  Shocked Shocked Shocked,,но това няма значение,да ви е жив и здрав и много да ви радва!

Britt ти си ми била  колежка ,каква специалност си учила?

Имаме едно питане момичета?
Каква вода давате на бебенцата си?(Минерална или преварена  и ако е преварена докога смятате да преварявате)

# 46
Миши, на браузъра ти - view/increase decrease font size

Ани, ние с мъжа ми си говорим, че Точица ще научи как се ползва мишка преди да стане на годинка. Вече се замисляме да и подарим детски лаптоп.

Да се похваля, мъжът ми се е ориентирал вчера прекрасно по родните пътища, заобиколил участъка с катастрофата на тировете, стигнал в Букурещ, прекосил го два пъти, предал буса ни на хората, които ще го ползват и успял да намери и да се внедри на време в автобуса за София. Много съм горда с него, защото се справи по заледените пътища без да е виждал реално такова нещо  Heart Eyes

Стейс - завършила съм комп. системи, а ти?

# 47

Имаме едно питане момичета?
Каква вода давате на бебенцата си?(Минерална или преварена  и ако е преварена докога смятате да преварявате)
аз гола вода не и давам да пие, но иначе смесвам преварена с девин-розов етикет. смесвам я, за да я докарам на температура Wink
Познайте кой тази сутрин е черната станция. Бланш да не те изместя. ВНИМАВАЙ АХТУНГ Simple Smile
Ох все забравям. Мелфин колажа е много сладък.... направо е страхотен

# 48
Брит аз съм завършила  Оптоелектроника   и лазерна техника ,че и докторантура   завърших пак на тази тема ,но моя мъж завърши комп. системи.

# 49
Цитат
Миши, на браузъра ти - view/increase decrease font size
EmbarassedЪъъ,нищо не разбрах!

# 50
Миши, ако си с експлорър, горе около адресбара, някъде пише view, отваряш падащото меню, избиращ text size, избираш размера на шрифта. Ако си с мозила, пак от view, в падащото меню пише-размер на шрифта и оттам го избираш.

Стейс, аз само до магистратура го докарах и реших, че за повече ще ми трябва друг университет. Мъжът ти коя година е завършил ? 
Стейс, а ти по специалността си ли работиш? Имам приятел завършил лазерна физика и каза, е няма много места тук за реализация, но на запад , особено ако си с доктурантура умножаваш заплатата на тези с магистратура по две поне Simple Smile

# 51
Познайте кой тази сутрин е черната станция. Бланш да не те изместя. ВНИМАВАЙ АХТУНГ Simple Smile
Аз пък ако напиша нещо е па на!!!!! Crossing Arms

# 52
Аз пък ако напиша нещо е па на!!!!! Crossing Arms

E хайде да видим пък Simple Smile

# 53
  • Бургас/Пз
АААААА, не Бланш, никакви такива закани не приемаме!!! Граци, днес май черните станции сме много!!!

Аз давам само розов Девин, ама то много силно казано "Давам", щото ние вода не пием. Правя му чай с него ама той и чая не пие. Давам му Дормикинд и му ги разтварям във вода, това му е единствената.

Ей, Брит, Стейс, много сложни работи сте учили бе хора!!!! Mr. Green

Граци, Ния много ме изкефи с книжките!!!

# 54
АААААА, не Бланш, никакви такива закани не приемаме!!! Граци, днес май черните станции сме много!!!

Граци, Ния много ме изкефи с книжките!!!
Ния има цяла серия снимки с книжка. Супер много се кефи. Други играчки не я интересуват когато наблизо има книги Simple Smile

# 55
Аааа,станциите сме повече,моля,моля!Мен къде ме сложихте ?...ммм
Оправих си размера на буквите - благодаря на всички! Hug

Ох,пък моята Аничка само на ядене се кефи - на мама гърдите,царевични пръчици и всичко друго ,което става за ядене .

# 56
Ния спи вече повече от час. Време и е за обяд. Сега като я погледнах и беше гушнала една кукла, която преди това вероятно е мачкала и дъвкала, но е такава сладка Simple Smile
Тази сутрин за първи път оцени кой е по-добрия родител( АЗ) плачеше като излизах от стаята Simple Smile пък баща и се разсърди, че не ревяла за него като тръгвал на работа. Май е време да включа баба свеки в действие, че да не ставам много залепена за мен малката Wink (обаче нали ми е за първи път и ми е много яко, че някой би могъл така неподправено да ме търси и обича, както детето ми)
айде да млъкна малко а?

# 57
айде да млъкна малко а?
Не можем да се вредим от теб newsm57

# 58

Ние го обърнахме малко на чат ,ама лошо няма. Rolling Eyes

Брит ,мъжо завърши 2001 година,и сега  с това се занимава.
Аз моята докторантура я завърших миналата година даже вече си бях видяла EFP  като защитавах,та сега като се по изгледа Васко ще мисля за работа,имам възможност да работя към БАН,но нещо не  ме привлича особено,ще му мисля като му дойде времето.Колкото до заплащането и аз съм чувала,че е така,,но ние с моя мъж искаме да си живеем в България,колкото и тези наши така наречени политици да правят всичко възможно да ни изгонят.Ще мислим за работа в чужбина ,само ако тук до толкова се развалят нещата ,че вече не можем да се реализираме,но аз съм оптимистка и мисля ,че чак до там няма да го докараме.

Бланш ,пиши си ,на мен лично ми е много приятно да си те чета,това се отнася и за всички други маци дето пишат по често,супер ободряващо е! Hug
Граци на стайна или на телесна температура е водата която даваш?

# 59
айде да млъкна малко а?
Не можем да се вредим от теб newsm57
Знаех си , че ти липсвам.
Ползвам намаленето че Ния спи Simple Smile
Телесна температура. Смесвам по-голямо количество студена от бутилката и малко топла(преварена), за да стане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт