106 минути в НЕМСКОТО добре балансирано Wii Fit общество

• 14 601
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • Germany
Ringelröteln - http://de.wikipedia.org/wiki/Ringelr%C3%B6teln  Peace

Като се обадих пак ми повториха, че може да ходи на градина да не се притесняваме  ooooh!

Kak се води това на бг, майка ми и баща ми ще ме побъркат: "Какво му е на детето, какво му има сега, какво ще правим...."   ooooh! Tired Tired

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 10:17 от dezita

# 166
Бис, благодаря за отговора, ще мина през аптеката след малко.

А за лекаря - ще изчакам до утре. Не съм от параноичните майки дето звънят веднага на лекар. Ако детето е видимо добре, успява да свали Т с парацетамол и няма признаци на обезводняване или болки в ушите, изчаквам 2 дни поне. Обикновено на третия детето е здраво или се подобрява значително.Е, за бебето бих потърсила лекар веднага. Дано не се наложи.

# 167
МиШенце, а ваШия педиатър работи ли в сряда? Провери zа всеки слу4ай  Peace Ина4е парацетамол бол, едното търговско име zа детския е Бенурон. Комбинирания с витамин Ц препарати не zнам дали има zа деца. Да се оправят бърzо  Praynig

Мамун, да ти е жив и zдрав Алекс, и винаги така 4аровен  Hug  Heart Eyes Я кажи, как сте ина4е?

Гея, все не слу4иШ на лекари  Sad На мен ми бяха повторили, как при иzти4ането на водите трябва неzабавно да се ходи до болницата, а ако е преди термин, дори в легнало положение (когато детето не е вляzало оЩе в малкия таz). Важното е, 4е сте добре, не го мисли много много сега  Hug

Риенски, не мога да ти помогна. Туи имат хотел на Синеморец, Равда е мн. блиzо до Сл. Бряг, Приморско....има едни хотели Перла Бий4, с много немски Щамгесте, т.е. няма да е лоШ. Ина4е миналото лято много хвалеха хотел Мирамар в Обzор.
Като алтернатива мога да ти предложа неЩо във Варна  Mr. Green

# 168
Ringelröteln
Kak се води това на бг
Деси, розеола е, в БГ е известна и като Петата болест. За първи път чувам, че е опасна за бременни! Shocked Диана я кара в БГ и сестра ми беше бременна тогава, слава богу всичко е наред. Доколкото знам рискът възрастен да се зарази е почти минимален. Пожелавам ви бързо оправяне, както и на Мишенцето Hug
Гея, надявам се скоро да си вземета беба вкъщи! Heart Eyes

# 169
Здравейте,момичета в Германия!

Имам нужда от Вашата помощ!
Извинявам се предварително,ако не тук е мястото на моята питанка!
Та ето го и проблема:докараха ни кола от Германия,град Нюрнберг по-точно,която през 2003г. е спряна от движение и оттогава си стои в автокъща. В края на октомври миналата година пристига в България само с големия бриф ,копие от документа при спиране от движение и  KAUFVERTRAG(това даже тук го написа човека,който докара колата).За малкия бриф не подозирах ,че съществува до вчера,когато отидох в КАТ да я регистрирам и разбира се не успях,защото го нямам.
Оказа се ,че човека който я докара е знаел за липсата му  #2gunfire ,обаче си е мислел че ще мина с копието от документа при спиране от движение.Да ама не.Лично шефа на КАТ заяви ,че регистрация е НЕВЪЗМОЖНА без малкия бриф.
Поразрових се в нета и някъде прочетох че действително през 2003 г. при спиране от движение на МПС,малкият бриф остава в институция наречена Zulassungsstelle.
И сега незнам какво да правя  #Crazy #Crazy #Crazy,трябва ли някой да се върне в Германия да го търси този проклет бриф,ако въобще е в  Zulassungsstelle,или ако е там може ли друг да го вземе и да го изпрати.......
Тук вече се надявам вие да знаете нещо по въпроса.
Всяка информация ще е от полза.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!  bouquet

# 170
честито на Алекс Мамункин, да е мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого zдрав!

# 171

Оох, почивката...Направо съм в чуденка.
Мен ме интересува , ако някой знае как е плажа и дали има на него тоалетни, дали има бездомни освирепели кучета по улиците, да не стане като Дружба/ хем плащаш, хем гнусно и кучета.  Освен това искаме да е евтино.Направо подарък да ми направят и да е там където няма немци. Приятелите казват, че ако искат немци да видят ще си стоят тук newsm78. Нали се сещате, че всичко ще ми се напише на гъ... да превеждам симултанно на 3ма. ooooh! Природата ни е важна, в частност плажа, музеи, резервати около Китен и в Странджа.Може и в Ямбол  Wink Laughing Не ме стряска чалгата, стига да не е толкова шумно, че да я чувам като спя. Но като се замислиш и в Египет пее имама като за световно по 5 пъти  дени нощ, и пак ходят туристите.
Ние ще обикаляме България  тази година. Отиваме с едни приятели 2 седмици,първо малко по моя край - Търново, Ловеч, Плевен и най-вече околности, тракийски разкопки, манастири, крепости и природа. Хич не ни интересуват дискотеки и заведения, да пием можем и на маса в нас, вечер като си легнат децата. После за няколко дена в частна квартира на тънка цена по Южното черноморие. На юг искам понеже е топла водата през юни. Мая с нейния дроб няма да я кисна в северни води, бррр.
Не споря, никъде не съм била от тези места, но няма да си правя стрес. Хората, които вземам са много земни, искат да видят живота в бг и нямат страх от чалга/ и от бездомни кучета дори/ Mr. Green
Аз в Албена няма да стъпя - там и дърветата ме познават. Искам да си почина , а не да разказвам всеки ден житейската си история на стар познат и да му давам материал за обсъждане.Иначе е супер за почивка съгласна съм, но юни е студена водата.
Синеморец - хм, Мистик беше потресена.Дюни- ще ги разгледам. но както казах, търся изгодни цени. Обзор с този хотел ще прегледам, мерси. В приморско този хотел го видях, не помня точно , но ми се стори твърде помпозен./ все пак може да съм гледала друг хотел някой си/
Намерих един апартамент с 4 спални за 120 лева в приморско.   ThinkingХм!Затова питам за региона по/скоро. newsm78

За проблема с колата нямам идея.

# 172
Аз мога да препоръчам Равда. Има малки семейни хотелчета, близо до закътания сред скалите плаж.
Аз бях много доволна, защото изкарах сама с двете деца преди 2 г 4 дена там. Не съм се притеснявала за багажа, има малки езерца между скалите и децата можеха спокойно да се плацикат без опасност от удавяне.
Тоалетна имаше горе, където има няколко капанчета с риба и картофки.
Смятам това лято пак там да ида, че е много удобно за малки деца.

# 173
Едно бързо "алоха"!

Честито на Мамункин Алекс! Да е здрав, все така разбран и усмихнат  bouquet.

Гейски, добре си дошла Hug. Дано скоро си вземете бебка в къщи. И на нашата подготовка непрекъснато бучаха и акушерки и лекари, ако нещо протече отдолу, дори и да не сме сигурни какво е да пилим гуми към болницата - добре, че всичко при теб е минало добре

Бързо оздравяване на Десиният разбойник.

Комплект палци и за Малик. Hug

Риен, Равда е супер, ако не се случите с някой лагер да ви скача по главите или в близост до университетските "станции". Плажът на Приморско е страхотен, но чалгата е... Confused. За Царево мислили сте? Доста е на Юг, но е много приятно, поне според мен. Thinking

# 174
Риен, да си кажа и аз мнението и впечатленията, понеже последните години ходим най-вече в Приморско и то точно през юни - чудесно е, топло (водата също), цените все още нормални и я няма обичайната блъсканица от юли и август.
По напред споменатия хотел Перла бийч е с основно немски посетители (така, че определено не е за вас Mr. Green)

Grinning

# 175
Днес ни се слу4и неЩо беzкрайно странно.

Мъжът ми 4акаШе пратка, която трябваШе да дойде с УПС. Погледна в сайта йм и се окаzа, 4е в4ера по обяд е била предадена на лице с име Крист. По това време си бяхме вкъЩи и тримата, никой не е zвънял. ОЩе пове4е, в наШата улица няма лице с име Крист. И в поЩенската ни кутия нямаШе иzвестие.
Обадих се в УПС. Реагираха много бърzо, постоянно ни държаха в те4ение, сума ти пъти се обадиха и от централата, и от Франкфурт, евала. Но слуШайте сега каква била тя.
Каzали на куриера да мине пак zа да раzреШим проблема  Rolling Eyes 4акахме го по обяд. Живеем на малка улица, ние сме номер 5 и последна къЩа, улицата е zадънена. Т.е., която кола идва до тук, идва zаЩото идва или при нас, или съседите от среЩа (или zа обратен zавой). Движение тук няма. Мине ли кола, раzберете е събитие и поради архитектурата на къЩата ни няма как да не zабеляzваШ всяка кола. Обядваме тримата, с иzглед към улицата, и 4акаме УПС. Иzведнъж идва една непоzната кола, кара ужасно бавно (Шриттемпо) и 4овека zад волана видимо се оглежа.....все едно търси адрес.  Thinking То4но след таzи кола идва 4овека от УПС, видимо иzнервен. Какво се искали, бил предал пратката на 4овек с име Крист  ooooh! Добре де, кой е той, тук няма 4овек който се каzва така? Той вика (наистина викаШе) 4е не може да поиска ли4ните карти на хората, вярвал йм като му каzват името  ooooh! Питаме де го тоzи 4овек, той първо вика 4е ей там го среЩнал, по късно со4еШе противоположната посока и каzа, 4е ей там го среЩнал. Иzлеzе, 4е го е предал на 4овек, минавайка на улицата  ooooh!
ПомнеШе, 4е е било в плик ( newsm78 как помни каква пратка беШе, а не помни къде я е предал) и вика, а в поЩенската кутия проверихте ли? Да, раzбира се, в 11 дойде поЩата и вадихме вси4ко. Той погледна, имаШе муШнат плик в кутията но не докрай, иzдърпа го, беШе въпросната пратка и ни вика "Вие какво искате от мен?"  Shocked Наистина, беz малко да стане голям скандал.

След малко се обажда служителката от филиала във Франкфурт, от където е и тоzи куриер, zа да пита какво станало. Раzкаzах й вси4ко и се оплаках. Тя ми каzа, 4е наистина вси4ко zву4и много странно и 4е той й е каzал, 4е в улицата имало кола от месарски магаzин с хора около нея и той е предал писмото на някой от тях  Crazy

Е кажете ми, не ли е много странно вси4ко това?  newsm78

# 176
тоничка и всички изказали се, и аз си мислех , че циганията ще е по-малко през юни. Строежи има и в Италия, а там плащаш кон и вол за почивка.
Дотук заключението ми е, че трябва да отидем на място и да си изберем някаква квартира. Просто не мога са си представя да е шумно, е тва ми е най-големия ужас.
Вече , помня аз кат' камила помня, даже май 35 лева ти беше стаята, а? знам, че беше много доволна, затова и включих Равда в плановете. Детски лагер май не е толкова зле колкото чалга. Дай координати на хотела, ако имаш и можеш.
сърф, гледам навсякъде гледам . ей тъй гледам  Shocked, ама нищо не виждам.Китен много ми хареса /релефа и снимките му/ , и се чудех защо никой не го препоръчва във форума
Имам един познат направи норвежко селище в Равда- някаква база към министерството с бунгала е реновирал/ не съм го виждала/. Но пак не е за нас, де с германци, там и с норвежци.
Те искат редом с българите да почиват да чуят звучна българска реч и псувни и темперамент да гледат. Ще ги водя на гости на дядо ми- дърт комунист с Волга-като част от българските атракции.
Апропо, ние що не организираме квазипочивка и среща в Де? Има разни бауернхоф на приятни цени, сутрин ти кукурига петелът, ставаш пиеш кафе със съфорумки, докато изслушаш Риен и станало обед  Laughing Неее, не бойте се, аз говоря бързо.

# 177
Не е странно Татяна, или е забравил да я достави, или е искал да я присвои. Според мен първото. После се оплита в лъжите си. Вервай ми имам опит с детски оправдания.

Народ всякакъв, за последните месеци все се вра в някакви далавери , които не минават пред балканския ми поглед и започнаха да не ме любят понеже им преча на "бизнеса"

# 178
ЧРД на Мамунката на Алекс, опа...на Алекс на Мамунката!  bouquet Да е здрав и веселяк!  Wink
Гея, стискам палци девойката да си я вземете скоро и да си я гушкате!  Hug
Риен, отговорих ти за почивката  Peace . Ако имаш някакви въпроси-на лични, защото нямам време да чета често в момента, че се боря с вилите и могилите... Crazy
Айде, мацки, нападам розовата боя!  Laughing

# 179
.. Има разни бауернхоф на приятни цени, сутрин ти кукурига петелът, ставаш пиеш кафе със съфорумки, докато изслушаш Риен и станало обед  Laughing Неее, не бойте се, аз говоря бързо.

Joy ммм звучи романтично Laughing

Общи условия

Активация на акаунт