АВГУСТинчетата в столчета седят и с играчките се смеят и крещят

• 20 072
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Доне суперска е темичката   bouquet Направо си стана професионален темо-правач  Mr. Green И мен ме кефи с големите картинки  Peace

Нелка за парфюми гледам си питала в другата тема - любими мои са : Жадор и Адикт Ноар на Диор, в момента разнообразявам с Версаче Кристал Ноар, а много си го обичам и Hot Couture на Живанши от по-лекичките. С кремовете и аз съм непостоянна, последно се клепотя с Диор Capture R60/80 .

Айде и ние вече сме в Чиполино бънджи отбора  Mr. Green Ейййй голям кеф, детето си играе, аз си работя и вкъщи цари спокойствие небивало  Mr. Green А токущо госпожицата заспа на него, положила главица като пияница на масата  Shocked

Нелка и Пуканка е в отбора на фините дами Wink Миналата седмица като я водих на преглед за разстройството и леката температура, я качих на кантара и показа 6590 с памперса обаче , на дължина вероятно е колкото Мари. Миналия месец беше 62.

Ковачеваспоко като му се тупнем на Георгиев 20 женоря, ще направи едни 25 % отстъпка. Ще ни пусне по цени на едро  Laughing Даже може на прИмоция да ни мине 2 за 1 , ще преговаряме  Laughing

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 20:33 от Asija

# 16
Пак аз....

Ковачева, аз нашата играчка над леглото я махнах може би преди около месец по същата причина. Бях смъкнала играчките надолу и в един момент Жаки си докопа едната със замах и събори цялата конструкция. За щастие някакси се строполи около главата й. Нашата е с меки играчки и сега съм ги откачила и им се радва по отделно.

Аз пък да ви се оплача малко  Confused....нали ни се развали локалното парно и преди малко тука беше един майтор...Запушил ни се е комина, обаче сега върху покрива има много сняг и лед и никои няма да се навие да се качи, за да го отпушва. Та сега в неделя ще купуваме 2 климатика. Някои, ако може нещо да ме посъветва....знам, че трябва да са инверторни, имало и с някакви филтри дето унищожават бактерии и т.н....сега ще ровя по сайтовете на техномаркетите да видя какво предлагат...И само като се сетя...къртене...мазане....на фона на целия ни ремонт....е няма пълно щастие.

А пък Жаки верно е най-лека, но все пак тя се роди много малка 2750, така, че си е увеличила теглото досега горе-долу 2,5 пъти, което е ок за нея.

Айде бягам да мъкна вани в стаята, че не може сега да я водим в банята, че там бели мечки се разхождат...

# 17
ще чакаме снимки от Ния Hug
Ще си останете с чакането. Моят фотоапарат беше зверски прегазен вчера незнам от колко коли. Като съм слизала от колата и незнам как е паднал от чантата ми. Около 3 часа по-късно го намерихме  размазан и даже снимките, които си правихме с малката вчера на хубавия слънчев сняг отидоха на кино. Картата тя само външно изглежда добре... Има амнезия и не разпознава компютъра Sad УДЖАС ВИ КАЗВАМ. Много страдам

# 18
Момичета  wavey
Позволих си да направя едно колажче със нашите снимки  Embarassed Е, не е нещо кой знае какво, ама като за първи път  Mr. Green И хич не изземам функцията на Синдарелка  Naughty Тя ще ни го направи професионално - моя е любителски  Peace

П.П. Дано не съм направила някое момченце - момиченце, и обратното  Mr. Green

# 19
Ааааааааааааа, ето какво бях забравила  ooooh!
Бланш или Асето, ако може да измерите бънджитата. Интересува ме размера на стойката без височината, че ако не мога да го побера в нашата стая, хич няма да купувам  Naughty
Благодаря ви предварително  Hug

П.П. И момичета  Naughty в аматьорския колаж има място за още снимки. Който не се е отчел - сега му е времето Sunglasses Сватя (Хавга), и ти не се ослушвай  Naughty

# 20
  • Лондон
Дони, браво за темата!

Коте, бланш, и Велла е от миха-мари-мане-кенките - 6500/62... не че изглежда слаба - и тя е като хамстер - на мама розовата пухкавелка!

