106 минути в НЕМСКОТО добре балансирано Wii Fit общество

• 14 569
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Бибе, аз помня още вашите вълшебни снимки от една ски-ваканция, май миналата година беше. И още тогава се бях запалила по това място, но не можахме да намерим полети. Тази година няма да ни избяга. Точно ски-училища ми трябват, но да са на удобно място. Има ли нещо и за големите или да очаквам само писти с обратен наклон  Mr. Green?
А иначе забавления кой знае какви не ми трябват, достатъчно ми е да покарам и аз малко като нормален човек, Мишков ще пази Яна. А като си познавам чаветата, така ще ми пият енергията ежедневно, че ще заспивам със Сънчо.
Паца, предполагам имаш предвид Оберсдорф?

Татяна, ако имаш преки впечатления от Винтерберг, сподели, че иначе всички изглеждат апетитни на уебстраниците. Иначе поразгледах, на хубаво място се е родил мъжът ти  Mr. Green.

Утре зарибявам Мишков.

# 91
... или да очаквам само писти с обратен наклон  Mr. Green?
О, съвсем не, писти има всякакви там_ цялата цветова гама
Трите скиучилиЩа, които споменах, се намират около БаЗислагера под "Дорфлифт"_а. ОставяШ голямото дете там, мятаШ се на влека (Dorflift), спускаШ се после по синия номер 12 (zа zагрявка) до лифта, гаz с него до върха, а от там каквото ти дуШа иска Wink По някое време се спускаШ пак до баzислагера, прибираШ си детето и отивате да раzпускате. Глей как чак раЗчет ти направих набърЗо Laughing

# 92
Глей как чак раЗчет ти направих набърЗо Laughing

Зарибих го, Бибе! Жива да си! Ще чакаме обаче отчет от посещението!

# 93
Дайте идея за подарък за 18 годишнина. Мацката е много креативна, не е необходимо да е скъпо, важно е да е оригинално, Много сме близки, всякакви шеги са добре дошли. Аз мислех да й подаря торта от тоалетна хартия с посланието /" Като стане възрастен на човек му трябват две неща/ подкрепа от семейството и "материал" да забърсва следите от грешно взетите решения"   Wink Сега съм решила да реализирам идеята в картичка, а за весел подарък нямам вече идея. Освен това съм й направила еда касичка /прасеннце, и вътре има събрани "стотинки"

# 94
Мишка имах точно Оберхоф предвид, както е казала пепеляшка. Намира се в Тюрингския лес.Само не знам как е през зимата за ски, защото не сме ходили.

# 95
  • Немция
Здравейте, девойки!
Намерих малко време за вас! Да поздравя Гея за новороденото й детенце- да расте здраво и безгрижно дете, нека има лек житейски път!

Стана ми интересно за ранния пубертет- има ли статистика доколко е зачестил той в последно време?(Нямам време в момента да чета статията от Сърфинята, може би тя дава някакъв отговор). Бях чела теории преди време , че ранният пубертет при момиченцата увеличавал риска от развитие на поликистозни яйчници при тях.

Дано се приключи скоро с газовата криза... Знае ли някой тук дали в ДЕ е позволено окачането на климатици - дали поставянато на външната инсталация е позволена от която и да е страна на апартамент, къща(което доста ме съмнява).

В тукашен регионален вестник попаднах на една доста колоритна снимка на нашенец, оцеляващ в газовата криза(направих си труда да сканирам и кача снимката, за да я видите и вие):

Стана ми обидно, когато видях що за образ са избрали за първата страница на вестника. С конкурс ли са го избирали този "красавец" с проядените зъби.... #Cussing out
И без това хората не знаят много за Бг и с този фотос предполагам какви асоциации биха си направили !

# 96
Anschreiben на вестник бих направила веднага.

# 97
  • Немция
И на мен ми се искаше да подам оплакване във вестника, но ме домързя за мой срам и сега само мрънкам по форумите. Thinking

# 98
  • UK
В Клюкарника имаше тема за някакъв репортаж на CNN, май, за това как България се справя с газовата криза и всички се възмущаваха, че кадрите бяха само от този тип. Не съм го гледала, нито четох темата, просто погледнах първа страница. Явно обичат да ни представят като цигани с развалени зъби в западните медии. Simple Smile

# 99
  bouquet   servus!

Я да сменя малко темата. Днес Йонас става на един месец и искаме да ви почрпим по този повод и да споделя, че се стреснах как ЛЕТИ това време. Всеки ден в грижи и занимания и ето, че минал цял месец    Wink

Mi6e и Сбъдваща, как се справяте, момичета?

