106 минути в НЕМСКОТО добре балансирано Wii Fit общество

• 14 559
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
http://www.bafa.de/bafa/de/pressemitteilungen/2009/02_umweltpraemie.html  Серди, май не става......пиШе, 4е трябва да е била на твое име в Германия. Което оzна4ава, 4е и при СбъдваЩите няма да стане  Sad

# 121
Мерси, Татяна Hug
Ние също много се чудим кой вариант е най иzгоден zа финансиране на колата. От една страна с потребителски кредит наистина е най иzгодно (пък и аz имам митарбайтеркондиционен), но от друга страна Дирк работи в Люксембург и пътува около 1000км на седмица само zа работата, което zначи, че zа три години колата трябва да се смени така или иначе, а кредитът все още ще си тече, което не ме устройва. Та се чудя дали в дадения случай няма да се окаже, че лиzингът (в немския смисъл) е по иzгодния вариант. Или май най-добре динстваген, ама там нещо пък не го устройвали моделите. Та във Финанцтест да погледне, каzваш?

# 122
Ами Серди, то zависи какъв кредит Ще си вzемете  Wink Ама то ти ги раzбираШ по добре от мен  Laughing Ако вzемете кредит с 3 години Лауфцайт (представа си нямам как е то на български  Embarassed ), няма да има проблем.

Когато се дипломирах, имах нужда от нова кола, но нямах пари (нормално е  Wink ). Тогава си вzех едно 4исто ново Пежо 206, беz капаро, на иzплаЩане zа 42 месеца на 2,9% лихва  Mr. Green  Сигурна съм, 4е вси4ки проиzводители имат сходни оферти в момента  Peace

# 123
Днес съм крива. Не ми забелязвайте.
Сега имам 2 въпроса.
Риено, не е така маце, таzи премия е 4аст от конюнктурпакета.
Кое не е така? Аз нали същото казах.Да търсят конкюнктурпакет. И препоръчах да погугълстват за приложението на реформата newsm78  сиреч къде се кандидатства за тази премия, Нали се сещате, че този въпрос с новата кола не ме интересува особено, та затова. сори за въпроса, но колко плащаше месечно за Пежото? Confused

Серди, Какъв е лизингът в немския смисъл и с какво се отличава той от лизингът в българския смисъл? newsm78
Лауфцайт/ период на изплащане

# 124
Серди, трябва непременно да се видим! Имам да те питам за тези потребителски кредити разни детайли.
Радвам се, че Малик е по-добре, другото не е съществено.
Моите бесове оздравяха и сега съм щастлива на спокойствие с Хамлет. Голям дебеланко ми е станал, днес чукнахме 6кг.

# 125
Иzвинявай риен, може би не бях до4ела като хората   bouquet
За пежото....помня ли?  newsm78 Помня 4е колата струваШе 15.500?.

За лиzинг, тук плаЩаШ на4ална вноска, после месе4ните вноски и след иzти4ането на лиzинговия период, я връЩаШ колата. Демек, вzел си я под наем. МожеШ и да я купиШ тогава. Обикновенно не е иzгодно zа 4астни лица.  Naughty

# 126
Ops,Татянка,  не ми се извинявай, крива съм днес, сигурно ми личи в писането.
Баси деня. Направо ще избухна, от сутринта ме ядосват разни идиоти, хем за ehrenamtliche Arbeit / е тва не ми идва на български/ става въпрос, хем се натискат  за обиране на лаврите и в стемежа си ти вземат задълженията . Ей, ще разстрелям някого!
А на този немски лизинг в бг му се вика оперативен лизинг. лизинг, при който владението на стоката преминава от продавача към потребителя след периода на потребление е финансов лизинг. Затова питах какъв е немския смисъл, понеже си мислех, че и тук са такива понятията. Ха дано ме разбрахте!

Някой да има народно лечебно средство срещу нерви и безсънние?Освен ментов чай

# 127
Татянка, зависи пак от предложението. Миналата година търсихме кола за мен, аз си исках Golf plus, но накрая излезе BMW1 защото имаха много тънка оферта.Мисля, че предложението беше от сорта на 108? на месец. Ние плащаме малко повечко, защото искахме екстри, но в месечната вноска влизат 20? за пълно каско, без значение колко шофьорски стаж имаш.

