106 минути в НЕМСКОТО добре балансирано Wii Fit общество

• 14 607
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Germany
Да не би тия с месарската кола, да не са искали да я местят в тоя момент и да са взели пратката и после са ви я пуснали в пощата??? Много странно наистина  Rolling Eyes

Риен, аз не бих отишла пък камо ли да водя някого по тия земи  Mr. Green Mr. Green На Приморско плажа е толкова мръсен - че буквално си лежиш до купчина боклуци, Китен е с едни разкопани улици, едни смотани капанчета дето стола ти пропада в дупките - моето инфо обаче е от преди около 5-6г., но доколкото чувам нещата не са се променили. Албена си е най-добре, но ти пък не искаш, другото мое любимо място е хотел Хризантема в Сл. Бряг. На Дюни не съм ходила, но чувам добри отзиви. Също чувам хубави неща за курорта Константин и Елена - дано не се бъркам - нещо с асансьор се слизало до плажа...али бали  Wink Wink

# 181
Да не би тия с месарската кола, да не са искали да я местят в тоя момент и да са взели пратката и после са ви я пуснали в пощата??? Много странно наистина  Rolling Eyes

Месарска кола не е имало. И да пускат пратката 4ак един ден по късно?  newsm78

Риен, не мож`да я е пуснал той. Видяхме колата и отворихме вратата оЩе преди той да слиzа от колата  Thinking Странно, едва ли някога Ще раzберем.

# 182
Татянка, а защо не го зачесахте куриера, как така уж е предал предал пратката на г-н Крист пък тя стърчи от кутията? Сигурно кутията е приела човешка форма и се е представила за г-н Крист, разписала се и после глътнала писмото ooooh!
Най- вероятно е дал писмото на някой си на улицата (това пък направо ме гръмна? и такава възможност ли има?) и този някой чак днес се е усетил да ви го пусне в кутията, може да е имал задни мисли нещо newsm78 Отварян ли беше плика?

Риено ма, ти не рИва ли оная година от почивката в БГ? И сега пак на там си се запътила? Мазохистка такава hahaha
А тези ти приятели хич не ти мислят доброто- значи те да са далече от германци и кьорав германец да не видят през цялата почивка, а ти да се нахендриш само на българи и то от по-автентичните, че и чалга да дъни денонощно  Mr. Green тцтцтц, лоши другарчета Laughing

# 183
Мили другарчета,

аз отивам да карам ски. Първата половина на март сме на препоръчаното от Биба   bouquet  /защо няма иконка с ракийка за едно "наздраве" питам/ място. Само да не се разболеем дотогава. Бибе, ще чакам преки впечатления от вашето посещение, за да се подготвим психологически.

Честито на порасналия Алекс! Голям мъж да стане и да се грижи за двете си дами вкъщи!

И, ако още не сте го чули,  да ви поздравя официално с новото на U2.

# 184
МиШке, а неЩо zа концерти да си 4увала?

Бибс, а бе не се върzва. Тоzи Крист zаЩо ни я е пуснал днес в кутията? И то днес между 11 и 13.30. ЗаЩо не в4ера? Повтарям, и в4ера, и днес, по цял ден имаШе 4овек вкъЩи.
Ина4е писмото е невредимо.

# 185
Честито и от мен на Алекс!

Татяна, много странна история Thinking Въпросният Крист може да е бил отвън, на път за някъде - куриера да го е видял и затова да му е дал пратката? Остава я вкъщи и отива където си има работа. Съответно вечерта се прибира, мързи го да ви звъни и я пуска на другия ден ...Това е едно логично обяснение според мен, въпреки че след като пратката е срещу подпис няма право май да я пуска в пощата? Иначе самият куриер да я беше пуснал ...

За колата да кажа - като се купува и продава в Германия, не е необходим шайн (малкия бриф както е написано по-горе). Той се връща в Цуласунгщеле и на базата на големия Бриф се вади нов, на името на новия собственик. Като се изнасят в чужбина се вадеше май специален шайн - но това е за колите на собствен ход. За другите - не знам.

# 186
Как пък ще вземеш пратката на някой, ако си случаен минувач на улицата? Аз лично бих изгледала куриера странно и бих го подминала, ами така де, може да има бомба вътре, знам ли аз Wink.

Мишке, къде ще спите? Да отида да нащракам малко снимки на живо, че те на каталозите нали ги знаеш какви са шушумиги Mr. Green Wink

# 187
Predi dosta vreme niakoi beshe pusnal snimki ot podnojieto na vruj Matterhorn. Daje biah pitala na lichni i sega ne moga da se setia koi beshe taka dobur da mi pusne infoto. Triabva mi linka na ferienwohnung-a. Mersi mnogo. Sorry, no pisha ot drug komp.

