Бъдещи мами - ЮЛИ 2009 Тема № 11

• 13 326
  • 327
  •   1
Отговори
# 180
Честит имен ден на всички именници Hug, да си носите с много здраве името  bouquet
относно упражненията искам и аз да правя, мисля да се запиша на йога за бременни, сега издирвам къде има възможност през уикенда да се ходи...
лек ден   bouquet

# 181
Добро утро. Някой беше писал преди доста време за дъвките. Забравих да ви кажа, че питах лекърката за изкустените подсладители в дъвките и каза, че няма да е зле да се ограничат и че наистина не са полезни в момента. Лошо за мен: скара ми се, че съм качила много, тоест не мога да ям, разбираемо не мога да пуша, а сега се оказа, че и заместителят на цигарите не мога да консумирам Sad .
За магазина на Пиротска, явно съм намерила друг, защото се намираше в малкия ЦУМ (едно времешния) има базар, на втория етаж има щанд. Но си взех едни страхотни дънки, от един случаен магазин, в който влязохме да ни опътят за магазина за бремени. Супер удобни,вчера не исках да си ги свалям, като дете съм се радвала, за първи път нещо готино и удобно, от както съм бремена. Ходихме и до Премама, но съм много разочарована, нямаше голям избор, даже чорапогащник исках да си взема, нямаше размери. Дрехите са смотани, нищо особено, а цените щях да падна, изобщо не отговарят на качеството.

# 182

Верж, честит рожден ден!
Много здраве, късмет, и да си родиш едно сладко бебче!

# 183
  • София
честит имен ден на всички именници. Здраве, късмет, и щастие.
А за МБ е хубаво да се направи поне 2-3 пъти по време на бременността както казва amanita, защото ако има някаква инфекция трябва да се лекува на време. Има случаи с лош край именно по тази причина. И на мен в ЖК никой не ми я предложи, сама си я поисках, още повече, че почти всички лаборатории нямат сключен договор по каса за пакета микробиология и се налага да си го плащаме.

# 184
Аз не съм правила микробиология още но мисля да направя, защото нещо ми се засили течението и дори цапа бельото а това май никак не е добре...

# 185
  • Варна
Днес имам рожден ден, да ви почерпя:  Mr. Green

Amaretto  Hug

# 186
  • Велико Търново
Честит празник, Virginity Laughing Пожелавам ти много любов и весело изкарване на празика Simple Smile

# 187
Virginity честито и от мен! Ще запомня празникът ти , защото днес и моята половинка има рожден ден  Grinning Бъди жива и здрава , много щастлива и обичана ! пожелавам ти здраво и сладко бебе !  bouquet
Дидикар и аз си мисля че не може да е ритник ,но виж за тези тикове нищо не знаех , интересно  Simple Smile
Аз съм правила МБ , освен това сега си чакам резултатите от кръвта утре и по този повод да кажа на Софиянки , че в Лаборатория Лора ( на позитано 10) работят със здравната каса и пакета изследвания е безплатен.Плащаш си само вземането на кръв .
julsko bebe съгласна съм и за дъвките и за колата -трябва да се ограничават доста по време на бременността .
Аз ще трябва да си пия фолиевата киселина до края на бременността , така каза Ендокриноложката ми , че имам едно заболяване на жлезата , но така или иначе  каза да не я спирам .Ям плодове доста за сега не съм започвала витамини за бременни , седя и се почесвам .
Миналия път пих Матерна , но само месец.Доктора ми ги спря.Качих  за този месец  някъде между 4-6 кила не помня вече , много странно .. newsm78
Аз не съм си купувала нови дънки , имам едни от Премамаман -като си спомня че дадох 70 лв преди почти 3 години ми иде да се гръмна ,но важното е че се оказа супер здрави , имам още едни и един панталон ,няма да ги мисля гащите до лятото  Simple Smile За блузи и пуловери вече ще се наложи да купувам по дълги , корема ми вече е голям , но здраве да е все по голям ще става  Wink
свършвам с писанията си и отивам до кухнята за поредната ябълка , че са безсрамно вкусни и не мога да се спра  Embarassed
 Hug на всички ви !
Добре дошла на Деси ! Grinning

# 188
Virjgnity - Честит празник   newsm59, пожелавам ти да си много обичана желана и глезена жена и да се радваш на един здрав бебок.Весело изкарване  smile3510 baloni

# 189
Днес имам рожден ден, да ви почерпя:  Mr. Green

Честит Рожден Ден! Бъди обичана, ценена и подкрепяна! Лека бременност и много положителни емоции!   bouquet

... аз вече се почерпих  Grinning за здраве и на всички именници

Момичета, снощи усетих бебо да се движи.  Heart Eyes Нямаше ритничета, а онова странно усещане за "центрофуга" в корема ми, което вече отдавна бях забравила Wink.

Вили, какво заболяване имаш? ... може и на лични

# 190
Честит рожден ден, Virginity! С пожелания за здраве и мноого щастие на теб и семейството и бъдещия бебок!

Вили в колата няма подсладители, затова е по-скъпа. Има захар. Така че не е равносилна на дъвките или бг газираните...

Melolontha блазе ти  Party Ние дето сме за 1 път явно ще сме по-късни...

# 191
Честит Рожден Ден Virginitysmile3525
Желая ти:
Цялото щастие на земята
да ти се стовари на главата!
Любовта да не те напуска
и здраве в тебе корени да пуска!

Много вкусна торта, може ли рецептата?  Joy 

# 192
Честит рожден ден на Virginity - жива и здрава да си и да си родиш най-прекрасното бебче.
Вили тикове и аз имам и при първия така се стреснах.Много силно е точно като ритник - ама тези ритници са в по-късен етап.  Laughing

# 193
  • София
Вирджинити, честит рожден ден и от мен. Пожеланам ти много здраве, късмет и сбъднати мечти.
Весел празник!

# 194
Virginity честит рожден ден  party002 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт