АВГУСТинчетата в столчета седят и с играчките се смеят и крещят

• 20 523
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
ехо:) много се забавлявам с вас
супер темичка, Дони   bouquet
ейй верно ако заради намалението претупат работата някой ще се окажат направо без  Laughing

Мелфин много е сладък колажа, браво Hug

Ея, вашият перчем е номер едно Sunglasses и ние вече оплешивяваме и само в средата се вее един кичур, ама не можем да се мерим с вас Mr. Green освен това руский стандарт си е водка за разбирачи,
в тази връзка, бланш- не вървят морковите, но на човек като му се пие водка, не държи на тия подробности Laughing

ние гледахме сега новия на Гай Ричи, много се смях  Joy Joy Joy

гледам мерки и теглилки обсъждате..ние преди бяхме от най-фините младежи, обаче откакто собственото производство е в криза и сме предимно на модерните заместители, /особено напоследък положението вече е късен минимализъм Sick / определено минаваме към тежката категория, не мога да си позная бебето, такива бузи, гуши, баджаци..леле мале #Crazy ама сега гладен не мога да го държа заради едната форма...мене може, него не Laughing

а ето да не ни забравите, с най-новата любима играчка

тук помагам на мама да учи закона

а тук просто хубавея Grinning

и разбира се най-сладкото за накрая..

хайде отивам да лягам до утре  bouquet

ПП ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ СНИМКИ, ЧЕ САМО ПЪЛНЯТ ТЕМАТА АМА....ОСВЕН ВЪВ ФОТОШОПА ИМА ЛИ ПО-ЛЕСЕН НАЧИН ЗА СМАЛЯВАНЕ  newsm78

# 31
МамаДона, темата е супер!

Мелфин, много ми харесва колажа!

Велла и Борис са големи сладурчета! Както и всички августинчета!

Парфюмите - за мен Жадор е No1! Фем на Бос е също хубав. Последно си купих Адикт 2 на Диор, но е по-тежичък. В момента не се парфюмирам, тъй като гушкам постоянно Мони и тя се омирисва цялата, а още и е раничко да ползва парфюм  Wink

Буби, аз си качвам снимките в http://photobucket.com/. Там има какви ли не опции за променяне на снимките, една от които промяна на размера. Така ги намалявам моите  Peace. Само да те предупредя, та да не си играеш много, избери Large,за да ти излезнат нормални във форума.

# 32
Добро утро!  Grinning

Тази сутрин кърмих Алекс в 5,30 и после не можах да заспя. И реших да ви навестя, че сега татко като ми е на гости нямам много време за тук. Ние сме добре. Алекс пази поведение за пред дядо, обаче каката вчера му разказала играта на връщане от детската градина. Не знам дали ще иска пак да ходи да я взема.  Joy

Мамадона, браво за темичката!  bouquet

Мелфин, страхотен колаж!   bouquet

Всички мами и бебчета са много, много сладки! Как иначе! Laughing

Сега изчезвам да правя закуска, а после ще се опитам пак да се включа.

# 33
Добро утро.
Бланш и Ния е скица в бънджито и наистина е удобство. Почувствах се добре, като разбрах че не ми се случва само на мен да съм такава овца Simple Smile Прфюмите не са ми слабост. Обичам лосиони за тяло. От парфюмите харесвам женския BOSS, а сега съм с BVLGARI
Ния в бънджито

А най-много се радва на книжки... като види книжка и забравя за всичко друго

# 34
Добро утро и от мен
бързо пишете и по много,не мога да сваря да ви изчета,
Да ви се оплача,един колега на мъжа дал един сайт с игри на карти онлаин и стана седмица наред ,защото времето е лошо и той си е в къщи не мога да се вредя на компютъра, но сега почнаха работа и аз ще имам време за Вас,вчера след обед трябваше да ни бият имунизация и да ни мерят и теглят,но когато се обадих на личната лекарка да я питам дали да ходим,тя каза че детската консултация била сутринта,какъв ужас оставихме за понеделник,след обед,като ви гледам снимките всички бебета са едни пухчета,а ние сме елегантни като дами,но какво да се прави,хапва си детето иначе,за климатиците какво да кажа имам и ЕЛДЖИ,И НЕО но май от Неото сме по доволни,колажа е страхотен,а за фотоапарата какъв срам брах,отивам да вадят снимките когато го купихме,и се оказва,че няма нито една,той трябвало да се настрой нещо си там ама като не разбирам,но сега вече  знам,един път човек се пари,та това е за сега ето и  пресни снимки от снощи:

