Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди!

• 197 748
  • 1 210
  •   1
Отговори
# 930
Буболина ,ти през тези три годии не се ли беше консултирала с невохирург?От кога ти е ямр?

# 931
  • Димитровград
Буболина ,ти през тези три годии не се ли беше консултирала с невохирург?От кога ти е ямр?
ЯМР ми е от май месец миналата година когато бях много зле,консултирах се тогава с хирурга на сестра ми от Токуда,който искаше да ме резне веднага,след това с невролжката,която ми каза да забравя за операцията,нямало гаранции.И така оттогава до днес си я карам с лекарства,физиотерапии и т.н.

# 932
Буболина,какво сподели на Габровски?Каза ли му,че мислиш много за болкати и ти е станала като натрапчива мисъл,че не можеш да я махнеш от мислите си или нещо подобно,че ти изписва тегретол и антидепресанти.Това осначава,че го отдава на психо основа.Много добре ми е познат тоз проблем.От скоро пия антидепресанти и болката като ,че ли изчезна.Аз имам полза от тоз вид лекарства.Те повлияват болката на психологично ниво отпускат съзнанието и по тоз начин премахват болката. newsm78

# 933
  • Димитровград
Буболина,какво сподели на Габровски?Каза ли му,че мислиш много за болкати и ти е станала като натрапчива мисъл,че не можеш да я махнеш от мислите си или нещо подобно,че ти изписва тегретол и антидепресанти.Това осначава,че го отдава на психо основа.Много добре ми е познат тоз проблем.От скоро пия антидепресанти и болката като ,че ли изчезна.Аз имам полза от тоз вид лекарства.Те повлияват болката на психологично ниво отпускат съзнанието и по тоз начин премахват болката. newsm78
  Абсолютно не съм му казвала подобни неща,говорих нормално с него като му обясних,че и след двете операции имах временно подобрение,но след това болката се появи отново,той ми каза,че антидепресанта не би ми го изписал защото смята че съм депресирана,а защото по някакъв начин антидепресанта влияел и върху болки от този тип.След това четох упътване на един антидепресант хидифен 25,и в него също пише,че се използва при лечение на хронична болка.Габровски ми каза че не знае дали ще има ефект от тегретола при мен,но иска да опитам,това е.

# 934
Как сте днес хора? Навън духа такъв хубав вятър, че направо не ме свърта. Ще ходя на плуване преди да съм направил някоя глупост или преди да съм се самоубил ритуално Mr. Green

# 935
  • Димитровград
Как сте днес хора? Навън духа такъв хубав вятър, че направо не ме свърта. Ще ходя на плуване преди да съм направил някоя глупост или преди да съм се самоубил ритуално Mr. Green
Марчони какво стана,защо ще се самоубиваш,боли ли те много,нали беше на Велинград,разкажи...

# 936

IMJ , моля те да пишеш какви антидепресанти са ти изписали, че и Буболинката да пише. Аз вече съм убедена, че 50% болката ни е в главата. И аз го отдавам на психооснова. Следващата седмица ще ходя да си оправям болничните и ще говоря с невроложката по този въпрос. И много ми хареса, Буболинче, това, че ще пробваш без операция. Но се опитай да се освободиш по някакъв начин от натрапчивата мисъл за болката. Така лекарството ще е по-силнодействащо. И аз се хващам, че все търся някаква болка. Като излязох от болницата нищо не ме болеше. Но като се освестих започнах да се ослушвам за болка, като че ли задължително трябва ше да я има. И това ако не е от главата...

Разбрахте ли новата наредба за лекарствата? Вече без рецепта не можеш нищо да си купиш. И какво ще правиме?

# 937

Ей, май забравихте заглавието на темата.Я малко по-ведро!
      Болеста си е болест, ама да не забравяме, че сме живи все пак.Не помня вече кой от групата разказа китайската приказка за човека без обувки кпойто ходел по света и страдал, докато не срещнал човека без крака.Ако сте депресирани, помислете колко по- зле от вас има и се радвайте на хубавите  неща в живота ни.Не че трябва да се примирим, надежда винаги трябва да има.Дори и да не се излекуваме напълно, можем да се борим за подобрение.Но няма да стане с мрачни мислии песимизъм.

Я да си пуснем нещо приятно за слиушане, да си сипен мещо омайно за пиене и да си кажем newsm24

# 938
  • Димитровград
Вижте сега какво ми каза Габровски,пита ме дали съм пила амитриптилин,но без да ми казва че е антидепресант.Аз му казах че даже не съм го чувала,тогава той реши да ми предпише тегретол и когато аз го питах може ли да го комбинирам с хидифен 25(антидепресант,който ми беше изписан преди време по повод на това че заради тия болки бях се депресирала наистина много яко)той ми отговори че не бива да се смесват двата медикамента,така,че аз реших да пробвам първо с тегретола.Аз немога да разбера дали болката ме депресира или от депресията ме боли още повече.Иначе антидепресант който съм пила преди е само този хидифен от него се чувствах добре,по отношение на другите антидепресанти нямам коментар,не съм ползвала.

# 939

Я да си пуснем нещо приятно за слиушане, да си сипен мещо омайно за пиене и да си кажем newsm24

Текс, благодаря ти за "завръщането". Но на Буболинка трябва да помагаме. Тя в момента се нуждае от нашето рамо и сме на линия. Но това "CHEERS" все по-рядко се пише. А беше като антидепресант във форума. Аз днес кулинарствах - от нямане на работа вече се чудя какво да правя -  и с моята половинка вече се чукнахме с някаква готина ракийка с цвят на уиски. Но няма да откажа още малко - хайде, отпуснете нежните апаратури с малко алкохолец, та НАЗДРАВЕ, дружино! newsm24

# 940
  • Димитровград

Текс, благодаря ти за "завръщането". Но на Буболинка трябва да помагаме. Тя в момента се нуждае от нашето рамо и сме на линия. Но това "CHEERS" все по-рядко се пише. А беше като антидепресант във форума. Аз днес кулинарствах - от нямане на работа вече се чудя какво да правя -  и с моята половинка вече се чукнахме с някаква готина ракийка с цвят на уиски. Но няма да откажа още малко - хайде, отпуснете нежните апаратури с малко алкохолец, та НАЗДРАВЕ, дружино! newsm24
Благодаря ти миличка ОК,незнаеш колко си права,че имам нужда от вас и вашата подкрепа,но ти явно си го почувствала без да го казвам,
;благодаря пак за всичко и на всички!ОБИЧАМ ВИ!Наздраве и от мен! newsm24

# 941

Само така, Буболинка, бъди силна!
     Я погледни на предишната страница, Софи дава един линк.Свали си филма и го изгледай, няма да съжаляваш.

# 942
  • Димитровград

Само така, Буболинка, бъди силна!
     Я погледни на предишната страница, Софи дава един линк.Свали си филма и го изгледай, няма да съжаляваш.

Благодаря Текс,вече съм го свалила,ама още не съм го гледала,аз ви чета какво пишете,да не мислите че не ме интересувате Hug

# 943
Б уболина,тези лекарства в повечето случай се изписват за копиране на болката,но имат и успокояващ ефект.   ОК,аз ходих на психиатър Embarassed и ми назначи терапия.Едното ми лекарство е при епилепсия като на Буболина,а другите 2 са за депресия.Чувствам се много добре с тях,но от сега още ме е страх,че като ги спра болката ще се върне.Терапията ми ще е 6 месеца-по схема съм.Ако искаш ще ти ги пиша,но незнам дъли са подходящи за теб.А ко искаш иди на психиатър-моята невроложка ми препоръча а и аз чувствах,че имам нужда.Лошото е само,че не трябва да си пиивам,но аз не го спазвам много много.Аз също нямам припадъци,но явно помага и в нашите положения. #Crazy

# 944
Не мога и не мога да сваля филма.Защо така дъли не зная как?Бихте ли ми казали как става ако е лесно.До сега съм сваляла само 2 филма ама този не става.

Общи условия

Активация на акаунт