Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди!

• 197 861
  • 1 210
  •   1
Отговори
# 825
Bubolina,

Ето ти телефона на Габровски 0889433123.
И пак съм Учудена - как така Кокстрал се изписва само по една таблетка дневно при такива силни болки ! дозировката е 2 по 1 на ден , за да има ефект . Така че , Bubolina, пийни още едно надвечер , гледай да го вземаш след храна и ако не те облекчи го сменяй . А за консултацията с неврохирург - предварително  ми е ясен резултата .

За Грандаксин-а , ами старо лекарство с много странични ефекти . Хапчето на докторите ? Друг път ! Те  не са шашави да пият такива стари лекарства !  newsm47

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА ! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 826
  • Димитровград
Буболина,аз те съветвам да отидеш при Каракостов ако ще ходиш в София.Много добре обеснява,отделя достатъчно бвреме за въпросите ти.Имаше 3 оперирани от него жени и не съжеляваха,че са се обърнали към него.Приема в болница Иван Рилски.Ако искаш телефон ще ти дам.Това бе единствения доктор които ми каза всичко надълго и нашироко.Ходих и при Бусарски и Габровски-нищо не обесняват вадиш им думите с ченгел и пак нищо не разбрах.
Благодаря на всички за вниманието,много не ми се ходи в тая болница където е Каракостов,имам лоши спомени от там,но ми дай телефона му за всеки случай,ще помисля.

# 827
Буболина,аз те съветвам да отидеш при Каракостов ако ще ходиш в София.Много добре обеснява,отделя достатъчно бвреме за въпросите ти.Имаше 3 оперирани от него жени и не съжеляваха,че са се обърнали към него.Приема в болница Иван Рилски.Ако искаш телефон ще ти дам.Това бе единствения доктор които ми каза всичко надълго и нашироко.Ходих и при Бусарски и Габровски-нищо не обесняват вадиш им думите с ченгел и пак нищо не разбрах.

IMJ, При мен следва ЯМР и след това консултация с неврохирург.Естествено, предпочитам да е професионалист, но и ако може по - подробен.Според теб Каракостов е точно такъв, така че ще ти бъда благодарен ако ми дадеш телефон- може и на лични.
            А при Габровски старши,или младши ходи ?

# 828
Телефона на доцент Каракостов е-0898551245.Ходих при Габровски-старши.

# 829
Честит празник ,на празнуващите дами.Само дето не съм много наясно с празника и с букетите цветя ThinkingМен днес моите мъже ми подариха пълна мивка с чинии. Heart Eyes
Буболина ти къде прави втората си операция?Аз по едно време също се бях спряла на Каракостов,но после реших друго.Каракостов се ангажира с доста сложни операции на гръбначния стълб.Имаше едно момче с няколко операции в Пирогов и 2,3 консултации в Токуда при което на едното място му казват ,че няма проблем,а на другото,че не могат да му помогнат.Оперира се при Каракостов и 2,3 дена след операцията се чувстваше добре.Доста сложна 8часова операция със стабилизация на гръбнака.Мисля,че работи с касата и можеш да вземеш направление.Ако не се лъжа май вторник и четвъртък.Но можеш да се обадиш на регистратурата и да питаш.Чувам се с още един негов пациент и той е доволен.

# 830
  • Димитровград
Втората операция беше в св.Иван Рилски при Романски,не искам и да си спомням даже,проклинам се че отидох при тоя,ама тогава не се знаехме с вас,че да ме спрете.

# 831
Буболина защо си толкова ядосана на Романски?Има много доволни хора от него и те с Бусарски даже били националните консултанти по неврохирургия.На мен в началото само тези имена ми се казваха-най-добрите-само там.А знаете,че ние явно сме си предразположени към хернии както каза 1 невроложка-има спортисти дигащи по 300кг.а нямат хернии,а ти не се занимаваш с тежък физически труд а ето имаш я.                                                                                                                                Хайде да кажа едно наздраве,че да не стигаме до антидепресантите Laughing Hug  bouquet

# 832
                                                                                                                              Хайде да кажа едно наздраве,че да не стигаме до антидепресантите Laughing Hug  bouquet

Те това е "мъжка приказка" навръх женския празник !

newsm24 и от мен.Бъдете щастливи, скъпи дами !

# 833
  • Бургас
Честит празник и от мен малко със закъснение.  newsm51 Много тежка програма на пукница се зареди от четвъртък вечерта, че четири дена без прекъсване на различно място и по различен повод. От това наздраве ще ми се вземе здравето.  Joy Joy Тази вечер ще се пукна вече.
Ето ви един бургаски сайт за истински парфюми. На една приятелка е.
http://www.parfumite.eu/
Аз за настоящия празник се обзаведох с ето този
http://parfumite.eu/index.php?section=SHOW_OFFER&o_idi=533

# 834
Роси,какво става с Поморие? Че трябва да уреждам да ми гледат детето.А щом празнуваш толкова значи се чувстваш добре Много се радвам,че имаш настроение и желание за купони.Виж,при мен го няма.Днес е напекло едно слънцеее само за разходки е.Използвайте го и безболков ден на всички.

# 835
Ако беше по-близо,щях да те поканя на разходке,че и на мен ми се излиза.Правя гимнастиката и "хуквам" Grinning

# 836
  • Димитровград
Буболина защо си толкова ядосана на Романски?Има много доволни хора от него и те с Бусарски даже били националните консултанти по неврохирургия.На мен в началото само тези имена ми се казваха-най-добрите-само там.А знаете,че ние явно сме си предразположени към хернии както каза 1 невроложка-има спортисти дигащи по 300кг.а нямат хернии,а ти не се занимаваш с тежък физически труд а ето имаш я.                                                                                                                                Хайде да кажа едно наздраве,че да не стигаме до антидепресантите Laughing Hug  bouquet
Ами ядосана съм,ако си чела по старите ми постове,ще видиш защо.Три години след операцията му нормално ли е да умирам от болки,и да се чудя какво ли е оперирал при положение че хернията ми беше отдясно,а в епикризата пише че е оперирано вляво и без да се изчистят срастванията който сега ми стесняват канала и ми причиняват толкова страдания,а това че е национален консултант мен не ме топли, след като не си е свършил работата.

# 837
Ами ядосана съм,ако си чела по старите ми постове,ще видиш защо.Три години след операцията му нормално ли е да умирам от болки,и да се чудя какво ли е оперирал при положение че хернията ми беше отдясно,а в епикризата пише че е оперирано вляво и без да се изчистят срастванията който сега ми стесняват канала и ми причиняват толкова страдания,а това че е национален консултант мен не ме топли, след като не си е свършил работата.

И аз съм на мнение,че прехвалените величия колкото повече се издигат в облаците, толкова по- безразлични стават към проблемите на простосмъртните.
   Ако някой от тях сбърка по време на операция и осакати човек за цял живот, никой няма да го обвини.Просто попълване на прпцента неуспешни операции в статистиката.
   Разбира се и те са хора и всеки греши.Освен това има ситуации, в които нищо не може да се направи.Въпроса е за старанието.
   Прочетете в темата да видите че има много успешно оперирани в малки провинциални болници от неврохирурзи с по- малко опит.Та дилемата е дали да бъде най- добрият.Ако реша да се оперирам не знам къде и при кого да бъде.

newsm78

# 838
OK,  този д-р Филипов   - Румен Филипов ли се казва.

Ако е той значи и в Бургас оперира в  Лайф Хоспитал.

# 839
OK,  този д-р Филипов   - Румен Филипов ли се казва.

Ако е той значи и в Бургас оперира в  Лайф Хоспитал.

Не му знам малкото име. Но може и да си права.

Общи условия

Активация на акаунт