Хайде хубав ден! Аз отивам да храня юнака    Flutter

# 100
4естит 1ви месец на Йонас   bouquet

Бибит, снимката наистина е обидна. Както и турския кенеф  Sick

Впро4ем не ви раzправих какъв средноноЩен екШън имахме в петък. След ве4ерята и виното (най ве4е) zаспахме пред телевиzора. Събудих се в 2 и се ка4их zа да лягам. Мия си zъбите и се 4удя от къде ли идва иzведнъж една смрад? И ето 4е от дуШа иzлиzа не само вода, ами от тия 4ерни отстатъци които се обраzват по каналите  Sick Вzимам един пьомпел и по4вам да помпвам. Иzлиzа все пове4е от таzи гадост, но каналът (тръбата между дуШа и мивката) си стои zапуШен. Сляzох долу zа да вдигна мъжът ми от канапето. Двамата по4ти цял 4ас помпахме, вадихме гадости от дуШа, а бе ужас беШе. Сложихме хими4еска бомба, която zа Щастие имахме вкъЩи, и на следваЩата сутрин продължихме, докато най сетне не се отпуШи  ooooh! Та...ето какво се прави у нас в 3 посред ноЩта  Tired

МиШке, нямам преки наблюдения. ИzобЩо не си падаме по zимен спорт. Но мога да пораzпитам. (Мъжът ми е родом от ВарЩайн, свекър ми е пивовар  Mr. Green ).

# 101
  • Немция
Цвете, каква тлъста почерпка!  Flutter Да ти растат здрави децата и да НЕ лети толкова бързо времето!

Татяна, голямо начало на уикенда сте имали... Добре,че сте справили успешно с отпушването на запушването. Sunglasses

За снимката предполагам, че всички журналисти търсят сензации, цопвайки такива гнусни снимки във вестниците, с които се надяват да направят четивото им по-пиперливо. Даже макетът с кенефите не ми се стори толкова скандален, колкото този беден беззъб човечец, изтипосан на снимката.

Да се похваля, че получихме качествен материал за зелеви сърми- наши познати ни подариха огромна глава кисело зеле(Боже, какви неща почнахме да си подаряваме тук Crazy), от която врат първите зелеви сърми за тази година в тенджерата. Зелето е малко твърдо(в ДЕ е правено), но на киселяк е издокарано превъзходно! Мляс-мляс!

# 102
За съжаление такъв е имиджа на България. Цигани с каруци в центъра на София. Това е сензация за тях, те каруци нямат. И естествено защо да не покажат премръзнал балканец, опитващ се да оцелява по време на газова криза. Колкото и да ни е тъжно това е нормална гледка в София и другите градове. 

# 103
  • Варна
Привет,

Цвете,да ти расте все така здраво и хубаво момчето Hug и момиченцето,разбира се Wink

Гея,да ти е жива и здрава дъщеричката  bouquet Да папка много,да расте бързо,да е весела и да е палава за радост на мама и татко Hug

От все сърце желая на болничкия Малик бързичко да оздравява и тия болести да го оставят на мира Hug
Риен,защо не му я оправите тая фимоза на детето и ако мислиш,че това е проблем и да не пишка.Незнам,но според мен не е нормално да пишка по един път на ден.Аз на моя,ако му махна памперса на около половин час пика.Дори онзи ден реших да си купя от ония звънци дето се навиват докато готвиш нещо,за да ми напомня,че в повечето случаи изключвам.
А,Деси да те питам,видях че и вие сте оправяли фимоза-как им изглеждат пишлетата.На моя му се показа главичката,кожата си седи на зад и въобще не я покрива.Незнам това нормално ли е?

Ох, и мен много ме ядосват с тия репортажи и снимки за България.Абе,Бис не съм много съгласна,че чак пък това е нормалната гледка и то пък в София,за Варна пък да не говорим WinkНо е тъпо,бях гледала някакво рекламно списание за летни почивки,е и какво си мислите-България представена с един дядо на полето с магарето и каручката.Не знаех да се смея ли ,какво ли......

Днес направо паднахме след изцепката на голямото ни съкровищенце-след като баща му нещо му се скара и той се ядоса, се обърна и му вика-ей,ще ти запаля огън на главата-ние бяме така Shocked Shocked.От къде му е дошло на акъла и идея си нямам newsm78

# 104
  • Немция
Не знам доколко е нормална тази гледка в София, но пък докато живях там преди време се нагледах на толкова изпаднали и психично болни хора по улиците, че направо ме обхващаше ужас. Сякаш в провинциалния по-мальк български град подобни нещастни образи не се срещат толкова начесто...
Съгласна съм,че такива хора като на снимката има в Бг, но от нея човек остава с впечатлението , че това е средностатистическия българин, а това не е така.

Дианджели, много ви е боен малкия- с огньове заплашва.

Общи условия

Активация на акаунт