106 минути в НЕМСКОТО добре балансирано Wii Fit общество

• 14 584
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, мами!
Отдавна не съм влизала тук да чета. Днес влязам специално да поздравя Гея за раждането на дъщеричката и. Да и е жива и здрава!  bouquet

# 76
Shocked УжасТ!
Признавам, че не купувам често био месо обаче.

# 77
Ужас  Shocked Деца в ДГ с менструация?  #Crazy
Ние купуваме само био месо zа ястията, които яде и малката. В таzи връzка,днес ми се стори 4е пилето е поскъпнало много, 21? на килограм  newsm78

# 78
  • UK
Да са ми живи и здрави баба ми и дядо ми, знам откъде ми е месото, яйцата, зеленчуците, всичко.

# 79

На една моя позната детето и имаше подобен проблем на 6 год. Едвам успяха да овладеят нещата. Направиха обстойно изследване с какво се храни семейството, и се установи че ядат доста дробчета и пилешки продукти. Спряха месото, и с инжекции детето се оправи.

Био месото и то е една доста спорна тема. Понякога казват че са био кокошките които са гледани на открито и за заклани по определен метод, не толкова драстичен като обикновения. Но никой не споменава че дори и на био кокошки дават антибиотици и стимуланти в допустими дози. Човек май не може да иам сигурност, макар на етикета да е написано био.

# 80
  • Germany

Shocked Ново двайсет  Rolling Eyes А при момченцата за какво ли да следим  Thinking може би за окосмяване...

За Падерборн нямам думи просто  Cry Cry С всяка следваща такава история ме подгонва параноята и ставам все по-мнителна  Confused

# 81
[
За Падерборн нямам думи просто  Cry Cry С всяка следваща такава история ме подгонва параноята и ставам все по-мнителна  Confused

Може ли да ми пуснеш линк да прочета?

# 82
Честита девойка на Гея, бърzо въzстановяване и много, много радости   bouquet
Не ща да си мисля, просто...

# 83
  bouquet    servus!

ГЕЯ, ЧЕСТИТА ТИ ДЕВОЙКА! ТЯ МНОГО ЧЕВРЪСТА ТАЯ МОМА    Simple Smile   ДАНО ВСИЧКО ДА И СЕ ОТДАВА ЛЕКО И БЪРЗО НА НЕЯ! А ТИ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАШ
    Hug

Зиме
, данке за рецептата     bouquet

Момичета, не ми стига времето и резултата е, че не си доспивам... Не знам как е при вас.

Хубави емоции през почивните дни ви пожелавам     bouquet

# 84
Едно туристическо питане.

Планираме ски-ваканция, обаче детската лекарка ни каза, че Яна трябва да спи на надморска височина не повече от 1000 метра. Знае ли някой/ бил ли е някой в такива зимни курорти, където хотелите са под тази надморска височина и имат наблизо ски писти, така че не само да покараме ски, но и евентуално да се приберем в хотела за няколко часа. Някак си не си представям как цял ден ще вися по кафененца само и само да угодя със ски-училище на щерката. Мъжът ми е намерил нещо в Оберсдорф, но там хотелът е в ниското, а до пистите се стига с лифтове, което май не ме устройва много.
Бибе, помня, че вие миналата година бяхте някъде в Алгой, но нямам време да търся из старите теми.

На всяка информация съм благодарна.

# 85

Една виртуална почерпка от мен Grinning

# 86
  • Германия
Мишке, Оберхоф в наш`та гора е малко под 1000м.  Thinking

Тоничка, ти да не помъдряваш днес?

# 87
Тони4ка, да ти е 4естито името   bouquet (поне така предполагам, 4е праzнуваШ днес  Blush )

МиШке, аz се сеЩам zа Зауерланд, Винтерберг. Хем не е много дале4е. Другата събота сме там в района, мъжът ми е родом от там  Wink

# 88
Пепе и аз за Оберхоф щях да пиша, че аз много си го харесах нещо и вече два пъти ходихме, но не през зимата за ски. Последния път ходихме с кумците ни там и по случайност открихме български ресторант, който се държи от едно семейство. Мъжът е българин, а съпругата му така добре говори български, че може да заблуди, че е наше момиче. Хапването беше страхотно и накрая даже намазахме по ракийка от домашните запаси на чорбаджията  Laughing , а като затвориха седнаха с нас на лафмохабет докъсно

Тоничка, мерси за почерпката! От това с маслинките ще се въздържа, но на бонбоните не прощавам  Laughing . Да си жива и здрава!

# 89
Мишке, ние ходим в едно селце на няколко километра от Оберсдорф, даже след десетина дни сме пак там за малко. Болстерланг се казва, не знам на колко метра е, но е под 1000. Самото селце е много малко и толкова спокойно, та чак скучно, но за с деца е идеално (няма парти-марти и апресши в селото искам да кажа Wink). Свекърите и те всяка година там карат ски и спят в този хотел в Sonderdorf (двете села са свързани) точно до лифта е, а освен това и трите ски-училища са буквално на 2 крачки. Свекърът от пистата само отбива 50 метра в дясно и си отива по ски в хотела Simple Smile Ние обикновено наминаваме само за няколко дни и си взимаме фериенвонунг някъде из селото, но където да сме винаги достигаме без проблем пеша до пистата и училищата....

Тоничка, да си жива и здрава  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт