Добър начален учител 2013/14-73-то СОУ и 104-то СОУ

• 85 451
  • 369
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте, побутвам темата с молба родителите на децата в 4 клас, да споделят по-подробна информация за учителите, които през 2015/2016 ще водят 1 клас. Интересувам се и за двете училища - 73 и 104. Предварително Ви благодаря за мненията.

# 346
Здравейте и от мен, това което моля някой да ми даде инфо миналата година с колко точки са влизали децата в 104 оу, за да знам имаме ли някакъв шанс. Предварително благодаря Simple Smile

# 347
Обикновено в началото на февруари на съвет се взема решение за критериите за кандидатстване и се публикува на сайта на 104 ОУ.  Не помня какъв е бил минималния брой точки за прието дете в предишните години, но критериите, или точките, които те носят, се измененят и няма база за сравнение между годините.

# 348
Доколкото аз знам ще водят Гери Василева, Тони Ананиева, Жечева и Алексиева. Моля , който има каквито и да е впечатления да сподели.

# 349
На страницата на 73 СОУ са качили критериите за прием.

# 350
Здравейте! Предстои ни избор на училище за 1 ви клас.Ако има родители на четвъртокласници, които имат наблюдения от преподвателите, да ги споделят. Благодаря предварително!

# 351
Моля за мнения за учителките, които поемат тази година първолаците в 73 СОУ -

Саша Йосифова, Мария Иванова, Венета Василева и Светла Димитрова

Предварително благодаря!

# 352
  • София

Предварително благодаря!

Аз бих помолила за мнение, за Вашето дете.

# 353
  • София

Предварително благодаря!

Аз бих помолила за мнение, за Вашето дете.
Ганис, прави ми впечатление, че всеки път така реагираш, когато се попита за мнение за учители.
Разбирам те защо се възмущаваш като учител, но няма за какво.  Peace
Много често такъв въпрос се задава не, за да се каже "този става" или пък "този не става", а по-скоро като питане за маниер на преподаване, ако щеш и темперамент на учителя. Може най-прекрасният учител да не е учителят за дадено дете, както и обратното. А началният учител е много важна фигура в живота на детето. Например сега, когато записвах малкия в първи клас, и понеже училището е малко и основно /не е от тези двете/, самата директорка ме попита какъв темперамент има детето, за да ни предложи най-подходящия за него учител. И реципрочно - да насочи подходящите деца към съответните си колеги. В което няма нищо обидно, напротив.
Средният ми син например извади много лош късмет по отношение на началната/ните/ си учителка /и/. Едната ги изкара само първи клас и излезе по майчинството, другата напусна след втори клас, а в трети и четвърти бяха с трета. Това е малшанс и училището /в случая 73-то/ няма вина, но ми е мъчно, че детето нямаше как да запази спомен от "първата учителка", при която е учило първите 4 години от образованието си /без да броим ДГ/. Затова сега съм безкрайно щастлива, че благодарение на препоръката на нашата директорка, избрахме подходящата учителка за моето малко дете, както и, надявам се, то да е едно от многото подходящи за нея деца.  Peace

# 354
  • Sofia
 Peace много точно казано !

# 355
  • София
Нямам нищо против да опиша какво е детето ми, за да се избере подходящия учител. За жалост в малко училища се обръща внимание на този процес.

# 356
  • София
Нямам нищо против да опиша какво е детето ми, за да се избере подходящия учител. За жалост в малко училища се обръща внимание на този процес.
Напротив. Опишете детето си.

# 357
  • София
Синът ми е неконфликтен, саможив, със силно изразено чувство за справедливост. Усмихнат и комуникативен. Може да следва правила и да се концентрира. Силен е в математика и логика, затруднява се с хуманитарни занимания.

# 358
  • Sofia
Мисля че Саша Йосифова е добър избор !

# 359
  • София
Да помоля за по-нови впечатления за г-жите Детелина Попова и Маргарита Димитрова от 104 СОУ.

Общи условия

Активация на акаунт