и аз май ги направих големи,но обещавам да не се повтаря,иначе за информация си качих една програма малка и лесна за смаляване на снимки казва се:PIXresizer-много е лесна за употреба

# 35
страхотна тема!   bouquet
мелфин, колажът е супер  Heart Eyes а ти напазарува ли от редут-а?  Mr. Green аз имам вече 6 поръчки  Embarassed тайно се надявам вече да ми пристигне поръчката от 6ти, чета из темата, че вече започват да ги получават.
ани–д , все забравям да те питам, има ли ефект при вас от калкареата?
аз се успокойх след като прочетох, че и Денис на Мамадона е в нашата категория  Crazy само, че той ни бие по сантиметри. Simple Smile

# 36
Добро утро момичета!  wavey

Май отдавна не съм писала  Embarassed, но пък ви чета когато ми остава време. Надявам се сте добре и дребчовците са здравички и щастливи дечица. На първо четене видях снимките на Бориско-Буби, няма такъв чарвник просто. Неможе човек да си изкриви душата. Да ви е жив и здрав и все такъв любопитко.  Heart Eyes Но сигурно всички бебчовци са пораснали много от предните пъти когато наспокйстви съм имала възможност да си ги нагледам  Hug

Доника, страхотна темичка   bouquet

за нас какво да кажа-Мони расте и е станал много послушен за сметка на месеците в началото, когато ми идеше да си оскубя косите от безсилие. Спинка по 12 часа от около 8.30-9.00 вечерта. През деня спането му е по около 30-40 мин по 3 пъти гору -долу на ден, което ми се струва мъничко но четох, че децата спят средно по 13-14 часа на денонощие. Той явно си го прави в нощен сън. За килограмите -ние си вървим май отначало по-едрички при все, че се роди по-малък но и по-рано. Вече трябва да сме към 9 кг. Скоро ще разберем. Пентаксим още никъкв не е бит, но има време май. ooooh!
Захранването го караме май бавничко, но пък май за никъде не бързам. Започнах с морков и до сег сме въвели тиква, тиквичка, картоф и ориз ако може да се нарече въвеждане, защото в пюретата на Хип комбинацията е тиквичка+картоф+ориз. Последното определено не му допадна, но пък и той си има вкус детето я.  Wink Караме по около седмица всяка храна. Сокове, плодове и каши все още не съм давала. Иначе си се търкаля напред-назад вече почти свободно. Много му харесва да стои седнал и прав, но все още ну го задържам много да стои пре все че направихме вече 6 месеца-единственно докато се храни на столчето и то на средната или на най-ниската степен на облегалката. Тук е момента да споделя впечатленията си от Чико-то 2 в 1-е доволна съм. Столчето е стабилно, здраво изглежда, удобно и подсигурено с коланчета и меки облегалки а не на последно място и шаренко. Ще сложа снимка да ни видите.

На разходка излизаме често, като се възползваме от всеки по-топъл ден. Единственно при под нулата не смея много да го извеждам, защото тук във Варна и вятъра е доста по-силен и е неприятно. Ще се радвам да споделите дали под 0 извеждате и вие на разходка. Сдушихме се тук 3 мами от форума и си правим заедно разходките-всеки желаещ да заповяда в бандата. Това са ЕlEm и Svetlag с двете си прелести Вики и Габи. Габи може да се кандидатира за най-спокойно бебенце. Няма такава душица, която сама да си играе, заспива, гука си и пее детето и никой и не е разбрал как са му избили вече 2 зъбчета на детето а в най-скоро време се очакват и горните две.  Hug

Хайде да не ви досаждам като за първи път от толкова време насам. Желая ви топъл и слънчев ден и здрави дечица.

Целувки !   bouquet

# 37
Пу-пу  сега видях и другите снимчици на Ния и Недито Ей големи сладури. А аз мислех, че е рано за бънджита-май и за ще се отбия до магазето забързичко.  Simple Smile

# 38
Здравейте!
Ей много сте бързи, само един ден не четох и стигнахте до 3-та страница.  Grinning
Гледам снимките и се наслаждавам на всички сладурчета. Виждам че много от децата са снимани седнали. Ние сме далеч от това, хич не се крепи.
Феб, и мен ме е страх и не го извеждам при минусови температури.
Да се отчета и аз от консултацията - 7 800, 68 см. Наддал е 600 гр и 3 см. Днес ще почваме жълтък, а след 1 седмица и месни пюрета.
Спирам засега, че мрънчо се сърди...

