Бъдещи мами - ЮЛИ 2009 Тема № 11

• 13 297
  • 327
  •   1
Отговори
# 120
Usmivka123, и аз мисля, че е от кръвното, или пък някаква друга причина (но най-вероятната си остава кръвното)
Според мен в такива случаи не е добре да се лекуват симптомите - особено щом парацетамола не ти действа, а причината - демек - кръвното. Бих те посъветвала да говориш с лекаря си.

Момичета чакайте, че се изплаших от един коментар на предните страници... Аз сега като ще ходя в 18-20 седмица на ФМ означава ли, че не може да се направи аборт ако недай си боже видят нещо лошо? Взех да се филмирам много с тая ФМ...

за килограмите - и аз още съм 2 кг надолу... и хич и не ща да ставам 100 кила щото и без това тръгнах от 70...
За пола - бих се доверила единствено на 4Д-то каквото покаже и то ако го видя със собствените си очи. Иначе смятам, че е прекалено рано особено за обикновен ехограф да се твърди нещо 100%-во...

# 121
  • София
Момичета чакайте, че се изплаших от един коментар на предните страници... Аз сега като ще ходя в 18-20 седмица на ФМ означава ли, че не може да се направи аборт ако недай си боже видят нещо лошо? Взех да се филмирам много с тая ФМ...

И аз ще ходя в 19 седмица...тогава успях да се запиша и ми е доста притеснено, всъщност вече се ядосвам, че не отидох на ранната. Винаги може да се направи аборт по медицински показания, но...то вече си е човек, как ей така просто да го махнеш... много ме е страх че ще има някакъв проблем и ще трябва аз да избирам
А в сряда като питах доктора за БХС, каза: Направо отивай на ФМ и каквото кажат там - това е.
Уж много четох по въпроса но не ми стана ясно от ФМ може ли да се види има ли риск от Даун

# 122
Добре дошли на новите мами - ама тук май само момченца си имаме засега - или нещо съм пропуснала.И при нас е на 90% мъжко ама да видим  Laughing

Ааа, на мен ми казаха, че е момиче, тъй че имате едно Wink Е, разбира се, не може да е 100 % сигурна докторката още, но го казаха две различни - едната - на скрийнинга в 12 г.с. каза, че е по-вероятно да е момиче и лекарката, при която си ходя иначе каза същото миналата седмица. Пък да видим февруари на феталната морфология дали ще се потвъди...

# 123
А, чакайте, че пропуснах - относно друхите за бременни: има такъв щанд в Овиессе в Сити центъра (но изборът не е особено голям). Също така магазинът под колоните на "Графа" със сигурност съществува. Има и на ул. "Княз Борис І"  пада се в отдечката между "Солунска" и "Денкоглу", но не знам точния номер. Тези дни ще го преслушам, защото ми е мн. близо до офиса и мога да споделя точен адрес и как са ми се сторили цените.

# 124
  • Видин
Аз си купих дънки на фирма Рени-Варна!Изключително съм доволна, с ластик са, могат да се регулират и ще ги нося докрая!Цената е прилична с оглед на приложението - около 56лв бяха

# 125
Леле колко много сте писали не мога да ви изчета #Crazy
Usmivka123 все едно слушам за себеси-главоболието ме държи по 2-3 дни и понякога не се издържа, и кръвното ми е същото. Мойта лекарка каза вечер по 100гр. домашно винце, шоколадче може и по едно кафе.За сега май помага ама да видим.. Thinking
Оносно дрехите за бременни знам магазин в Младост преди Стил 99 за обувки на ъгала, и един в Скай сити, също имало и на Пиродска, но до там още не съм стигнала  newsm78

Аз да уточня, че на мен това ми е първа бременност, и съм от София на 26г. Embarassed

# 126
  • Велико Търново
pepche, наистина ли вино ти каза да пиеш? Laughing Че на мен много ми се припива Grinning

# 127
3des -да стига да е в нормите разбира се Grinning междудругото и вече родили мами са ми го казвали така че само мога да ти кажа наздраве  #Silly
На мен пък ми бяха объркали едните резултати от изследванията за Хепатит та днес ми се наложи пак да ходя да ми взимат кръв newsm11 абаче за щастие всичко е наред, направо камък ми падна от сърцето  newsm44

