106 минути в НЕМСКОТО добре балансирано Wii Fit общество

• 14 562
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Мале, с кво ги храните тия бебета, бе? Shocked
Моя щиглец още няма 6 кг! ooooh!
Ванче, как така спи по толкова малко? Много странно, обикновено спят доста на тази възраст.
Моя като откара понякога от кърмене до кърмене, поне 3 пъти на ден. А вечер си е първа пушка в 21 ч, но после в 23 е гладен като вълк и откарване като скачени съдове до сутринта.
Мамун, нашия доктор ми заяви същото за помпата. Хем сме толкова "елегантни" Joy Имам ръчна Медела, ще карам с нея

# 31
Отивам да нахраня мъжете и после ще ви пиша колко печелят германците и кой овлажняващ крем препоръчвам.....

Гея, честита ви дъщеря и сестричка   bouquet

# 32
Коте, какво ядене по това време? Обяд или ве4еря?  Laughing

# 33
  • UK
Ох, милия Малечко... Сестра ми кара мононуклеоза преди година и нещо, с усложнения, с какво ли още не. Беше ужасно. Дано се размине леко и бързо и без болници, че тя стоя един месец само докато разберат какво и е, а после още за да я излекуват, ама при нея наистина имаше усложнения...

# 34
  • Germany
И моите ядат по това време всеки ден  Embarassed следобедна закуска искат хората  Embarassed Embarassed

# 35
Ние закусваме стабилно след сън, тоест към 15.30, 16 Казвам ние понеже и аз съм в това число.скоро ще си преместя линийката назад.  Joy
Коте, чакам с нетърпение.
Да попитам може ли от фимозата да не пишка моето дете , а да пълни пампите със стуулганг по 5 пъти на ден. Питах и лекар, нормално било да не пишка повече от един път на ден.Вече им нямам никакво доверие.

# 36
  • Germany
Ох тъкмо щях да ви пиша как ме нервят с тая фимоза в една друга тема. Кака ви Деси тука дет се вика вряла и кипяла във фимозите, акъл ша ми дават те, аз дето до професори педиатри бях стигнала в София, за да направя най-доброто за детето ми и бях проучила всичко...абе кво им се вързвам и аз  Whistling Whistling но понеже искам да им помогна да не правят глупости, но всеки е отговорен за постъпките си  Whistling

Риен какво е стуулганг - ако ли е това    Embarassed Embarassed

# 37
ох  да  имах  пистолет  днес  щях  да   го  ползвам  smile3511  -  тройно  критичен  ден   и  при  мене   ,не  само  със   щулганга  на   малката  ,а  и  на  котката  newsm61 сега  и   двамката  спят  а   аз  с  парцала  , а  като   доиде  ред  аз   да  се  наредя  в  леглото  те  свежарки -  нищо  не  се  е  случило  #Cussing out   в  следващия  пост   ще  ви  питам  за  антидепресанти...

# 38
Татяна, мъжа се връща от работа и обядвовечеря, а децата му правят компания с плодове нещо като късна следобедна zакуса. Не ме питай по колко пъти на ден слагам и вдигам масата Crossing Arms

Г_н Цвегат проследи кой колко пари печели в Германия.
Окаzа се, че една стриптиьорка(3200) печели повече от един пастор(2700). Заведоха невинния пастор в стриптиzьорския клуб дадоха му един портокалов сок да си навлажни устните и го zаставиха да иzгледа "представлението". След което го попитаха дали намира zа справедливо стриптиzьорката да печели повече от него  Rolling Eyes Пилотите вzимат по_малко от лекарите (Oberarzt), а последните по_малко от химиците. Депотатите вzимат по 7000 бруто беz бонуси, а министира на труда 17 000, което е по_малко от колкото получават банквите шефове. На върха на пирамидата са менаджерите на големите компании, които припечелват по 1,5 милиона месечно  Shocked

За дерматологични проблеми и при АД горещо препоръчвам Hautberuhigende Creme 12% Omega и Hautberuhigende Lotion 12% Omega на Еucerin.

За къпането когато моите бяха бебета се придържах към немската система, сега всяка вечер мием дупе, генитали, лице, ръце и zъби, преz вечер душ беz коzметика и един път в седмицата баня, преz лятото програмата е друга Wink

Сердика, бърzо оzдравяване на Малик, дано не се налага да влиzате в болница.

# 39
Rien, не знам дали има връзка пишкането с фимозата. Но знам от нас Криси като беше на 2-3 дена, не пишкаше въобще, а имаше ако по няколко пъти. Беше се обезводнил, дори беше на система в киндерклиниката. Имаше и температура. Ако пие достатъчно мисля че е трябва да пишка поне 3пъти на ден.

Аз реших, ще вземам гимнастика. Някой да ми препоръча някоя готина, шареничка.

Вечи, ами на не спи. Спрях да му мисля спи или не спи, или пък да насилвам детето. След кърмене заспива и по някое време се буди започва се едно протягане, усмихване и като ококори тези очи ooooh!.  Вечер си лягаме, на тъмно го кърмя и да заспи по лесно ама пак около 1 ми трябва. Заспива към 21-22 после яде в 1, 4,7и 9-10 тогава ставаме. Имаме и леки вечери като спи по 5-6часа ама скоро не ни се е случвало  Tired

# 40
Риен, в болницата още ги проверяват дали могат да пишкат и ако няма пречки момъка може да си живее с фимоzта беzпроблемнно (както е големият ми син). Няма начин да е от фимоzата, а ти откъде zнаеш, че не пишка нали Марк е още с памперс?

mayarm02, ако кърмиш zабави zа антидепресанти и аz колко пъти съм им се точила, даже накарах мъжа ми да си смени кода на чантата, в която ги държи да не прегреша в момент на лудост. Направи си един топъл чай от лайка и дишай дълбоко Peace

# 41
Аууу, забравих да се похваля че съм на диета Crazy

# 42
Таня, диагноzата я поставиха на баzа на кръвната картина, силно увеличен брой на левкоцитите плюс още нещо си, както и по симптомите (в случая температурата) и подутите жлеzи. Сърфи, и аz се питам дали няма друго име на бг.
МГМ, помня аz как се иzмъчи сестра ти... При Малик усложненията са вече на лице под формата на бактериална гнойна ангина. Дано да zадържим положението поне да се се влошава, щото ще подивея. Къса ми се сърцето дато го гледам таzи малка нещастна купчинка човек, който лежи свит на дивана и скимти. И не мога и не мога да му помогна.

# 43
  • Germany
mayarm02, също и чай ХъниБуш ти препоръчвам  Peace Peace

# 44
[/quote]

Ох, искрено ме разсмя.  Joy Joy Joy. Това за тройно критичен ли го броиш?

Добър вечер.

Серди, надявам се детето да е по-добре. Ако трябва да си призная на мен вчера ми мина през главата мисълта за мононуклеозата, но  не посмях да ти го напиша. Важното е че са разбрали какъв е проблема, и ще вземат мерки. Едно приятелско рамо му удрям на това дете , и да се оправя бързо.

Общи условия

Активация на акаунт