# 188
Уловката е, 4е тук няма никой на име Крист  Crazy Куриера питал, дали ни поzнавал и дали можел да вzеме пратката ни. А тук не ни поzнава много народ  Confused В наШата улица няма никой на име Крист.

Блъскам си главата, не 4е Ще има реzултат  Laughing

# 189
  • Germany
Да не е някакво съкращение на име  newsm78 и така да не е сещате за кой става дума, но пък този човек би трябвало лично да ви предаде писмото  Thinking

# 190
  • UK
Голяма съм патка заспала. От един месец знам, че имам да правя три дипломни работи, и естествено, оставих за последния момент. В последния момент се оказва обаче, че аз съм на работа от сутрин до вечер, и време за правене на курсови работи нямам. Освен това на работата ми, освен че гледам едно детенце, което утре става на годинка, сега по изключение за една седмица гледам и три и половина годишната му братовчедка, американка, не говори български, ужасно разглезена, иначе безкрайно сладка, и на всичкото отгоре вместо да ми се плаща повече като за две деца, ми се плаща по малко, с обяснението (забележете!), че ако ми плаща колкото по принцип, няма да може да ме вика толкова, колкото ме вика сега, като аз умишлено не отбелязах, че това за мен значи същите пари за по малко работа. Както и да е, де, уговорката е после, като си тръгне американчето, да се върне старата цена. Иначе нямам оплаквания от жената, с изключение на онова от преди няколко дни с телефонния разговор ("Ами, разбира, нищо не разбира, гледала децата на някакви германци..." и тн), нейно право си е да мисли каквото иска за мен. Отивам да пиша курсови и да готвя.

Куриера няма ли подпис, да не би да не е разбрал името, ако онзи е говорил неразбираемо или нещо такова... Някой, чието име да звучи подобно или нещо такова? Гост на съседи, или примерно син на някого, който живее другаде и се е прибрал за малко, ама пък ти каза, че хората не ви познават мн мн...

# 191
но пък този човек би трябвало лично да ви предаде писмото  Thinking

Той пак като го е дал изобщо... можеше да си го прибере и върви го търси.
Абе куриерът е за бой, ама той е разчитал, че като се развика и всее смут ще му се размине. Не стига, че дава пратката на човек на улицата, ами и се възмущава, че не може да иска на всеки лична карта, че то всеки може да каже, че познава получателя и се казва херр Мюлер примерно. Аз имах по-високо мнение за упсаджиите до сега Confused

# 192
но пък този човек би трябвало лично да ви предаде писмото  Thinking

Той пак като го е дал изобщо... можеше да си го прибере и върви го търси.
Абе куриерът е за бой, ама той е разчитал, че като се развика и всее смут ще му се размине. Не стига, че дава пратката на човек на улицата, ами и се възмущава, че не може да иска на всеки лична карта, че то всеки може да каже, че познава получателя и се казва херр Мюлер примерно. Аз имах по-високо мнение за упсаджиите до сега Confused

Именно  Peace  Няма никой с КристоподобаваЩо име, нито Кристиян, Криста, Кристине и тем подобни. Просто....иzмиШльотини Поне да беШе отворено писмото, ама нъцки, просто мистерия.

# 193
Гея,
добре си се завърнала   bouquet! Нека е борбена Мила, та се прибере и тя по-бързо в къщи  Heart Eyes!

Риен,
като ти четох постинга какво търсиш и на каква цена си помислих, че пак ще ни излезе "име"  Mr. Green. С трици - маймуни да ловим  Laughing. Да е чисто, подредено, плажа с еди-какви си размери, пясъка - и той (морето - също  Joy), да има тоалетни и да няма шезлонги и чадъри на плажната ивица (наема на които ще е по-скъп от спането на вечер)...
А за квартира на тази цена - вероятно ще ползвате една баня и тоалетна всички стаи на етажа от кооперацията, а за телевизор и хладилник в ще се плаща екстра. Но пък от друга страна - по-автентично българско няма как да е  Joy.
И аз бих търсила квартира на място и бих се пазарила. Все пак края на юни няма да има голямо търсене. Стискам палци!

Татяна,
най-вероятно куриера е спрял няколко пречки преди вашата къща и е оставил плика в пощата, а след това е дошъл "официално" до вас да ви "светне" да си проверите кутията  Rolling Eyes.

# 194
Аууу, Таня, сетих се- във вашата къща сигурно преди много години е живял един г-н Крист, който е бил убит при раzпра с пощальона и сега шпук-ва и прави миzерии на пощаджиите, докато превъртят Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт