София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (5)

• 54 191
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз да сам още едно + за Беремлийска. Вчера ходих до ДКЦ-то, но Борисова почиваше, имаше бележка за Превент и номер на кабинет. Ама аз с двете деца, пеша,... не. Беремлийска излезе от кабинета си, имаше една пациентка отвън. Попита и мен за какво чакам Simple Smile И набързо направи консултация на Дияна. Така и така в понеделник пак ще съм в ДКЦто, но тази консултация ми беше много важна.

# 136
.....В ''Дибо" ще разширяват помещението за родители/около 20 места/.Ние мислим живот и здраве там да празнуваме РД на Бети:)
Къде е това "Дибо"? В "Надежда" ли е някъде?  newsm78
Да в 5-та част,за децата има 3 зали за игра PeaceИма линк на първа страничка с адреса Simple Smile

# 137
  • Някъде на път....
Rally_and_Betty, ти говориш за "Дъмбо", нали?
Аз реших, че е някой нов клуб.......

# 138
Оффф ДА Rolling EyesОбъркала съм се.Днес ще ходя на разузнаване там и ще докладвам докъде са стигнали с разширяването,че иначе тук в "Надежда" местата за родители са много малко Thinking

# 139
Момичета,
Бях питала за педиатър в Надежда 4, но само едно мнение по въпроса видях.
Кажете дали сте доволни и от другите педиатри, гледам че много мами са записали дечицата си при Иванова и Петкова от 24-та и Беремлийска от 8-ма, напишете нещо и за тях  newsm12
Желая лек ден на всички  Simple Smile

Ако не е късно...
Детето ми е при д-р Иванова от раждането си /вече е на 2 г. и 3 мес./. Много съм доволна. Първо дете ми е, нямах никакъв опит. Първите 2 месеца отивах на консултация с цял списък от въпроси, обаче тя обяснява подробно всичко - дори неща, за които не съм се сетила да попитам.
Горещо я препоръчвам! И синът ми я харесва много.

# 140
Здравейте!
Моля ви, споделете актуални впечатления за детските градини:
6-то ОДЗ в Толстой, ДГ "Калина Малина" и 15-то ОДЗ /в близост до м-н Ена/

# 141
  • Някъде на път....
vishna, Петър ходи в "Калина Малина" - много съм доволна! Учителките са страхотен тандем, базата е добра и детето ми се чувства добре там.
Все още не говори добре, но ходи с желание на градина. Дори когато е болен, всеки ден пита кога ще ходи на "дина"...

# 142
 t_ilieva, благодаря!

# 143
Днес ходихме в Северния парк, има две нови площадки Grinning

# 144
  • София , Монтана
Здравейте!
Моля ви, споделете актуални впечатления за детските градини:
6-то ОДЗ в Толстой, ДГ "Калина Малина" и 15-то ОДЗ /в близост до м-н Ена/
Моята дъщеря е в 15 ОДЗ и аз съм много доволна.Госпожите се занимават много с дечицата.А директорката по цял ден обикаля по групите.Имат басейн,но първа група нямат извън програмата занимания.Иначе е много поддържана градината и всички се стараят да я запазят такава.

# 145
Ооооо да одавна ги посещаваме ...айде и аз малко като често мрънкащите баби , но около площадките е УЖАС кално и мръсно ...........

# 146
  • Някъде на път....
Дуци, ако са до единствените 2 кафета в парка - да, знам ги, но да няма някоя нова, която не знам.........  Rolling Eyes
vikuna, ти от квартала ли си?  newsm78

# 147
  • София
Дуци, ако са до единствените 2 кафета в парка - да, знам ги, но да няма някоя нова, която не знам.........  Rolling Eyes
vikuna, ти от квартала ли си?  newsm78
Не съм Дуци, но да се включа и аз по въпроса с новите площадки в парка. Има и една нова към слънчевия часовник!

# 148
  • Някъде на път....
nonich, тази наистина не я знам! Благодаря, ще я посетим скоро!  Peace

# 149
Тази до часовника е трета всъщност. Разходете се в парка и няма как да ги пропуснете.
Едната е при езерото, дето беше влакчето, отсреща.
Другата е закътана, отзад по пътечката, не мога да ги обясня добре, като няма улици с имена и номера Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт