Бъдещи мами - ЮЛИ 2009 Тема № 11

• 13 291
  • 327
  •   1
Отговори
# 165
честит имен ден на всички Антонии и Антоновци, ако има такива при нас.много здраве и любов Hug

# 166
Момичета спортувате ли, някакви упражнения?В 1месец като съм била, ходих редовно на аеробика с фитнес плюс сауна и парна баня, но като разбрах , че съм бременна и след още 2седмици като ми започна гаденето спрях.Сега се чувствам добре и мисля да опитам с малко плуване, джакузи и малко упражнения.В нас имам пътечка гири и машина за корем, но само мъжат ми , ги  ползва.Мен все ме мързи и не мога да се настроя.
Хайде спортни мами включете се.

# 167
Melolontha докато дойде време да раждаш много неща ще изчетеш и много пъти ще ти се промени мнението къде да родиш  Laughing
За главоболието наистина помагат много разходките особено времето ако е по-студено.След малко ще отивам да събуждам моето зверче,че вече минаха три часа а тя още спи - трябва малко да подишаме и двете въздух  Laughing
Грация моя мъж оборудва фитнес зали - прави им уредите но за в къщи не иска да направи.Само това липсвало   Sad

# 168
didikar[/color][/b]- повярвай ми не ти трябвят уреди в къщи.С който съм говорила на тази тема почти никой не спортува в тях.В началото голям мерак докато ги видиш у дома си, после губиш интерес.Сега мъжо сами ми намеква как съм го побърквала, а сега не ме  е интересувало, но такива сме си ние жените...особено представителите на зодия Рак.  Wink

# 169
  • София
момичета, ама много сте изписали....не мога да ви изчета. Нямам какво да се похваля или оплача, но гледам да ви чета нормално.
Видях, че и Грация се присъединила към тази тема, а с нея май заедно стартирахме процедурата. Приветствам я с добре дошла.
Момичета, а вие направихте ли си микробиологично изследване на влагалищен секрет?

# 170
  • Варна
ето я варненската тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364213.0

честито на всички именици днес   bouquet

аз два дена бях с адско главоболие...май имам мигрена защото (като не съм бременна) само Нурофен ме спасява  Sad

# 171
Ех, момичета за таткото също се отнася Wink все на едно място стои темичката.Освен да пусна един линк току виж се раздвижи -
http://www.1agb.com/qa.php

# 172
  • Видин
Момичета, а вие направихте ли си микробиологично изследване на влагалищен секрет?
Здравей, теб те знам от Проблемното и се радвам да те видя тук  Hug Доки нищо не ми спомена за МБ, но си мисля,че би трябвало да се направи поне 2-3 пъти през бременността  Rolling Eyes Аз едва вчера се записах на ЖК и пуснах обичайните кръвни тестове и урина.Сигурно другия път ще пуснеме МБ и цитонамазка, щото не съм си правила от година и нещо  Blush

# 173
 Здравейте и от мен. Ние днес се разходихме на чист въздух в планината.
Отчет от прегледа - бебето беше с гръб към нас, риташе и си смучеше палеца. Обиколката на главата и дължината на бедрената кост отговарят на седмицата. В 16 г.с. пак сме там, иска ни по-рано, за да отидем на БХС след прегледа, а в 19-20 г.с. каза да отидем на ФМ при д-р Марков. Взехме секрет профилактично и ... май е това.

# 174
Не ми е пускала нито МБ нито цитонамазка и няма изгледи да го направи... Но съм твърдо решена да си поискам  Peace Иначе кръвта и урината са ми готови... и всичко ми е ок.

Колкото до ценоразписа, който е пуснала Грациа777... не мисля да плащам за нищо, което не се налага като вип-стаи, присъствие на таткото, избор на лекар или каквото и да било. Първо мисля да си родя, при който е на смяна като ми дойде "музата", хващам багажчето и който заваря в болницата. Таткото, ако трябваше той да е в родилна зала, той щеше да носи и бебето тия 9 месеца, за мен не му е там мястото... Трябва да е в неведение и да репери и да пуши нервно до телефона  Twisted Evil И не на последно място тия пари хиляда пъти предпочитам да ги дам за хубава и многофунционална количка и удобен подходящ матрак, отколкото за престой във вип-ове или за избор на лекари и екипи  Peace

# 175
Аз вчера бях на отворени врати в Габрово. Общо взето всичко е ремонтирано, но залата за раждане беше много гадна. Стаите общите бяха прилични, но с обща тоалетна, докато ВИП стаите бяха много добре. Сега подготвяха и нова предродилна зала и тя беше много добре, въпреки, че не беше оборудвана, там ще може да бъде и таткото. Определено не бих тръгнала да раждам при който се случи, а ще си платя на избран лекар, също и за ВИП залите, да може мъжа ми да е с мен. Ще бъда по-спокойна, но всичко е късмет

# 176
  • Русе
Може ли и ние да се присъединим кам вас???
Аз се казвам Десислава,от Русе съм и сега сме в 16г.с.,очаквам моят малък принц на 03.07.2009
  bouquet и Hug за всички вас от нас

# 177
Добре дошла daesy_des  Hug.Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!

# 178
  • Варна
Да отчета и похваля - купих си много хубави дънки от магазин Рени на Ген. Колев. Имаше и други хубави неща, а цените са сравнително поносими. Намерих и  Аморей - на Княз Борис срещу Бонжур, на втория етаж, на първия продават абитуриентски рокли. Имаше 20% намаление. В Премама на Червения площад също има дрехи за бременни, обаче там е доста скъпо по мое мнение, а пък и няма много избор.

# 179
gracia777 и аз мисля ,че така ще стане затова още от сега търся подходяща фитнес зала - такава,че да става и за мъжо и за мен,че сама не ми се ходи - а и ми трябва фитнес инструктор  Laughing Е на зала ще тръгна разбира се като родя,че с първото макар,че качих само 6кг коремчето ми се поотпусна малко.
Вагинален секрет се взима два пъти по време на бременност.Сега и в края.

Общи условия

Активация на акаунт