106 минути в НЕМСКОТО добре балансирано Wii Fit общество

• 14 615
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
ЗА АБ може ..Не са ми изписвали тук никога. Аз за разни кремчета и желязо например докато бях бременна казвах, ама те явно попадат в друга категория Rolling Eyes
Да, всички лекрства, които спадат към "екстри" и здр.каса е решила, че може да се мине и бе тях, ги издават на приватрецепт и си ги плащаш до стотинка. Моят миналата година 3 пъти се разболява и трите пъти все едни изгъзици му изписваха, уж по-така нали, да помогнат повече и всеки път си плащаше всичко. Как един път не се объркаха да му дадат един касенрецепт Confused
На мен не ми се е налагало в последно време newsm78

# 211
ЗА АБ може ..Не са ми изписвали тук никога. Аз за разни кремчета и желязо например докато бях бременна казвах, ама те явно попадат в друга категория Rolling Eyes

Това е друго,да.

Аз пък си мислех, че за всички лекарствата са безплатни - независимо дали си частно или държ.  Rolling Eyes

Не са безплатни.
Мисля че имаше нещо от гледна точка на условия и % при частното застраховане. Понякога излизало по-изгодно да си плащаш сам прегледи  и лекарства, в зависимост от сключения договор. Само съм чувала, не знам със сигурност.

# 212
Бибе, то и аз по тази причина се самолекувам с капки за нос и парацетамоли Embarassed
На доктор не съм ходила не знам откога, като изключим гинеколога Wink

# 213
  • Germany
Мисля че имаше нещо от гледна точка на условия и % при частното застраховане. Понякога излизало по-изгодно да си плащаш сам прегледи  и лекарства, в зависимост от сключения договор. Само съм чувала, не знам със сигурност.

Ами може и така да се каже, но зависи от честотата и вида заболявания - в нашия случай е добре, че сме частно - както са ни нападнали болестите напоследък  ooooh! ooooh! ooooh!

# 214
Аок имат договор с ратиофарм и дори държавните са безплатни.
Зависи кой лекар ти ги предписва. вие пък плачете, че нямате бе. Кой ви бие по главата да се правите на богати. На мен само безплатни ми изписват щото мрънкам. / за съжаление с право/ И навсякъде побългарих германия и ходя с връзки

# 215
Риен, Риен, вместо да мъкнеш хората лятото по чалгарията, защо не ги заведеш на Ковачевица или някъде около Папаз Чаир - планина е, чисто е, по Струма има почти всеки ден разни рафтинги, разходки, чевермета, разходка до Лещен, Мелник, Гоце Делчев и Сандански минерални плажове, цЪрвено вино...Хем само българи ще гледат, хем няма да си късаш нервите, хем и с добри впечатления ще се приберете?

# 216
  • Варна
Добър вечер,момичета

Незнам на какво викате тройнокритичен ден,но сега ще ви разкажа как започна моя #Crazy-Вчера бяхме малко на шопинг,мъжа ми нямаше време да се качи да остави торбите и отиде направо на работа.Като се върнал нощеска ги метнал в кухнята.Между въпросните покупки имаше боти за свекито(има скоро рожден ден),чанта в същия цвят и кожено палто.Специално за чантата обикаляхме 100часа,за да пасне на ботите и то пък намерихме едно към едно.В торбата с ботите имаше черна и кафява боя.Иииии......Ангел се наспал,малко по-рано от нормалното.И всеки ден идва при нас,малко гушкане и борба и ставаме.Но.....точно днес решил да мине първо през кухнята.Първо идва и ни носи две ризи на баща му,след малко си намерил анорак,който беше за него и си го облякъл иииии затишие.Някъде в заспалото ми съзнание прониква мисълта,че не чувам повече шумолене на торби и Анджи доста време(около 5 мин.)не се появява.Измъквам се от леглото, отивам до кухнята,отварям вратата  и ми прилоша-по целия под размазана боята за обувки,ботите за баба му извадени и целите омазани,а за анорака му няма да говоря ooooh!При въпроса ми,защо бе Ангеле-ами незнам бе мами.Дадох му салфетки да почва да чисти,след 2-3 минути-о,мами болят ме колената,няма да чистя повече ooooh!Ботите БЯХА кафеви,но явно не му е допадал тоя цвят и беше мазал с черната боя.Боядисах ги целите.От там парцала и легена,и търкай майка,докато свят ти се завие.Търкам и си мисля,че явно това ни е орисията на майките с палавите дзверчета-все да си вървим с легените и парцалите.Сърфи мислех си за теб Wink Чак много не му се ядосах,или поне нямах още сили(преди закуската и кафето не съм много в час) и добре,че нямаше поражения над другите неща,т.е. над моите,че незнам тогава.....абе пак си казвам да са  ни живи и здрави,а пък другото......
После малкия беше в няква криза и се дереше неистово и само викаше дай,дай и дори ревеше за някой боклук,който понечех да хвърля. ooooh!Лудница #Crazy
Сега вечерта бяхме на ресторант,ъдето и двамата летяха като вихрушки,а Анджи реши,че единият от персонала е Дядо КОЛЕДА и само ходеше и го преследваше да го пита дали е вайнахтсман.добре,че човека беше готин и само им се радваше,дори на края като му се извиних,почти ми се скара,че нямало защо,така трябвало да бъдат децата.

По някое време мъжа ми слезе да вземе пощата и ми носи една бележка,че имам пакет за мен,който чакам и го оставили на някой си на съседната улица Shockedпри положение,че си бяхме през цялото време в къщи,а със сигурност и доста от съседите,но явно тия пощальони са полудели нещо.

А по въпроса за малкия бриф-може но само тук на място с големия бриф,мъжа ми го е правил.
А за лекарствата -два пъти личния ми е изписвал АБ и ми беше безплатен,но например разни капки за бронхит съм си ги плащала.
Безплатен ми беше и утрогестана(за задържане на бебето).

Хайде, лека нощ

# 217
Ех - аз   да  се  похваля - на  детето  му  растат  зъбки  tooth , за  това  е  бил  и  кошмара  с  растроиството (виновно за зачервеното  и  дупе и гузната  ми  съвест че реших да  се  наспя  Embarassed ) за  сега  е затишие ...

Цитат
Маярм02, много добре те раzбирам, още ми е кошмарен спомен недоспиването от първата година. Ти съвсем сама ли си със Зара? Нямаш ли някой, на когото да можеш да я оставиш да я раzходи примерно час-два, докато ти се наспиш?
съдбата  не  ни   щади  много ,но  добре  че  е  сестичето  ми  да  ни помага,но  за   моя  беда  се  готви  за  изпити  в   унито и  не   искам  да  я  врънкам  да  помага -тук  е  място  да  пожелая  успех  на  всички   в  сесия!!! smile3523

за  пощальоните  и тям  подобни  думи  нямам  /  до сега-  пращала съм  с  хермес (лаптопа  ми  е доставен  чрез тях/за  това  и ги избрах.../ - пратката  така  и  не   пристигна! дхл  са  ок май  си   зависи  и  от   доставчиците -нашите не  са  толкова  набожни  и  не  четат  библията  за  да  си  въобразяват  че  и  на  Христос  дават  пратки  за  съседите  му ....
..... но  понякога  вземаме  и   за  съседите  пакетите,за  име   не  ни  питат  ,но  има  в  къщи  един  пакет  които  стои   сигурно  от   2 години  и  още  не  сме  го  отворили-  нагоре   прочетох  някаква  бомба Shocked  а  преди   коледа  митбевонерите  ми   са  взели  и  още  един и   него  не  са   прибрали  още .... Rolling Eyes 
дали  не  трябва  някъде  да  се  обадим   че са  тук  нещата ,ако  случайно са  забравили  да   напишат  бележка,че са  при  нас newsm78

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 02:15 от mayarm02

# 218
  • Germany
Който не е гледал филма Нотинг Хилл го препоръвам горещо, и тук малко поздраве от филма: http://www.youtube.com/watch?v=4JFT4lfLpVY  Party Party Party

# 219
Wink много  сладък! котката  ни е  също  толкова  откачена  като  този  Спайк - адаши  са , нашия е такъв може би   защото  е  правен  опит от 3 годишно  хлапе  да  го изпере  в автоматичната  пералня   като е  бил  малак, интересно  ми е  с  героя  какво   е  станало  че  е  такъв  #Silly

# 220
дали  не  трябва  някъде  да  се  обадим   че са  тук  нещата ,ако  случайно са  забравили  да   напишат  бележка,че са  при  нас newsm78 [/i]
Не някъде, а при хората, за които е пратката Laughing
Не винаги остават бележки в кутиите, това не означава обаче, че трябва да съхраняваме комшийските пакети с готини Wink звънваш им вечерта на вратата и им го даваш.

Добро ви утро Simple Smile

# 221
Чета, нищите почивките в БГ. Аz имам едни много хубави спомени от Бяла, където бяхме в една малко семайно хотелче и отвратителни от Соzопол. В Соzопол бяхме в 3 zвеzден хотел на ТУИ, където в бара само гледаха да те преметнат и не ти връщаха ресто беz да кажат нещо. Там ходихме и в два по хубави ресторанта и ни увикаха. Чак аz като си отворих устата и им се раzкрещях и почнаха да се отнасят нормално. Че така де, докато не направиш сервитьорката на гъz тяб те правят на такъв. И от тогава не ходим в БГ. Но искренно ви препоръчвам остров Крит, там яденето като в БГ, а сервитьора дори и да те напсува не го раzбираш  Wink

Аz от ДХЛ съм доволна, поzнаваме се вече с доставчика, че аz събирам колетите на целия блок. Но най доволна съм от Packstation. Поръчваш (аz поръчвам най често в Амаzон ) и на СЛДВАЩИЯ ден в 12.00 си пробирам поръчката от Packstation а.

# 222
Мая, ти ме уби. Как така съхранявате колети с години?  Shocked Не искам да те плаШа, но това се води Unterschlagung. Както са писали другите, полу4ателите вероятно не са полу4или иzвестие и не zнаят къде да си търсят пратките. Но вие zнаете, къде да ги zанесете  Peace

НаШата поЩальонка е супер, Щом тя е на смяна, вси4ко върви добре  Wink Но при нас пък Хермес са кофти. Куриера е един маzен, ужас, семейство Флоддерс ряпа да яде, и zа капак се каzва Мооzкопп  Joy Но той понякога идва 4ак в 20.30  #Cussing out

# 223
Момичета, под шок съм. Емма вчера падна зверски от стола със стъклена чаша в ръка, кръв шуртеше от къде ли не. Нито аз, нито баща й можахме да реагрираме супер адекватно, съседката да ни е жива и здрава помогна да й спрем кръвта. Сега има 4 шева за разкош, но като помисля колко близо беше до окото и...все такива картинки ми бяха цяла нощ в съзнанието Cry

# 224
Oлее Шоши, направо ми спря сърцето докато четях, а си представям на вас какво ви е било Cry
Ама как бързо стават белите значи. Дано ви мине стресът бързо и раните да оздравяват лесно и да не оставят белези Hug

Общи условия

Активация на акаунт