Виле не се притеснявай ,че не можа да дойдеш,съжалявам че това е била причината ,дано всичко се разкриее,важното да сме здрави, а с теб щом се открихме ще се и видим
Лек ден на всички
ами аз още не мога да се разсъня,то докато се натуткам да заведа децата на детска,,,,,,,,
ами какво да правя като вчера го извадих на хартия сложих в рамка и аз неможах да чакам 14,пък и няма защо важен е замисъла и на него му хареса приятно много го изненадах,дори беше запалил камината(което е моя привилегия)
надявам се не и за последен.Прекарах си чудесно макар и за кратко.Останах с впечатление че др.мами са съгласни за следващата да я проведем на кръчмичка.Хем да ни е по весело,а и да имаме повече време.И не на последно място да документираме с снимки.Танче забравих да ти кажа да предадеш поздрави на Нина.Надявам се да се сети коя съм.
,който и да е заслужава
.Пожелавам ти всичко да се оправи
.И следващия път да не те чакаме напразно.Айде лек и успешен ден на всички!!!!! 

съпругата- моята приятелка и кумица ще ражда през април втората им дъщеричка,която той няма да види никога,не мога да ви опиша колко съм ужасно нещастна,колко е кратак и несправедлив живота,момчето е на 34г по късно тръгваме за Чирпан за да бъдем заедно и в последните му часове от престоя на земята