И беба обича много да ръфа ябълки и моркови - аз отдавна й давам да си чеше венците.

Особено за мезе  Wink

Ковачева, моята мома без играчка (овцата Димитри) не заспива. Много обича да гушка мекички неща.

За бюста няма да коментирам още - ще видим какво ще остане! - аз чакам с нетърпение да спадне малко, че така се чувствам като дойна крава.

Относно парфюмите - и аз обичам да ги сменям според настроението и винаги имам по няколко. Последната ми либов и попълнение е Vera Wang.

Меги, много ми хареса френската случка с парфюма - евала на французойките! Така трябва!

Мелфин, добре дошла с пълна сила - колаж и дълъг пост!  Simple Smile

Граци, жалко за апарата!

# 21
защо не виждам колажа?  newsm78
видях го  Peace
Мелфин супер сладък е!  Hug
Асе стига с това Доне, че те убих  smile3554  Аз Доника ли съм или на петел долната джука,  newsm57 както казва бабет  Joy
Това Доне ми звучи като име на овчица или кравичка  Animal Cow  animal085
Или може би така изглеждам аз в твоите очи?  Crossing Arms
Аз гледах Гордост и слава. Много ми хареса, препоръчвам го! А и Колин Фарел е един чаровник  newsm03
Радвам се че темата ви харесва и аз обожавам Бамби, а най-много Цветето  Mr. Green особено мил пор е! Но суперлативите, които летат по мой адрес са като за репродукция на Леонардо, а не като за копирани от Гугъл-а картинки  hahaha и въпреки всичко тИенкс  bowuu
Ани_Д аз въобще не се тревожа. Брат му качваше повече и от него, а сега е като сухо дърво. Аз много обичам пухкави бебета! Да са ни живи и здрави рожбите!  Hug
Асе прИмоцията да не е само от две цици да направи една  Joy Joy Joy
Светле и Денис днес си свлече това на главата, ама аз като съм накачила там цялата сергия така е. Добре поне че са меки и нямаше последствия  Whistling
Ея изяждам я тая твоя щерка. Обожавам й перчема. И ние почти го докарваме такъв, но на нас и отстрани ни стърчат по 2 косъма!   superuu
Май ще полагам морна трътка, че утре в 6.30 ще има  1ironing
Лека и мека, до утре!  smile3524

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 22:58 от mamadona

# 22
Мелфин колажа е трепач   bouquet Ти си била скрит талант бе жена  Hug Много, много ми харесва наистина, зареден е супер положително, освен че е красив  Heart Eyes

# 23
Бланш или Асето, ако може да измерите бънджитата. Интересува ме размера на стойката без височината, че ако не мога да го побера в нашата стая, хич няма да купувам  Naughty
Благодаря ви предварително  Hug
Стойката е квадратна и е 80 см. Виждам, че и Вики му се кефи на бънджито PartyТо си е до дете, разбира се, но за нас се оказа успешна покупка: Мариела от ден на ден става по-смешна, клатейки се в него, просто ми е трудно да я опиша- с едни такива некоординирани хаотични движения, стъпвайки на пръсти и с отнесен марихуански поглед Mr. Greenвелика е!!!
Мелфин-страхотна идея за колажа, много е симпатичен  bouquet
Дони-и ти си  на ниво с новата тема, както винаги Heart EyesЦял ден чаках да се пльосна първа в нея, но накрая ме хвана срам и направих път на другите да се изявят Mr. Green
Асе-пусни една снимчица да видим Пуканка как се мята в бънджито Laughing
Граци-много неприятно за фотоапарата TiredТова ми напомня за една случка преди много години, когато все още покарвах кола: на една бензиностанция, докато зареждах, си оставих чисто новия жи-ес-ем на покрива на колата отгоре и така тръгнах...Като се сетих и се върнах, беше труден за разпознаване rotfImao Лошото е, че не беше изолиран случай- имаше и друг с едно кафе ooooh!Ай стига съм се излагала Crazy
Ея-виждам, че Велла разбира от водка FlutterНезнам дали морковите са добро мезе към нея, Бубе-стават ли или само към уискито вървят Joy(като бяхме в "Брилянтин" установих, че морковите бяха много желано мезе за уискито и всъщност Бубето ме светна, че са моркови)
Светле-ние сме с климатик "Хайер" и сме доволни. Купихме го уж за междинните сезони, когато още няма парно, но сега в хола използваме само него PeaceЗамисляме се даже изцяло на климатици да минем