# 128
Паца, zа какво става дума? За лиzинг ли? А после колко трябва да платиШ, zа да стане колата твоя собственост? И колко км можеШ да въртиШ на година? Все пак на Серди йм трябва кола, която Ще се кара много, 1.ооокм на седмица  Naughty

# 129
Риен, има оперативан лиzинг и финансиращ лиzинг. Направих раzликата с Бг, щото там и на т.нар. финанцкауф му викат лиzинг, иначе си е същото де.
Лиzингът действително не е иzгоден zа частни лица по принцип, но в нашия случай се пада нещо като фирмена кола почти, а и има един пакет услуги, който плащаш веднъж годишно, а покрива абсолютно всички раzноски по колата, от zимни гуми и смяната им преz техническия преглед до всякакви поправки. От финансова гледна точка може би е по скъпо, но аz гледам и удобствата и свободата, които ти предлага. На края на лиzинговия период не си купил кола реално погледнато, но пък ако я купиш и скъсаш от каране, след три години пак нямаш иzгода от нея, zащото вече не струва нищо. Абе раzмисли от битово естество Crazy

# 130
Серди, еадвам се, че малкия е по добре.

Веч, 6 килограма са си добре. Моята миналата седмица беше 6 и 65см (висока и стройна мома) Wink

Да ви питам нещо друго... Колко време след раждането вzимахте желяzо? Аz вzимам Kreuterblut и zабеляzвам, чЕ ако 2 дена zабравя да си иzпия таблетките ме напада една депресия, почва да ми се вие свят и ми се спо постоянно. Ето сутринта бях една такава никаква. 1 час след като си иzпих таблетките и нищо ми намаше, свежа като репичка.  newsm78
Дали да ходя при лекаря си или това е нормално? И ако да, при кой... гинеколога или при Hausarzt.

Да кажа и аz zа лиzинга... BMW нямат иzгодни проценти, ние като купувахме колата вzехме zаем zа 1 година при лихва 5 процента.

# 131
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Някой да има народно лечебно средство срещу нерви и безсънние?Освен ментов чай

валериан Peace
в ДМ има чай за успокоение, пробвай с него...
аз го пиех след една нервна криза Tired

друго лекарство - смени града  Hug

днес и аз съм бясна  Twisted Evil
просто виждам как ми съсипват труда и хубавите идеи.
Риен ще ме разбереш - окепазиха ми онези рисунки   #Cussing out
пълен кич са направили от тях... *нямам иконка как ми излиза пяна от устата
отивам и аз чай да си правя.... Crossing Arms

# 132
Паца, zа какво става дума? За лиzинг ли? А после колко трябва да платиШ, zа да стане колата твоя собственост? И колко км можеШ да въртиШ на година? Все пак на Серди йм трябва кола, която Ще се кара много, 1.ооокм на седмица  Naughty
Да за лизинг. Ами хубавото е, че ако искаш след това я купуваш колата, ако не им я връщаш.Специално за нашата не знам колко трябва да платим ако искаме да остане наша. Не сме плащали начална вноска.Права си за километрите, че при толкова много ще излезе накрая доста солено. Както Серди обаче е казала има и доста глезотийки, като за прегледи, зимни гуми и т.н. На мен например ми дадоха за ползване друга кола, докато ми слагаха зимните гуми.
Гери, както казах ставаше въпрос за някаква оферта миналата година, която вече сигурно я няма. Ние гледахме и за Golf , който излизаше минимум 200? отгоре.

# 133
Сбъдваща, моите съболезнования. Стискам палци да нямате повече лоши преживявания. Пазете се, че има грипна епидемия.
Серди, браво за Малик, че е по добре!  Hug

Да ви питам нещо друго... Колко време след раждането вzимахте желяzо? Аz вzимам Kreuterblut и zабеляzвам, чЕ ако 2 дена zабравя да си иzпия таблетките ме напада една депресия, почва да ми се вие свят и ми се спо постоянно. Ето сутринта бях една такава никаква. 1 час след като си иzпих таблетките и нищо ми намаше, свежа като репичка.  newsm78
Дали да ходя при лекаря си или това е нормално? И ако да, при кой... гинеколога или при Hausarzt.
Аз не съм вземала желязо след раждането. Предполагам че е от недоспиване. Най добре да отидеш при домашния лекар.

Нашето Ауди го взехме на изплащане от Ауди(тоест от Ауди банк), имахме първоначална вноска, имаме месечна 280? и накрая на 3те години имаме още една сума да изплатим. Годишната лихва е 2,9%, което си е направо смешно, при условие че едно тагесгелдконто има повече лихва. Колата беше на 6месеца werkstatwagen и цената и беше с около 40% по евтина от новата.

Аз да похваля моето зверче, вече е 7кила и към 70 см (само на кърма, дори и вода не давам). Расте не се шегува! Става все по голям тарикат обаче Confused

# 134
Ами те с тия пакети малко zамаzват о4и  Wink Сметнете колко струват едни zимни гуми. Смяната йм е работа zа 30 минути и иzобЩо не струва много, аz не виждам zа какво бих могла да имам нужда от друга кола zа теzи 30 минути?  newsm78  СъЩото важи и zа сервиzи/инспекции. Когато колата ни е на инспекция, вzимаме от тях под наем един смарт zа 25? и готово  Wink Просто си правете сметката, дали е наистина иzгодно. Това zависи и от марката на колата, някои марки вzимат пове4е в сервиzа отколкото други  Wink

Общи условия

Активация на акаунт