Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди!

• 197 867
  • 1 210
  •   1
Отговори
# 810
  • Димитровград
Някой знае ли телефона на Габровски?

# 811
  • София
Буболина, Габровски отговаря на въпроси в този форум:
http://www.puls.bg/forum/viewforum.php?f=55
Ако искаш, регистрирай се и му задай въпрос.   Hug

Ама защо така няма с кого да си кажа наздраве тази вечер!  newsm78
Май сте го ударили на празнуване! Няма лошо, хайде наздраве от мен!  cheers

# 812
  • Димитровград
Благодаря ти Софи,аз съм регистрирана там оттдавна и съм му задавала но по интернет не става нищо исках да си уговоря направо преглед,но сега му писах на да даде телефон за връзка.Благодаря ти все пак! Hug

# 813
  bouquetЧестит  8-ми март дами бъдете здрави и много штастливи baloni

# 814
 cheersНа всички

# 815
хайде и аз да се запиша в темата с моята дископатийка Mr. Green
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА!  bouquet cheers

# 816
Честит ви празник, мили дами с или без "дискоспатийки"!!!  bouquet
Желая ви ЗДРАВЕ и добро настроение!

# 817
Едно уточнение : др.Габровски от пулс.бг е сина на проф.Габровски,който се води и в Пирогов  и в Токуда.
Бубе,нищо по-различно няма да ти кажат от другите :лягай да те режем пак!Но ...лошото е ,че и с болка не се трае!Трябва да се мисли позитивно.....но често и аз не знам как!
Весел празник!

# 818

smile3525  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА !

Желая ви само положителни емоции и никаква болка !

# 819
Честит 8-ми март на всички.Бъдете жени благословени с много обич надарени,с усмивка вечно озарени и с много радост наградени!  Нека в живота ви винаги присъстват хармонията и багрите на пролетта!

# 820
  • Димитровград
Бъди красива като пролетта!
Бъди нежна като вечерта!
Бъди горда от това,
че носиш името "Жена"! Честит празник на всички дами! Обичам ви! Hug

# 821
  • София
Честит празник и от мен!

# 822
  • Димитровград
Едно уточнение : др.Габровски от пулс.бг е сина на проф.Габровски,който се води и в Пирогов  и в Токуда.
Бубе,нищо по-различно няма да ти кажат от другите :лягай да те режем пак!Но ...лошото е ,че и с болка не се трае!Трябва да се мисли позитивно.....но често и аз не знам как!
Весел празник!
Благодря,за пожеланеито!Аз при "други" не съм ходила след операцията,само при джипито и невролога,просто искам да чуя и мненито на неврохирурга,макар,че и аз съм почти сигурна в това което мислиш и ти,че ще каже,но нали знаеш надеждата умира последна,макар,че напоследък ме е завладяла една друга мисъл-Надежда всяка остави,но това е друга тема!

# 823
Добро осмомартенско слънчево утро!
Мили дами, да си пожелаем много здраве и радост по случай празника!

Тази сутрин реших да поздравя и момчетата от форума - бъдете живи и здрави и не забравяйте, че има жена, която разчита на вашето рамо!

И нека на днешния празник да си кажем всички:

Ако пожелаеш нещо много силно, можеш да го постигнеш! Вероятно ще ти е нужно търпение, много усилия, истинска борба! Но всичко може да бъде постигнато! Поеми риска да мечтаеш! Поеми риска да работиш лудо за мечтите си!  baloni smile3525  baloni

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 10:45 от OK

# 824
Буболина,аз те съветвам да отидеш при Каракостов ако ще ходиш в София.Много добре обеснява,отделя достатъчно бвреме за въпросите ти.Имаше 3 оперирани от него жени и не съжеляваха,че са се обърнали към него.Приема в болница Иван Рилски.Ако искаш телефон ще ти дам.Това бе единствения доктор които ми каза всичко надълго и нашироко.Ходих и при Бусарски и Габровски-нищо не обесняват вадиш им думите с ченгел и пак нищо не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт