Бъдещи мами - ЮЛИ 2009 Тема № 11

• 13 312
  • 327
  •   1
Отговори
# 90
  • Zagreb CROATIA

hahaha hahaha hahaha
И ние сме така, мажа се аз, и лягам, той вече в просъница се опитва да ме гушне, но му пречи дрешката и си провира ръката, но горкия само чува: "там е мазно", или "там лепне", и се дърпа като ужилен,  hahaha, ще започна да се мажа през друго време на денонощието, че ще го отбия от навиците му hahaha
[/quote]

Права си , Джилиан!
Сменяме часовете за мазане! В никакъв случай не трябва да лишаваме мъжете от добрите им навици!!! Blush

# 91
  • варненка от София
Ама този Квазимодо голям палавник бе  Mr. Green Позволи ми да те поправя обаче за Давидков, този човек се е самозабравил и неговото не е медицина а бизнес вече. Отиваш при него и се наслушваш колко са некадърни всички лекари, а той е най-велик, не рядко поставя зловещи диагнози с цел да ходиш многократно при него и съответно да плащаш, плащаш, а това определено е стрес и за бременната и за близките й. Обикновено се оказва, че нищо от споменатото не е истина и се раждат здрави бебешорчета. В темата за акушер гинеколози във Варна в здравния форум, множе много да прочетеш от препатили момичета. Аз лично не го препоръчвам. Ходила съм и при Яков в Майчин дом, но освен мълчание от него нищо друго не можеш да чуеш. Напоследък доста лекари правят ФМ във Варна, но е факт, че специалността на Балев е в тази област и просто е най-добрият.  Peace

Аз пък днес като съм се разчистила и разфучала вкъщи не зная от къде извадих тази енергия, дори се престарах. Вдигнах една масичка и така страшно ме преряза отдолу, че си помислих, че стана белята. За щастие нищо няма, полегнах, успокоих се и се метнах да правя кремвиршки за закуска на малката.  chef

Иначе за мазането още не съм започнала, но от предния път така се нацепих ooooh!, че сега не виждам къде повече ще се цепна. Иначе предния път и аз се мазах един два дена с олио на Джонсън и като се изприщих, та се наложи с алергозан да мажа. Иначе ползвах серията на Мама Дона на Чико.

Моето вътрешно усещане е, че 100% ще имаме отново мома, а и това си искам да си призная за ужас на мъжлето  Twisted Evil

# 92
  • Zagreb CROATIA
Оффф, извини ме Джилиан, голямо цитиране ти направих!

Грация, имам един лосион  Ексципиал- с урея, ще пробвам още сега, благодаря ти! Дано ме спаси от безпощадното дране!!!

# 93
Момичета името аз си написах така:
след като вкарах снимката в "Организирай албума" бутон от ляво.
Маркирате вашата снимка и после натискате "Опиши снимките" - бутон горе в дясно.
В горното - тясното поле, си пишете името или каквото там искате.
[/i]

# 94
Привети !
не смогвам да и изчета , ама никак !  Grinning
И аз качих снимки , но имах само с малката тук в офиса , ама са достатъчно де ..няма повече да качвам . Sunglasses
И от мен добре дошли на всички нови момичета ! Hug радвам се че ставаме все повече и повече !
Днес или усетих първия ритник или доста силно ми трепна мускул... уж съм гърмях заек , а пък  Embarassed
Изоставям ви че имам да чета един закон !  Heart Eyes
Спокойна вечер  Hug

# 95
  • София
marulka_s
b]Аз пък днес като съм се разчистила и разфучала вкъщи не зная от къде извадих тази енергия, дори се престарах. Вдигнах една масичка и така страшно ме преряза отдолу, че си помислих, че стана белята.[/b]
НИКАКВИ ТАКИВА ПОВЕЧЕ!!! МОМИЧЕТА, ХАЙДЕ ДА НЕ СИ ПРАВИМ ЕКСПЕРИМЕНТИ - НАШИТЕ ГЛАВИ ЩЕ ПАТЯТ!  smile3538

# 96
Хоп ... връщаме се от прегледа  Party Беше... страхотно! За първи път не видях точка, а малък човек с огрооомна глава, крака и ръце! Отначало си риткаше спокойно, мърдаше глава напред-назад... доки го премери. Преди по ехограф показжаше термин 7 август, днес показа 25ти юли  Mr. Green Опита да го премери пак... обърна се да му видим дупето и се скри... и повече не даде да му се любуваме. По ехограф е на 12 седмици и 6 дни.. Не му видях размерите обаче... голяма съм овчица  ooooh! !  Важното е, че всичко е наред Party Направо не мога да си събера усмивката от кеф  Mr. Green

# 97
Оффф, извини ме Джилиан, голямо цитиране ти направих!

Грация, имам един лосион  Ексципиал- с урея, ще пробвам още сега, благодаря ти! Дано ме спаси от безпощадното дране!!!

Ти май май мен цитираше, ама днес какво ви става, съвсем се ошашавих с вас Joy

# 98
  • Zagreb CROATIA
Лорка, отивам да се гръмна! Embarassed

Днес повече не влизам тук, че кой знае кви ще ги наредя още!!! Grinning

# 99
Квазимодо, чакаме снимката на аватара ти  Grinning

А да питам ние какви сме били, които вече имаме по един син и той е много див  Mr. Green

То май не се отнася само за мъжете, нали  Whistling

Пожелавам ви приятна събота и неделя, аз изчезвам да си взимам слънчицето от ясла.

# 100
  • София
Момичета, от вчера ми се върти един въпрос, дано имате някаква идея. Имам отпуска от 2008 г., а с този болничен  Shocked дето ми го дадоха, сигурно няма да я ползвам цялата през 2009 (пък и не искам - като знам колко време ще си стоя вкъщи с бебето, чак ми се ходи на работа). Мислите ли, че е възможно до 2010 г. да не ми я признаят и да изгоря с тези дни?

# 101
Лорка, отивам да се гръмна! Embarassed

Днес повече не влизам тук, че кой знае кви ще ги наредя още!!! Grinning
hahaha hahaha hahaha
Недей душке, недей, че ще остенем по-малко в темата, тя ит вчера взе че тръгна като влак, ти сега вземи та я напусни  tooth

# 102
Браво на BubolecheMeche. И аз се радвам заедно с теб. И на мен другата седмица ми предстои да отида и да видя нещо различно от точица.

Cuckoo, защо пък да ти изгорят, не може.

# 103
Здравейте на всички!!! Много се радвам и аз че има такава тема, в която искам да се запиша. Казвам се Цвети от Пловдив 28г., нашето бебче очакваме на 13.07 - първа бременност. smile3503

# 104
Момичета, от вчера ми се върти един въпрос, дано имате някаква идея. Имам отпуска от 2008 г., а с този болничен  Shocked дето ми го дадоха, сигурно няма да я ползвам цялата през 2009 (пък и не искам - като знам колко време ще си стоя вкъщи с бебето, чак ми се ходи на работа). Мислите ли, че е възможно до 2010 г. да не ми я признаят и да изгоря с тези дни?

Няма да ти изгорят дните, не се притеснявай натрупват се. Като ти свърши едната година майчинство, което е платено на 90 % от заплатата, може да си ползваш тази отпуска, за да вземаш повече пари, а не минималната заплата.

Общи условия

Активация на акаунт