106 минути в НЕМСКОТО добре балансирано Wii Fit общество

• 14 611
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • Germany
Аууу, Таня, сетих се- във вашата къща сигурно преди много години е живял един г-н Крист, който е бил убит при раzпра с пощальона и сега шпук-ва и прави миzерии на пощаджиите, докато превъртят Sunglasses

Oхоо, я да видим кой е гледал последните дни много филми-ужаси  Wink

# 196
Бис, благодаря за отговора, ще мина през аптеката след малко.

А за лекаря - ще изчакам до утре. Не съм от параноичните майки дето звънят веднага на лекар. Ако детето е видимо добре, успява да свали Т с парацетамол и няма признаци на обезводняване или болки в ушите, изчаквам 2 дни поне. Обикновено на третия детето е здраво или се подобрява значително.Е, за бебето бих потърсила лекар веднага. Дано не се наложи.

Като писах имах предвид че лекарствата ги дават безплатно, ако имаш рецепта от лекар. Но вие скоро се преместихте и не знам дали  имате вече здравни карти, макар че би трябвало. Или ползвате френска застраховка? Затова написах да минеш през лекар-за рецепта.

А иначе съм много приятно изненадана от  сервизното обслужване на моя компютър. Направо ме изненадаха неочаквано, тези хора все повече ми се издигат в очите. Преди 2 месеца моят лаптоп започна да се саморазрушава, и днеска ходихме с колежката и им занесохме 3 броя-събрахме каквото имаше неработещ и там. Един пич, много готин, така светкавично ни обслужи че ми скри шапката. Смениха ми цялата клавиатура заедно с панела за 1 час. Сега съм доволна, да видим колко време ще издържи. Имам такъв лош късмет с тези компютри, ползвам ги по 1 година и започват да се скапват, един се руши, на друг хард диска му гърми. Ужас.

Риен, може би Лозенец е вашето местенце, там има много  частни квартири, за плажа не съм убедена че има тоалетни, напиши Лозенец и всичко излиза, също Варвара, но там е абсолютно село.
За голям плаж може би този на ММЦ ще ви свърши работа, те не останаха плажове, ти изисквания имаш newsm78.
Иначе аз Приморско и Китен ги заобикалям отдалеч, макар че съм със страхотен спомен от една морска почивка точно на Китен, но това беше преди 15 год.

Забравих: ЧРД на Алекс!!!!

# 197
Бискара, най-вероятно говориш за моите снимки при Матернхорн - но беше преди година и половина и мисля, че не пазя координати на къщата..Търсила съм я по нета и запазаването беше чрез форма от един сайт Confused

# 198
Бискара, най-вероятно говориш за моите снимки при Матернхорн - но беше преди година и половина и мисля, че не пазя координати на къщата..Търсила съм я по нета и запазаването беше чрез форма от един сайт Confused

Много е вероятно.Мерси че се включи. А хубаво ли изкарахте там , или не бихте отишли отново?

# 199
О, Бис, пак мерси.
Не знаех че и тук лекарствата с рецепта са без пари. Първия път, който купувах лекарства от аптеката наблизо, бях с рецепта от болницата. Платих си като поп. Със здравни карти и немски здравни осигуровки сме. Интерснооо.

# 200
Не знаех че и тук лекарствата с рецепта са без пари.
Не всички, само детските Wink

# 201
  • Germany
Не всички, само детските Wink

newsm78 newsm78 Всички бе, Бибе,  newsm78

# 202
О, Бис, пак мерси.
Не знаех че и тук лекарствата с рецепта са без пари. Първия път, който купувах лекарства от аптеката наблизо, бях с рецепта от болницата. Платих си като поп. Със здравни карти и немски здравни осигуровки сме. Интерснооо.

Частна ли е застраховката ви или държавна. Ако е държавна със сигурност лекарствата на децата са без пари, ако е частна, там пише в договора при какви условия покриват лекарства, трябва да си ги купиш, и те връщат част или цялата сума, но мисля че пак трябва да е предписано от лекар. Мисля, че Татяна беше с частна и може да обясни по-добре, ако е нужно.

Може би лекарствата са били за теб. Възрастните плащат по 5 Евро на лекарство, за някои може и повече. Някои неща има повече сметка да отидеш да си ги купиш директно от аптеката, отколкото да чакаш при лекар, той да ти предпише нурофен и да отидеш в аптеката и да дадеш 5 евро, при положение че и без рецепта струва толкова.

Ама те пратих на доктор, не можеш да отречеш... Grinning Hug Да се оправят малчуганите.

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 22:08 от Biskara

# 203
Ривах, Бибе, ривах! Понеже платих 1000 евро отскок за една седмица, а нито стаята, стая,топлата вода идваше като й дойде мерака след като изтечеш 40 мин и на всичкото отгоре ми викаха от рецепцията- "тъз какво иска, ко ми съ прай на германка"- понеже исках предпазители на контактите. Тази година отивам заради баба ми, и между другото що да не си "починем" на морето "за без пари".
Таня не ме интересува какво ще кажат, аз пари излишни нямам. Crossing Arms Тази година съм българка. Тази цена е съвсем реална за частни квартири в началото на юни. Ако искат да си дават стаите, като им е кеф да са празни да искат повече пари.Аз давам за стая без климатик максимум 30 лева за всички. ако е хотел с климатик , ресторант ,гараж, вече друга работа. Те обаче паркинга за голяма екстра го имат. Зиме , прочетох , сега чета мисля и преглеждам оферти. апропо намерих доста добри оферти за Лозенец и Приморско. Отказвам се от Китен със тежко сърце. Но като казвате , че е селяния няма да се натискам Laughing

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 22:42 от rien

# 204

Само детските Peace а тя Бискара отговорила вече ...Аз отдавна не съм плащала по 5Е  Rolling Eyes Всички лекарства за мен съм ги плащала на пълна сума - държавна съм Sad

Бискара, на нас много ни хареса - бяхме началото на октовмри обаче, нямаше още сняг, беше топло много за сезона и обикаляхме планините на воля Wink Няма такава красота Peace

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 22:25 от Майра

# 205
  • Germany
Риенски, огледай и във Влас - аз и в твоята тема съм написала, там има изгодни предложения и е на стратегическо място. Или пък в Новия град Несебър /защото в Стария е скъпотия  ooooh!/ има също много изгодни предложенийца - аз там съм почивала евтинко  Peace

# 206

Само детските Peace а тя Бискара отговорила вече ...Аз отдавна не съм плащала по 5Е  Rolling Eyes Всички лекарства за мен съм ги плащала на пълна сума - държавна съм Sad

Бискара, на нас много ни хареса - бяхме началото на октовмри обаче, нямаше още сняг, беше топло много за сезона и обикаляхме планините на воля Wink Няма такава красота Peace

Аз последно Окт. пих АБ за цистит. Тогава ми взеха 5 евро. Сега може да е друго, към ТК съм.

# 207
ЗА АБ може ..Не са ми изписвали тук никога. Аз за разни кремчета и желязо например докато бях бременна казвах, ама те явно попадат в друга категория Rolling Eyes

# 208
  • Germany
Аз пък си мислех, че за всички лекарствата са безплатни - независимо дали си частно или държ.  Rolling Eyes

# 209
О, Бис, пак мерси.

Ако  са били таблетки с желязо или йод, те не се плащат от касата. Има рецепти, който са т.нар. приват и тях си плащаш изцяло.
Аз да ви кажа май не съм вземала от аптеката лекарства за мен само с доплащане.  Все са ми такива, дето не поема касата. Аз слава богу и не съм боледувала много  Praynig И аз съм към ТК

Честити рожден ден на АЛЕКС. Да расте здрав и радостен и да има едно щастливо детсво. И все така да радва маам и тати.

Гея добер завърнала се сред нас. Надявам се скоро да сте в пълен състав в къщи и да можеш да се зарадваш истински на съкровището си.

На Яна днес и биха първата ваксина и цял ден беше много кисела милата. Сега спинка. ДАно е по-спокойна ноща, че и зъбите май я мъчат напоследък (така поне каза педиатърката)

Риен мен пък Китен много ми харесва. Ама сам ходила за последно маи преди 5 години  newsm78. И там т.нар южен плаж не е хич ката нафрашкан като залива Атлиман и дои има тоалетна в ресотранта на плажа и даже беше що годе нормална. И даже плажа не беше само с чадъри и шезлонги както е на Приморксо.
Но аз съм фен като цяло на южното черноморие и всички дето си изброила ми харесват. Само дето нямам актуална информация. Така че надали ще ти чърши работа. Ама само да ти кажа с колите трябва ама адски много да внимавате, че са много бързи и срачни. Надявам се, че не сте с Фолксваген, че на тях са били станали адски спецове. #2gunfire

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 22:46 от petka80

Общи условия

Активация на акаунт