Бъдещи мами - ЮЛИ 2009 Тема № 11

• 13 284
  • 327
  •   1
Отговори
# 135
Аз съм в 3 месец и откакто разбрах,че съм бременна не съм пропускала вечер да не стана и да не пикая #Cussing out И винаги ставам по едно и също време,даже някой път,когато стана изпитвам адски глад Joy Joy Joy

# 136
bremenna sam v kraq na tretiq mesec i ot nakolko dni izpoivam bolka v korema.Normalno li e tova

# 137
В този сайт може да видите как ще изглежда вашето бъдещо бебе.  http://makemebabies.com/
Видяхме  Shocked Първият вариант за момиченце беше едно изкючително симпатично ... мулатче  Stop На моята мома и се наложи да  даде някои писмени обяснения  Wink Тогава реших, че не ме мързи толкова много и сложих нормални снимки, а не изрязани и резултата беше ... да речем интересен - задоволих се само с устни обяснения за русата коса (и двамата сме с черна)  Grinning Ако не друго е забавно и начин да си прекарате весело 15 минути, докато пробвате различни варианти  Peace

# 138
Здравейте и от мен!
Не съм писала много отдавна, но нямах какво да кажа, освен да се оплаквам. Иначе ви чета редовно Simple Smile
За мой "късмет" пак ще си имаме момченце. Трябва да призная, че тази новина ме разтърси, толкова си мечтаех за момиче. Но какво да се прави, явно ми е писано да съм мъжка майка  Rolling Eyes
Стават ми все още всички дрехи, не съм мръднала и грам. Надявам се повече от 10 кг. да не кача за цялата бременност  Peace

Поздрави и се пазете  Heart Eyes

# 139
Досега зяпах албумчето, много ми беше интересно. Имаше много сладки дечица, в очакване да станат каки и батковци. Мамите са 100% мацки, а Quasimodo ме разби с бара в пустинята - като се замисля това ще да е голям бизнес  Joy.

Адашката по ник  Hug, имаш страхотна снимка от Нова Година и прекрасно момиченце   bouquet Тук в САЩ явно това масло на Palmer's е по-разпространено, защото аз като купувах в аптеката имаха само 2 вида и това ми се стори по-удачно. Не съм срещала продукти на Мустела, но пък и не съм имала такава възможност да търся.

Quasimodo, на мен колко мулатчета ми направи докато ги докарам русички, ние и двамата сме светли, светлооки, той е рус, а децата чернички  hahaha, ама ги нагласих накрая.

Калина, има болка, която казват, че е нормална, но все пак те съветвам да се консултираш с лекар. Може да е от нарастването на матката и опъването на връзките. Чета, че при болка се препоръчва 1-2 таблетки Но-шпа и повече почивка, дано не е нещо обезпокоително  Peace.

# 140
bremenna sam v kraq na tretiq mesec i ot nakolko dni izpoivam bolka v korema.Normalno li e tova
Ами и аз имам болки в корема,като бодежи са и някой път ме боли ниско долу.Даже всеки път като си ходя при доктора ме пита дали имам болки.И при мен са често

# 141
Леле, изобщо не мога да ви изчета, направо ме разбихте, даже и нова тема сте почнали, а само ден не съм влизала.
За тези, които питаха, ако още питат БХС в Торакс е 31лв., а в Майчин дом е вече 42 до колкото разбрах, само за информация в Света София е 70лв. може би ти взимат кръв със слатна игла, незнам.
Да не забравя да поздравя новите майки разбира се, всичко да ни е по вода.
Вчера бяхме на лекър най- накрая и всичко е ок, маха с ръце, крака, видяхме и едната ръчичка съвсем ясно. Записала съм си час са 4Д при Мазнейкова за 6.02 и вече нямам търпение. Козметичката ми въртя този прословут пръстен и каза, че няма 6-5 момче е, но мен са ми малко врели не кипели.
Чао за сега от мен.

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 09:41 от julsko bebe

# 142
  • Варна
маалеее какво направихте вие бе  Joy кога изписахте 10 страници Shocked
аз от 2-3 дена съм в леееекинка депресия...къде от хормони къде от притеснения, та не ми е много до писане... Tired

абе варненки, айде да си спретнем една срещичка като се постопли а? Flutter и що не ви виждам във варненската тема? я бързо да се разпишете и там smile3513   Mr. Green

# 143
И днес хубавичко сте си поговорили Wink  Hug

Аз днес бях на преглед - спокойна съм, че малкото човече си е добре. Толкова е пораснало ooooh! Имам си страхотна снимка - с лице към мен кръстосало крачета и си хванало ушичките Joy Много е хубаво Mr. Green Но така и не пожела да си разкръстоса крачетата - прегледът ми беше около 50мин.- през цялото време маха с ръчички, но крачетата не пожела да помръдне и така.....отново сме 50 на 50 момиче-момче Simple Smile

Докторът има притеснения относно шийката на матката - по-къса е има опасност от още скъсяване, което може да доведе до преждевременно раждане и затова трябва да се следи - ако започне да се скъсява ще се наложи да я зашият! Изуми ме следния факт: аз правих инвитро при Стаменов в клиника Малинов и днес бях на преглед при д-р Сигридов - той и Персенска са деснята ръка на Стаменв. Тъй като д-р Стаменов няма физическата възможност да ни наблюдава след третия месец, след това ни поема д-р Сигридов. Но на ЖК си ходим при друг доктор. И това, което ме изуми е факта, че когато Сигридов усанови, че шийката ми е с по-къса, ми обясни, че това е една от основните причини за преждевременни раждания и незнайно защо на ЖК не мерили размерът на шийката Shocked Каза ми изрично да помоля да ми бъде измервана, за да може да се следи дали се скъсява!! Недоумявам как така това е един от основните причинители за преждевременно раждане, а се пренебрегва Shocked Shocked

Освен това ме предупреди, че скоро може да имам кръвоизлив - да не се шашкам - вторият кух сак все още не е изхвърлен и дори се е закрепил доста здраво и при отлепването му да съм подготвена за кръвоизлив, да не се паникьосвам, да му се обадя и така - успокои ме Simple Smile

Попитах го и за главоболието - мен също от няколко дни много силно ме боли глава. Обясни ми, че причините може да са три - анемия, високо кръвно, ниско кръвно. Когато отида на ЖК трябва да пусна изследвания за анемия. Трябва да си следя кръвното - ако е високо е сериозен проблем и веднага да му се обадя. Ако е ниско -  кафе(но аз не пия), айран със сол, повече течности, парацетамол!

Имам съмнения за хемероиди Sad Той ми каза изобщо не са съмнения това са си хемероиди щом има кръв. Трябва да отида при хирург да изясни дали са външни или вътрешни и да се започне лечение сега, защото по-натам положението ще става по-страшно!

Бебчо обаче е добре и наистина много е пораснал yes

Сириус дано проблемите ти са свършили, радвам се, че се завърна  Hug

Лотус радвам се, че при теб всичко е наред Hug

Относно честото пишкане - не трябваше ли вече да е отминало. В книгите пише, че до края на трети месец матката притиска пикочния мехур и затова има често ориниране, но след това матката се повдига нагоре и нещата се успокояват. При мен се получи точно като по книга - до края на третия месец много често ходих до тоалетна. Нощем ставам минимум 5-6 пъти. Една нощ дори проброих 9  #Crazy  Но от седмица и половина нещата се нормализираха  и дори от три дни не се будя изобщо нощем!

Лелееее ама и аз си пописах Mr. Green Дано не съм ви станала досадна!!!

P.S. Много сте хубави всички Wink Скоро и аз ще кача моя снимка Wink

Лека нощ!! Hug

# 144
здравейте момичета,

благодаря на тези които изказаха мнение и съвети по въпроса с изсушаването на кожата.

Грация i gracia777 и аз се мажех с какаовото масло на Palmer's но кожата мои стана като стафида суха и набръчкана. Все пак съм сигурна че е въпрос на кожа.

Вино си пийвам по 1 чашка през 3-4 дена. Confused

Нашето бебе го видяхме за последно преди няколко дни, ама голям смях падна. Вместо да лежи бебето се беше изправило, двете ръце опънати на пред, и ги мърдаше на горе на долу, все едно кара кола, после взе да си смучи пръста. Посмяхме са  ама доки ми вика че в тази поза не може да го измери, а на бебо не му се ляга. Накара ме да застана като куче на колене и ръце и да се клатя, та да легне бебето, а мъжът ми вика "е т'ва вече не е истина тук да няма скрита камера" newsm78. После скачах и кашлях, но бебето пак си стоеше изправено. hahaha Накрая на доки и писна и ме накара да се върна на другата сутрин. 

# 145
Е това не е истина - вече ви харесвам ... пиете вино, клатите се на четири крака (md4282 Grinning )... Жени мечти  Grinning
Лека нощ и вълшебни сънища  Praynig

# 146
md4282, досега съм се смяла на разказа ти, то и аз не знам как може да им повлияем на позата. твоето явно е пътувало за някъде, шофирало си е и хич не е искало да ляга, че да не изпусне пътя. Това не е истина просто  Joy. Моето пък досега като сме го гледали все се излежава, май ще излезе някое мързеливо като майка си  Grinning.

Джиджи, поздравления за порасналия бебок, ама той много срамежлив бе, как може да си държи краката кръстосани толкова време  newsm78, чака по-подходящ момент да се разкрачи, явно. За шийката се случва при много жени, ако се следи не е проблем, дори да се наложи серклаж се преживява, важното е да имаме доносени и здрави бебчета. Не мога да повярвам, че някъде това не се следи.
Дано те размине кръвоизлива, че е много трудно да не се шашкаш, това е кошмар и на никой не го пожелавам.

Качих снимки и си мислех, че скоро може да си направим и албумче за коремчета, много е хубаво. Момичетата от майската тема ще си правят конкурс на тумбачета в 25 г.с., най-голямото печели  Grinning.

# 147
  • София
Добро утро!
От сутринта съм много разочарована. Направих десетки опити да влезна в албумчето, но немога. Все ми изписва потребител с такова име на съществува. Нещо не разбирам. В началото с тази парола която ми дадохте влизам и после вътре иска потребителско име-пиша цветен прашец и иска парола пиша мойта парола, пробвах и с другата парола, пробвах и с другото име-общото за всички и с общата парола, но нищо не става. Ако може някой да ми помага.

# 148
Все забравям, искам и аз паролата за албума  newsm17.
За пийването, слава богу, можем да пием по малко вино и бира. Лекарката ми каза, че предписвали против гадене бира, аз нямам, но не означава, че трябва да се лиша от тази възможност Laughing.
Преди да забременея всяка вечер, като се прибера, си сипвах чаша червено (зимата) и бяло вино(лятото), палех си цигара и няма по- голям кеф. Невероятно е и за пред телевизора и докато готвиш, за съжаление, това малко липсва, но си пийвам вече по една малка бира или чаша вино от време на време. Да не говорим, че всяка седмица се събирхме с три мацки, с които сме израстнали и си пиехме винце за разкош- малко разпускане в края на седмицата. Сега тъй като сме две бремени, другите две пият с още по- голям кеф: първо цялото вино е само за тях, второ имат двама шофьори, които да ги приберат, както и да се докарат. Само ни се подиграват, колко още ще могат да пият, като ни прибавят кърменето. Нас само ни крепи мисълта, че ще се обърне в един момент ситуацияата и тогава ние ще се хилим, макар и с бебе под ръка, но вече чашка в другата ръка Laughing.
Оу, мозъкът ми е станал като цедка, помня точно 2 секунди, понякога и толкова не, кой може да ми каже къде на Пиротска е магазина за бремени, ако се тръгне от ЦУМ, от ляво или дясно, по към ЦУМ или към другия край? Днеска мисля да ходя, ако може някой да ми каже.

# 149
Cucko и аз съм държавен служител и при нас е така практиката да не се плащат болничните-единствено ми ги платиха когато ми преместиха местоработата от Карнобат в Бургас.Така се споразумяха работодателите на двете места.
Пишете за витамините- освен фолиева киселина аз мисля,че е рано да се пият други.Едно ,че качват кг но и все още не е нежно.Поне лекарите ,където съм ходила мислят така.С първата бременност ми казаха да не пия до 6 м и така и направих-сега пак ще ги почна тогава но само ако има нужда.Мисля,че плодовете вършат същата работа.
Исках да попитам за мерките на вашите бебчета да ги сравним  Laughing - ние в 14с бяхме 102гр  и 12 см.

Общи условия

Активация на акаунт