# 128
  • София
По въпроса за дрехите
http://maria.bloghub.org/archives/154
И небезизвестния "Дева" (супер име на магазин за бременни Joy) - на пазара в Младост 1А и някъде до Майчин дом

# 129
  • Велико Търново
pepche, наздраве, сега с вино, после с  Misc Baby Bottle

# 130
Здравейте, тумбачета  Hug!
Най-накрая прочетох всичко, че докато спя сте били активни и темите са едни интересни.
Санитам също се похвали с шарени гащи на нейните близначета, така че там има още едно момиченце, пък и знам за още едничко, но мамата ще си каже  Grinning
Ние си правихме опит с червения конец и моята халка. Първо мъжа ми го държа над корема ми и то започна да се клати като махало (аз обаче му бях казала предварително кое какво означава, да ме питаш защо  ooooh!) и аз го обвиних, че той го мърда, защото знам, че иска момченце. После аз си хванах кончето без да трепвам и то пак започна да се движи напред - назад, че свалих обвиненията  Grinning. Сега ще видим дали ще се потвърди другата седмица.
Ако теорията за пола на бебето спрямо ходенето на таткото е вярна мога да се надявам само на принцеска  hahaha. Моят човек си го опитомих като беше на 34 г. и не може да се оплаче, че не си е поживял  Mr. Green

Браво на момичетата с вълнуващи прегледи и на тези узнали пола, започвайте да мислите имена, но не бързайте с боядисването на стаята  Mr. Green

Аз се мажа само вечер преди лягане с какаовото масло на Palmer's и ми действа много добре. Но пък и още не съм започнала да се оголемявам, че ще видим. Казвате, че трябва да се маже навсякъде, а аз само гърдите и корема мажа, май трябва по-сериозно да се отнеса  Rolling Eyes.

За витамините, тук се казват Prenatal, съдържат всякакви витамини и фолиева киселина. Започват да се пият, когато двойката реши, че иска бебе (в моя случай с години) и после не се спират до края на бременността, много съм си свикнала с тях и много добре ми понасят.

И аз се присъединявам към мамите с ниско кръвно, моето винаги е било такова и сега не усещам разлика или нещо да ми пречи.

Сириус, съжалявам за това, което ти се е случило. Знам колко е трудно да лежиш и да разчиташ на другите, но вярвам, че плацентата скоро ще се закрепи здраво. Относно рисуването - не мисля, че е лесно и ти желая успех  Peace

Току що получих парола за албумчето, но още не съм разглеждала, по-късно и аз ще кача снимки и ще ви пратя един интересен сайт, но трябва да го намеря първо  Blush

# 131
  • София
Лелеее момичета нямате изчитане!
Да започна с дрехите за бременни в магазина на ул. "Пиротска"-аз от там си купих някои неща и съм много доволна, даже и днес минах от там защото ми е близо до работата и си купих страхотен сутиен за бременни и кърмачки. Като казвам страхотен имам предвид, че е супер мек и удобен има допълнителна платка и отдолу дупки за зърната при кърмене, но наистина е много удобен, като го сложих в магазина да го пробвам и не го свалих изкарах си деня с него и гърдите ми се чувстват отлично-аз по принцип съм с голям бюст, нося чашка D а сега сигурно ми е пораснал още, защото сутиена ме стягаше и ми беше толкова некомфортно, че неможех да го търпя. има и специално долно бельо за бременни-гащи, не бих го нарекла бикини, защото са много дълбоки и сдопълнително парче за корема от които аз на този етап се въздържах-струват 17 лв., а то с едни гащи може ли....., сутиена е 30 лв. нямаше хубави блузки и голям избор на панталони в момента, но казаха, че другата седмица ще получават стока.
Емили и Куку аз също много се притеснявам за резултатите от ФМ, защото бременността ни напредва и разбира се това е свързано и по-голям риск за нас ако трябва да се отстрани плода. Нещото което знам е че като влезнем в петия месец т.е. от 19 г.с. вече не се прави аборт, а се води израждане, абе ужас, айде да не си мислим и говорим такива неща, че настръхвам цялата.
Куку и на ФМ може да се види дали детето има Даун-мери се гънката на врата и се нарича скрининг, трябва да е под 3 см. дебела, за да няма Даун.
По отношение на главоболието, аз от кога ви рева във форума, че имам главоболие, почти всеки ден и сега продължавам да имам не съм намерила лек, но стискам зъби и това е, а всъщност исках да ви кажа, че може би по-скоро се дължи на хормоните отколкото на кръвното, защото аз моето го меря всеки ден и е 130/80, следя го защото съм по-склонна да го качвам. Питах и доки какво да пия, но и той нищо друго не измисли освен парацетамол.
Момичета, кажете по колко пъти пишкате през ноща, при мен като че ли се увеличават - тази нощ 6-7 пъти, дали не пипнах някой диабет? Ужас!
Много дълаг сана поста, ама все и това да кажа и другото и айдеее.......