# 39
хихихи Simple Smile Аз с това оставяне на покрива на колата си събирах лекцийте по физика от 10ти до 1ви блок на МЕИ Simple Smile)). Имаше едно реалиит, в което майката си забрави бебето на покрива  Sick А за изтупването, откакто изтупах 6 грама злато, тази операция не ми е позволена  hahaha
Последно да кажа, че всичките ни бебета са много хубави Simple Smile

ужас, напиша нещо, публикувам и гледам Точица го редактирала  Crazy

# 40
Дони-Бонбони,темата ти е супер!Майсторка шЪ дойдеш!ЕваЛЛа!
(Междудругото "Доне" е много по-добре от "Донка")

Миши ми е увеличила буквите въ форума до ей такива - на 2 м разстояние трябва да застана,за да ги чета.Преди време ги беше намалила и аз трябваше да се завирам в екрана ,за да прочета нещо.Ако някой знае от кой клавиш на клавиатурата може да се оправи.(заболяха ме очите)

# 41
Добро утро и от мен днес....

Нещо ми е изморено, будих се през 2 часа тази нощ...Явно нещо е много сух въздуха в стаята на Жаки и тя трудно дишаше, а сутринта пък имаше сополи.
Та в този ред на мисли някои ползва ли Овлажнител за въздух и доволни ли сте? Май ще се замсилям да купуваме, защотото и на нас ни изсъхват гърлата...Може би пък да почакам да вземем климатиците и да видим те до колко ще освежават въздуха  newsm78.

Пухи, разбрах те, знам за какво става въпрос, но винаги има циркулация на въздуха и аз затова не ги харесвам особено, защтото все като течение става, без значение от топъл или студен въздух. В работата много ме "мразеха", за това, че никога не давах да се пуска климатик...

За бънджи, аз мисля да вземем , като навърши 6 месеца, за сега ми се струва рано още.

Айде бягам за сега...

# 42
  • Бургас/Пз
Ето ме и мен!!! Аз си имам баба на гости и сега ми остава повече време за форума. Много ми е хубаво мама като е при нас. Жалко че не може да идва по-често и да остава повече време, ама и това ми е достатъчно.
Феб, ние излизаме за по едни час дори и при -2градуса. Лошото е че в Бургас вятърът е гаден и на мене ми замръзва всичко, ама заради малчо излизаме.

Аз също съм от тези дето са изтърсвали и телефона и дистанционното с покривката. Мъжът ми от тогава я проверява редовно.

Бранимира, защо бързате толкова с местните пюрета, а не изчакате поне 6-7месеца да стане?

Брит, Точица от малка го раздава хакерка hahaha

Граци, много непреиятно това с фотоапарата, ама понякога и такива неща се случват.

Каприс, при нас калкареата определено няма ефект, но пак по съвет на Д-р Михайлов му давам Дормикид и засега се буди само по веднъж през нощта.
Аз засега съм само с една поръчка в Ларедута Sad

# 43
Светле, ние ползваме овлажнителя на авент и върши добра работа. Лошото е, че е само един и трябва да го мется по стаите. Включен е по цяла нощ в стаята на Ния. Имаме и влажномер и така може да се регулира, за да не стане прекалено влажно, че и това е вредно както и много сухия въздух.

# 44
и на мен!  Peace  Hug
Е,ваще ако са дебели аз какво да кажа?  newsm78
Aaaa не така, класацията май я водим ние Laughing . На четири месеца и 10 дни бяхме 10.200кг и 72см. Куриоза беше, че не го хвана кантара, който е до 10 кила, и ни теглиха заедно на големия Joy

Иначе сме добре, не пиша често щото нямам и много време, но пък чета всичко. Само на кърма сме засега, отвреме нвреме давам по малко сок, колкото да ака по-редовно. Не съм решила твърдо кога ще захранвам, но мисля да е с домашно приготвено картофено пюре.

Днес заминаваме на една вила край Русе, защото таткото е решил да ходи на лов за глигани Rolling Eyes. От сега стягам багажа, а той е толкова много все едно се изнасяме.

Светле, ние сме с два климатика, единия в спалнята, другия в хола. И двата са Хитачи(но японските, щото има и китайски), много сме доволни и ги препоръчвам на всеки.
Толкова засега, че трябва да ходя да пазаря и да взема малкия че е при баба си. Ще кача и две снимки, да ни видите колко сме "финни". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт