Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди!

• 197 793
  • 1 210
  •   1
Отговори
# 915
Има една книжка-Подсъзнанието може всичко ще я търся .Имало много полезни неща.Чрез насочване на мисълта се лекувал дори рак в напреднал стадии.Имало описани техники и методи за това.Някой чел ли я е?/Н езнам за вас,но аз съм сигурна,че самовнушението и силата на мисълта имат големи възможности.

# 916
  • София
Ако все още някой не е гледал филма "Тайната", ето линк:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=122230&hit=1

В най-общ план и там се говори за това, че мислите се сбъдват - това, което мислиш и си пожелаеш, това ще ти се случва.

# 917
Имам предложение.В нашия град на мода се едни обувки с колелца на подметките.Децата ги носят да се пързалят.Можем да си купим такива.

# 918
  • София
О, Aha, тези маратонки с колелцата направо са опасни за нас!
Те в Америка вече ги забраняват! Има паднали деца с тях, които са си счупили гръбнания стълб.  Sad

# 919

Дзупо, евала, брато!
  Моето обяснение за причините за нашата болест изцяло се припокриват с твоите разсъждения.
  Само бих допълнил, че понякога причина може да бъде стара травма на гръбнака, или сериозна прясна такава, като от катастрофа например.
  А в частност за дънките-откога се опитвам да си намеря класически, като 501 на Levis -с висока талия.Не само заради кръста, по- комфортно ми е, но уви...

IMJ, "Подсъзнанието може всичко" я имаме. Жена ми е много екзалтирана от нея.Аз я зачетох,но как да ти кажа... струва ми се прекалено шаманска и идеалистична.По- скоро несериозна.

# 920
  Само бих допълнил, че понякога причина може да бъде стара травма на гръбнака, или сериозна прясна такава, като от катастрофа например.

IMJ, "Подсъзнанието може всичко" я имаме. Жена ми е много екзалтирана от нея.Аз я зачетох,но как да ти кажа... струва ми се прекалено шаманска и идеалистична.По- скоро несериозна.

Не си спомням дали съм писала, но , Текс, при мен има стара травма - това е най-вероятната причина за моите "принцеси". Спомням си още как една година ходих със синини на гръбнака. За сведение - аз нямам в рода си хора с ДХ или каквито и да е болки в кръста и гръбнака. Така че за мен не важи наследствената причина.

Колкото за литературата - мъжът ми купи "Здравето е в главата, а не в аптеките" от Александър Свияш. Нещо началото много ми се покрива с "The secret" , но обещавам да я прочета стоически и ако има нещо интересно да споделя.
Между другото Софи ви даде линк за нещо много зареждащо и позитивно. Призовавам всеки да си го гледа. Лично аз съм го гледала поне 20 пъти и винаги се чувствам много добре след това. Жалко, че мозъкът е устроен да забравя какво сме си обещали преди часове....

# 921
Има една книжка-Подсъзнанието може всичко ще я търся .Имало много полезни неща.

http://www.book.store.bg/search?srchstr=%EF%EE%E4%F1%FA%E7%ED%E0 … 5%EE%F3&sin=1

IMJ,за това ли става въпрос? Може да си я поръчаш.

Допълвам - попрочетох в нета за книгата - всичко се върти около положителната настройка на мисленето. Това е специфично за американското възпитание - положително мислене. Но пък има логика в това.
Най-добре си свалете Тайната и си я гледайте. Ние в къщи си я гледаме цялото семейство. Даже и децата съм накарала да гледат филма.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 21:40 от OK

# 922
Аз съм много умна.Накарах синът ми да изтегли филма,но се оказа друга Тайна.Мислих, мислих защо ми каза да го гледам и не можах да схвана. Blush

# 923
  • София
Aha, синът ти от линка, който съм дала ли го изтегли?
Оригиналното заглавие на филма е "The Secret", от 2006г.

# 924
Не теглихме го преди няколко месеца.Вече разбрах ,че съм гледала друг филм.Сега ще изтеглим и този.

# 925
Аз съм чела Подсъзнанието може всичко, както и тази за деца от 1до3год. Мисля, че и двете са много полезни за промяна в начина на мислене. Вярно е, че стилът е малко популистичен, но ако човек се абстрахира от това и вземе само идеите и начините на мислене, книгата ще му е много полезна.
Първата може да я изтеглите от тук http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%CF%EE%E4%F … E2%F1%E8%F7%EA%EE
Втората я няма електронен вариант.

Да ви попитам вие получавате ли схващания? Сега говорих с майка ми и е получила схващане, този път в горната част на гръбнака. Били са й кортизон и малгама(за това не съм сигурна). От какво се получават; затиснати нерви?

# 926
  • Димитровград
Здравейте на всички!Завърнах се от София снощи и честно да ви кажа се върнах още по-объркана отколкото бях.Д-р Габровски беше много мил и внимателен,прегледа ме,разпита ме най-подробно,дълго време гледа снимките ми,но за разлика от разчитащия ги лекар,каза че според него нямало стеноза,и че срастванията не били единствената причина за болките ми.Той смятал че дисковете ми са "променени" и на двете нива-оперираното и по-горното и ако се стигне до операция,щял да ги "изчисти".Попитах дали ще се слагат изкуствени,той ми отговори не.Освен че трябвало да се премахнат срастванията и дисковете,трябвало да ми се поставят титаниеви пластини който да обездвижат болния сегмент,което също щяло да повлияе върху оплакванията ми.Най-важното обаче е че не ми предложи операцията като единствен вариант,каза че нито е категоричен "за" нито "против".Предложи ми да опитаме лечение с тегретол за един месец,тъй като ме разпитва какво съм взимала и му казах че болката не се влияе от НСПВ.Каза,че не знае дали ще се повлияя от това лечение,но да опитам и да му се обадя след един месец.Какво мислите,супер объркана съм. Rolling Eyes

# 927
  • София
Буболина, а какво лекарство е тегретолът?
Какво обясни за него Габровски, какъв ефект очаква да има, обезболяващ?

# 928
  • Димитровград
Буболина, а какво лекарство е тегретолът?
Какво обясни за него Габровски, какъв ефект очаква да има, обезболяващ?
Софи,обясни ми че при някой хора болките в нерва се повлиявали добре от антиепилептични медикаменти,но давани по друга схема,а не като при епилепсия,тегретола е точно от тази група,другото лекарство което спомена но не трябвало да се комбинират двете беше амитриптилин-вид антидепресант,който също до известна степен повлявал подобен род болка.В крайна сметка ми изписа тегретол,това е,ще чакам мнението на Елпи.

# 929

Буболина, радвам се, че Габровски не ти е препоръчал операцията като единствен вариант.Това значи,че положението не е толкова зле.В малко случаи неврохирурзите не предлагат операция на всяка цена.Няма какво да се чудиш-длъжна си да опиташ с лекарството, което ти е предписал.

Ако все пак след време решиш да се оперираш, потърси мнение и от друг специалист.Сама  виждаш разликата в разчитането на изследванита ти от Габровски и предишния лекар.

Общи условия

Активация на акаунт