# 132
"за килограмите - и аз още съм 2 кг надолу... и хич и не ща да ставам 100 кила щото и без това тръгнах от 70...
За пола - бих се доверила единствено на 4Д-то каквото покаже и то ако го видя със собствените си очи. Иначе смятам, че е прекалено рано особено за обикновен ехограф да се твърди нещо 100%-во..."

абе рано било и аз така си мислих ама аз съм втори ден на 17-та седмица и днес на обикновенният ехограф на моят лекар супер ясно сама видях две малки топки и едно малко пишле посредата Grinning иначе беше застанало на главата си и махаше така с ръчички и крачета и тресеше дупе все едно на чалга песен танцуваше-та ми стана много смешно Laughing
за дрехите аз си купих едни джинси и едни дънки от Мия -сайта го има в началната страница-ама нямаше голям избор...
оффф не говорете изобщо за махане на бебета и нещо лошо -първа бременност ми е и съм така сдухана че косъма ми се е изправил Laughing-при най-малкото причукване в корема ми съм в нервна криза-а то постоянно нещо ме боде опъва оттук-оттам,мехура ми нещо не го чувствам както обикновенно ,а да не говорим че съм постоянно хремава и със запушен нос-ама така като го видях бебока днес ,той по гръб я кара Laughingта мисля малко релакс да си дам ..за сега

# 133
В този сайт може да видите как ще изглежда вашето бъдещо бебе. Не е нужна регистрация или парола, ако някъде поиска просто натиснете skip. Забава е   Joy http://makemebabies.com/

Ето например така би изглеждало нашето момиченце:http://makemebabies.com/viewbaby.php?bid=12055901

А това е момченцето:http://makemebabies.com/viewbaby.php?bid=12056333

# 134
Пия Матерна на периоди и никога не съм качвала килограми от тях.В началото на бременността имах проблеми със зъбите започнах Матерната  и веднага се оправих.Около мен са само лекари и всички са за.Особено по време на кърмене.Ако пиете матерна не е нужно да вземате фолиева.
Грация  - какаовото масло на Palmer's e страхотно въобще съм почитателка на всичките им продукти, но тук много трудно се снабдявам с тях чрез дистрибутор.
А колкото за дрехите за бременни никога не съм си търсила специални дрехи.И при първата си бременност не съм вземала.Аз си купувам дънки с 1-2 номера по големи с ниска талия нося ги ниско долу под пъпа.Блузки си вземам М-Л размер.Нося клинове с блузони.И обожавам рокли до коляното които се разтягат и стоят много секси леко подчертаващи коремчето.В момента на пазара има голямо разнообразие от дрехи , че постоянно си харесвам парцалки.
Цветен прашец- aз също постоянно ставам през ноща това вече  е 3месеца затова сутрин като закарам малката на градина се връщтам и продължавам да спа до обед.Мечтая си една вечер да се наспа като хората и да не се сабуждам, а стана ли после един час нема заспиване.Абе ужасна работа дано скоро на всички ни мине това неразположение.
Пожелавам лека и спокойна вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт