изкуствени мигли

• 81 530
  • 135
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,я ме светнете, мога ли да слагам спирала на изкуствените мигли (ако са от естествен косъм разбира се).
Тези ,които са в Бюти зоната ми изглеждат най-хубави от тези ,които съм виждала.Не запомних марката им де.Моля дайте мнения за тях.

# 76
kate мерси  Peace продължавам с тренировките значи  Crazy

# 77
Аз от доста време вече си слагам изкуствени мигли съм най-доволна от миглите на Fingers, но лепилото им не е много добро. Иначе на иглите Eylure (които се продават в Beauty zone) лепилото им е страхотно, но самите мигли са много редки и тънки, защото са от естествен косъм и като се слагат трябва да се сложи и спирала.

Аз си слагам мигли на Fingers и ги залепвам с лепило от Eylure  Wink

# 78
Момичета,я ме светнете, мога ли да слагам спирала на изкуствените мигли (ако са от естествен косъм разбира се).
Тези ,които са в Бюти зоната ми изглеждат най-хубави от тези ,които съм виждала.Не запомних марката им де.Моля дайте мнения за тях.
аз си слагам и на тези от изкуст косъм, за да се слеят с естествените ми мигли Simple Smile

# 79
Аз от доста време вече си слагам изкуствени мигли съм най-доволна от миглите на Fingers, но лепилото им не е много добро. Иначе на иглите Eylure (които се продават в Beauty zone) лепилото им е страхотно, но самите мигли са много редки и тънки, защото са от естествен косъм и като се слагат трябва да се сложи и спирала.

Аз си слагам мигли на Fingers и ги залепвам с лепило от Eylure  Wink

сега къде да го търся това лепило- мама ми е подредила шкафа  с козметика и смесила лепилата- сега не знам кое беше хубаво и кое не newsm78

# 80
# 81
Супер ти стоят. newsm10

# 82
Hora kazvam vi ne si slagaite izkustveni migli na snop4eta..az si slojih (v kozmeti4en salon) i 1-vo si4ko be6e super,mnogo dobre stoqt si4ko no sled tova vzeha da se otlepvat . Nosih gi 3 sedmici i re6ih da gi svalq ... uj s voda oba4e i moite se otkysnaha , prili4am na pla6ila v momenta bez migli .Nito spirala moga da sloja nito ni6to,4udq se kvo da praq dali pak da hodq da si slagam migli ili izkustveni da se kupq za da ne se vijda.Kolkoto i vnimatelno da se opitva6 da otlepi6 miglite nestava,te sa zalepeni vyrhu tvoite i taka sa sedqli mnogo vreme i posle nqma po kyv na4in da gi svali6 .. otlepqt se i tvoite migli kysat se iii krai.. az ot 2 dni ne sam izlizala zaradi tva,postoqnno pla4a.Predi si imah super migli posle kvo mi skimna da si sloja migli po krasiva da stana i sega jestoko sajalqvam Sad Ne pravete taq gre6ka da si slagate migli na snop4eta,ot estestvenoto po hubavo nqma !!!

# 83
Hora kazvam vi ne si slagaite izkustveni migli na snop4eta..az si slojih (v kozmeti4en salon) i 1-vo si4ko be6e super,mnogo dobre stoqt si4ko no sled tova vzeha da se otlepvat . Nosih gi 3 sedmici i re6ih da gi svalq ... uj s voda oba4e i moite se otkysnaha , prili4am na pla6ila v momenta bez migli .Nito spirala moga da sloja nito ni6to,4udq se kvo da praq dali pak da hodq da si slagam migli ili izkustveni da se kupq za da ne se vijda.Kolkoto i vnimatelno da se opitva6 da otlepi6 miglite nestava,te sa zalepeni vyrhu tvoite i taka sa sedqli mnogo vreme i posle nqma po kyv na4in da gi svali6 .. otlepqt se i tvoite migli kysat se iii krai.. az ot 2 dni ne sam izlizala zaradi tva,postoqnno pla4a.Predi si imah super migli posle kvo mi skimna da si sloja migli po krasiva da stana i sega jestoko sajalqvam Sad Ne pravete taq gre6ka da si slagate migli na snop4eta,ot estestvenoto po hubavo nqma !!!

Мои приятелки ходят пак до същия козметичен салон, в който са си ги сложили, за да им ги махната, защото в козметичните салони слагат по-здраво и издръжливо лепило, а то се маха със специален разтвор. Не правтете грешката да си ги махате сами, защото резултата ще е като на Буфтичка  #Crazy

# 84
Не можеш да махаш мигли залепени за постоянно проста така, трябва ти чистител иначе е нормално да късаш и твоите!!!! newsm78

# 85
  • Пловдив
как точно се лепят ?
по точно къде ?- в основата на естествените мигли ли или на края на клепача???
четох гледах но не разбрах
Моля за пояснение от ползвалите вече изкуствени мигли

# 86
Привет момичета,

Тук е обяснено подробно как се поставят изкуствени мигли http://woman.-spam082-/n/kak-se-postavyat-izkustvenite-migli.4621.html

Какви препарати използвате за премахване на лепилото при отстраняване на миглите?
От къде купувате лепило Duo /за съжаление линковете за него по-горе не се отварят/

# 87
Добре като сложите спирала на изкуствените, после как ги изчиствате от нея, особено ако е водоустойчива?

# 88
Добре като сложите спирала на изкуствените, после как ги изчиствате от нея, особено ако е водоустойчива?
Чистителите които почистват миглите от лепилото, премахват и остатъците от сенки и спирала! newsm78 Peace

# 89
Вчера си взех от Дъглас изкуствени мигли самозалепващи на Eylure, някой ползвал ли е такива? Ще издържат ли цяла вечер само на тяхното си лепило или трябва допълнително, аз си взех и от тяхното лепило отделно, обаче това на миглите е черно, а в тубичката прозрачно. След сваляне трябва ли да премахна и лепилото от тях, като са самозалепващи, както при обикновените?

Общи условия

Активация на акаунт