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 23:03 от бланш

# 24
  • София
 Е-еее,Мелфин,страхотен е колажа. Grinning
Какво значи любителски,аз и такова чудо немога да направя. newsm78
Браво на теб  bouquet

Ея,Велла е страшна симпатяга и верно неизглежда слаба.Сладурка(пу-пу)

# 25
  • SZ
Здравейте!

И ние днес бяхме на консултация.Митко направо се е свършил горкия!!!Само 400гр е качил за един месец!Ужас!Кво му стана на тва дети! Joy
А си яде редовно на 1,0-2,00 часа.Мислех да захранвам след 6 навършени месеца,но започвам след 5ия.На 1 февруари давам старт.Даже се замислям дали да не започна с каша,или може би след зеленчуковото пюре да дам кашата и то по към вечерта,белким започне да спи нощем. newsm78

Направихме си последният Пентаксим.През цялото време се хили на докторката,изобщо не се усети какво става.

Брит,
голям смях с Точица и Санчо(верно литака се казва куч)!А за щракането по клавиатурата и ние сме така,даже днес с баща си чати по скайпа! Grinning

Синдарелка,добре дошла отново!Не се губи така,че те мислим!!!

Мелфин,и за теб се отнася горното!Както и за другите които се губят напоследък.Си кей се изгуби например.
Костенурчето голям сладур!
А колажа е супер!!!И аз се опитвам,ама нещо не ми се получава както го искам.Ти с коя програма го правиш?

Светле,за климатиците:ние сме с Haier  и Samsung.Но от Haier-а съм по-доволна май.Вземай инвенторни,пускай ги  и ги спираш чак напролет,като се стопли.Така е по-икономично.Дори и парното да работи,пак може да не ги спираш.

Граци,много гадно това със снимките.
А аз наскоро намерих случайно едни стари записи на баткото.Бил е на ок 2 годинки и сме го снимали как сме му пуснали някакви хора и ръченици и той върти дупето и подскача,че даже и кърпи върти.Много мило ми стана!!!

Ея,страхотни снимки правиш,признавам те(за пореден път)!И Велла е страхотна!

И накрая да не забравя:Дони поздравления за темата!!!   bouquet

# 26
егати, аз докато си редактирам поста вие на последната страница сте отишли  Mr. Green
Пухи как бе мило да усетят нещо нашите левенти, я ги виж какви бутчета имат само. И конска инжекция да им сложиш май пак няма да усетят.
Нелка това с кафето на колата ми е супер познат номер, ама дет викаш да нИ сЪ излагаме пред чуждИенците!
А не можеш да познаеш аз освен трохите какво изтръсках с покривката през балкона  Laughing

# 27
А не можеш да познаеш аз освен трохите какво изтръсках с покривката през балкона  Laughing
Ни мойш мъ изнинадъ-изтърсвала съм от кухненски нож(от най-големите), отварачки, та до дистанционно за телевизор hahaha

# 28
Е вие за едни вилици и лъжици....
Аз знам по интересен случай, една майка като заплачело бебето и все повтаряла, че ако не слуша и ще го хвърли през балкона...Имала и малко по-голямо дете, което веднъж като заплакало бебето и майката я намало направило точно това...после хората намерили бебето в един горен плик чаршаф да се полюшва, който съхнел под балкона....
Уж истина е, ама то от дума на дума може и да е изопачено....

А за климатиците...сега сме в чуденка, дали да слагаме в стаята на Жаки....Гледам тука продават някакви овлажняващи, с анти бактериални филтри, пречистващи, за по-хубав сън, ама се притеснявам дали няма да й духа.....Съдя по себе си , че аз климатици хич не обичм, ама няма как...
Та вие в стаята на децата сагате ли климатици?

# 29
  • SZ

В нашата детска има климатик.Нагласяш го да не духа към нея и да духа по-слабо и към тавана.Леле как го обясних, дано ме разбра.

Общи условия

Активация на акаунт