Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря дървена активна гимнастика за бебе?
Какви са препоръчителните книги за сън на бебета и как да избера подходяща книга за спане на бебе?
Какви храни са подходящи за бебета след обяд?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря дървена активна гимнастика за бебе?
-
Какви са препоръчителните книги за сън на бебета и как да избера подходяща книга за спане на бебе?
Когато избирате книга за сън на бебе, вземете предвид индивидуалните нужди и предпочитания на детето, както и методи, съобразени с неговото развитие. Важно е да изберете книга, която предлага съвети и техники, които са подходящи за вас и вашето дете. Консултирайте се с педиатър или специалист по детско развитие за помощ при избора на подходяща книга.
-
Какви храни са подходящи за бебета след обяд?
-
Какви са препоръките за избор на помпа за кърмачета?
-
Как да избера подходяща детска активна гимнастика?
-Вчера бяхме малко на шопинг,мъжа ми нямаше време да се качи да остави торбите и отиде направо на работа.Като се върнал нощеска ги метнал в кухнята.Между въпросните покупки имаше боти за свекито(има скоро рожден ден),чанта в същия цвят и кожено палто.Специално за чантата обикаляхме 100часа,за да пасне на ботите и то пък намерихме едно към едно.В торбата с ботите имаше черна и кафява боя.Иииии......Ангел се наспал,малко по-рано от нормалното.И всеки ден идва при нас,малко гушкане и борба и ставаме.Но.....точно днес решил да мине първо през кухнята.Първо идва и ни носи две ризи на баща му,след малко си намерил анорак,който беше за него и си го облякъл иииии затишие.Някъде в заспалото ми съзнание прониква мисълта,че не чувам повече шумолене на торби и Анджи доста време(около 5 мин.)не се появява.Измъквам се от леглото, отивам до кухнята,отварям вратата и ми прилоша-по целия под размазана боята за обувки,ботите за баба му извадени и целите омазани,а за анорака му няма да говоря
, за това е бил и кошмара с растроиството (виновно за зачервеното и дупе и гузната ми съвест че реших да се наспя
Но той понякога идва 4ак в 20.30